0 oy
892 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,472 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimki ilk zamanlar yapıyordu. Çoktandır bağcıklı giymiyorum ilk fırsatta giyip dışarı çıkayım kasten bağcığı açayım bakim bağlayacak mı

Sizce bağlar mı yoksa eskide mı kaldı dersiniz o zamanlar😀

Şimdi herkese tek tek yorum atıp uğraşamam vaktim de yok en iyisi buraya yazayım 😀

Çömelince feracem çok yerlere sürünür bide vücut hatlarım belli olur diye eşim bağlardı ki bence her erkek bunu yapmalı 

Neyse siz ne anlarsiniz ki zaten🤣

Bu herkesin anlayabileceği birşey değil 🤣

Eşim bir defa ağır grip olmuştu ayakkabısını giyecekti eğildim giydirdim hatta arkadaşı yanimizdaydi o kadar da değil dedi

Ben gerekirse ayaklarını bile yıkarım

İnsanlık bunu gerektirir 😉

38 Cevaplar

+20 oy
(33,043 puan) tarafından

Ben engelli değilim ki şükürler olsun kocam bağlasın. Abartiyorsunuz bazen babanın evinde de bagcigin bağlanıyordu zaten 🤣🤣

(386 puan) tarafından
+2

Ama ne 😂

Hamileyken eşim ben istemeden bir kaç sefer bağladı, gerek olursa ben de onunkini bağlarım ama ekstrem bir durum yoksa eğilip bağlamasın istemem. Bununla hava atmaktan da hicap duyarım. 

(33,043 puan) tarafından
+1

Hamileyken corabimi giydirdi oda doğuma günler kala oturduğum yattığım yerden kalkamadigim da kaldırdı ayakkabı değil crocs giydim kendim giyebiliyordum 🤣 kocam bagcigimi baglasa kendimi SLK yerine konmuş hissederim onu bile beceremiyor diye 😁😁

(1,783 puan) tarafından

Kız niye öyle diyosun. Benimki sokakta açılırsa bağlar. Eğilmeyeyim insan içinde diye

(33,043 puan) tarafından
+1

Kız otur bagla nolcak ki çömel bağla ne bilim insanların içinde de öyle Bir konuma düşmek istemem esimede bağlatmam açıkçası 

(2,174 puan) tarafından

Bazı şeyleri gerçekten abartıyorlar madem öyle sen niye kocanınkini bağlamıyorsun derler adama

(15,801 puan) tarafından

Daya totonu duvara egil bagla yani adam istese yok artik ayagina kapanayim diyeceginiz seyleri takep etmeyin baci

(330 puan) tarafından
+3

Niye insan ayırıyorsun kız engelli olan insanlar aileler uzulmez mı nurella

(33,043 puan) tarafından
+2

Ay bu yorumdan bunu mu cikardin gerçekten engellilere hakaret mi var öküzzz altında buzağı arıyorsun..

(330 puan) tarafından
+1

Birazcık kibar ol kız bben sâdece fark ettim bak diyorsun kı ben engelli değilim özel olup kendi işini yapan cok ınsan var nurcum 

(33,043 puan) tarafından
+1

Gayet Kibar yorum manipüle etmek isteyen sensin.

(1,030 puan) tarafından
+1

@Yoruldum hayat! Gerçekten manipüle etmeye çalışıyorsun ne alaka yani bu yorumdan ne cikarmissin 

(330 puan) tarafından

Öyle yapmak istemediği mı sen'de biliyorsun nur kötü bişey demedim 

-Reklam-
+9 oy
(292 puan) tarafından

Yok bacım o az olur tuvalete girince çağrıda bitarafini silip donunuda çeksin yapmayın Allah aşkına ya sağlık sorunun yoksa hamile değilsen bu neyin simarikligi ya 

+5 oy
(5,892 puan) tarafından

Niye benim ayakkabımın bagcigini baglasin ki onu anlamadim 

O genç ergenken olan şeyler bence 

Yada hasta olursun sağlık sorunun olur o zaman yaoar 

Ama normal olarak bende yapmam, o da yapmaz 

Çok ergence bi durum 

+5 oy
(800 puan) tarafından

Buna hamilelik ve geçici sakatlık yoksa gerek yok bence. Benimki bi ıkı defa ilk hamileliğimde giymeme yardımcı olmuştu. Hoş bir hareket ihtiyaç varsa. Ama dediğim gibi ihtiyaç yoksa bana samimiyetsiz gelıyor. Kimse kimsenin önünde eğilmemeli. 

+4 oy
(5,591 puan) tarafından

Hamile olduğumda ilerleyen aylarda giydirip bağlardı ama şimdi o yapmak istese bile ben izin vermem. Ne alaka ben onu yapamıyıcak kadar muhtaç mıyım? Sen eşinin ayaklarını yıkıyor musun? 

