Kkzlar ben 1.5 senelik evliyim 35+4 hamileyim eşimin bir arkadaşı var cok samimiler bide eşi var surekli gelip gideriz konusuruz onlarla beraber gezeriz bazen onlarinda 2 çocugu var simdi bu kadin kendi e koltuk takimi almak istiyordu benim esimde esnaf oldugu icin yardim iate.is esim kabul etmis ve gidip esinle şu magazada bakin orasi arakadasim yardim eder demis tamam demis gitmisler tabi esim bunu anlati bana ki esim hic birseyini saklamaz benddn ne yapmişsa soyler sonra kadin beni aradi kocanin zevki cok guzel felan dedi bende ne alaka dedim bana bugun bi foto ati cok begendim o koltuk takimini dedi bende senin numaran benim esimde yok ki dedim naail atacak dedim artik bilmiyorum ati dedi bende esime sordum ben ona degil eşine atım hata mesaj duruyor dedi gosterdi hakikaten oyle esine atmis ve kadinin numarasi esimin telefonda da yok bundan öncede esim askere gitti gittiği ilk gün gece saat 11 de beni aradi kocan seni aradimi dedi bende bilerek yok aramadi daha dedim ama aramisti esim konustuk kac kere neyse bilerek yok aramadi dedim bizi aradi dedi ogluşumla bir saat konustular felan dedi iyi yapmis dedim sonra esime dedim bak boyle diyor diye esimde ben onu degil eşini aradim işle ilgili diye aglayinca onunlada konustum dedi onun haricinde de her arayisinda kocanla aran nasil kocan bize geldi gecen yemege falan diyor bende en sonunda esime kizdim bune boyle ya dedim bıktım surekli arayip sacma sapan yalanlar soyluyor bak kalbini cok kiracam o kadinin dedim oda sen nasil biliyorsan öyle yap dedi ben bisi demiyorum ben eskiden umursamiyodum ama fazla oldu bu kadin dedi bizi pazar gunu kahvaltiya cagirdi sizce gittiğim zaman uyarsami yada benmi abartiyorum ya eşim ne olursa olsun arkamda esime guveniyorum cunku yaptigi herseyi anlatir bana hemen telefonu ikimizin parmam izi ile aciliyor surekli kurcalar bakarim bugune kadar hic bir seyini gormedim eşimin ne yapmaliyim sizce