+4 oy
(6,021 puan) tarafından

Hamileliğim son aylarında yaptı hep sağolsun. Normal zamanda niyee yapsın ki elim ayağım tutuyor eğilebilirimm😅

+3 oy
(5,495 puan) tarafından

Sen eğilince incilerinmi dökülüyor

(8,472 puan) tarafından

Evet dökülmesin diye kocam eğilip bağlıyordu 🤣

(5,495 puan) tarafından
+1

İlginçmiş  mecbur olmadığım.yerde baglatmam ne gerek varki çocukça şeye 😂😂

+3 oy
(11,735 puan) tarafından

Çok şükür benim ellerim var 

Sadece ksrnım burnumda olursa ellerim yetişmezse yapardı. Onun haricinde ellerim var ve yetişiyo 

Babamın evindede kendşm bağlardım 🤣

+3 oy
(1,783 puan) tarafından

Yapar ama yapma sebebi sokak ortasında  eğilmeyeyim diye. Neden herkes muhtaç mıyım gibi düşünmüş ki. 

(8,472 puan) tarafından

Evet sorduğum soruya pişman ediyorlar 😀

(1,783 puan) tarafından

Herkes çok biliyor

+3 oy
(19,074 puan) tarafından

Bağcık bağlamiyoruz ikimiz de. Ayakkabının ipini kendi rahatımıza göre ayarliyoruz sonra ipini hiç çözmeden kerata yardımı ile giyiyoruz. Öbür türlü kendi bağlarım Elim tutuyor çok şükür.

+3 oy
(7,480 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şükür ilgiyi sevgiyi ayakkabı bağcığında aramıyoruz😂

Kız koca insanız eşim niye bağlasın ayakkabımı. Böyle bir şeye kalksa bayar beni tekrarı olmasın derim 😄

Değil benim, oğlumun bile bağlamasın bağcığını. Sevgisini başka türlü göstersin bağcık bağlamak nedir 😄

+3 oy
(1,245 puan) tarafından

Herkes tepki göstermiş ama bence çok ince bir düşünce eşinin yaptığı . Bunu yapması için illa sakat olmana gerek yok 🥴

+3 oy
(1,878 puan) tarafından

Benim eşim şuan hala ayakkabımı giydirir bağlar ayakkabımı siler. 6 yıllık evliyiz 2 bebemiz var 😅 hamileyken amcalarinin yaninda da yapardı. Çok tepki aldı. Ama yine yapardı. Şuan hamile değilim elim kolum tutuyor kendim bağlarım ama evden çıkarken kimse yoksa giydirir hala

(8,472 puan) tarafından

Bana da ilk çok tuhaf gelmişti eşimin bağlaması. Çünkü çevremde de hiç görmediğim birşey başkalarında vs

(1,878 puan) tarafından

Bizde de yoktur. Ama eşim sağolsun zoruna gitmez. Biz iki evlendigimiz gün gelinlikten ayakkabımı giyemedim gelin çıkarma yaparken. Eşim de eğildi giydirdi, dayısı kızdı herkesin içinde şimdiden seni kaybettik falan söylendi durdu. Eşim tinlamadi sağolsun hala da giydirir 😅 arkasına basmayım diye sabahları evden çıkarken eliyle ayakkabimin arkasını tutar 

+2 oy
(4,442 puan) tarafından

Ya Allah aşkına 

+2 oy
(55 puan) tarafından

Hamiləliyinin son zamanlarında baglamıslıgı var.Başka zamanlarda ıstemem kendım baglarım

+2 oy
(2,264 puan) tarafından

Sevgimiz aşkımız ayakkabı bağcıgina kaldıysa vay benim halime 😃 elim ayağım tutuyor çok şükür hiç bağlamadi koca aldıysak kendimize köle almasdik ya daha neler 🤭

+2 oy
(249 puan) tarafından

Hamileliğimde hep bağlardı sagolsun. Ama artık elim ayagıma erişebiliyor eşimden neden böyle bisey bekleyeyim ki. Çok rahatsız edici bir durum sanki  küçük bir cocuksun ve baglayamıyorsun. 

+2 oy
(375 puan) tarafından

Çok komiksin birde neyse siz ne anlarsınız zaten falan demişsin kendi aklınca çok şükür elim var kendimde bağlarım hamileysem egilemiyorsam küçük bir ricada bulunurum o da seve seve der, ayak yikamaya hiç gelemiyorum bile benim ayaklarimi da yikayacaksa neden olmasın bu gidişle kocana bez de bağlarsin ve bağlatirsin zahmet edip tuvalete gitmesin diye sjsjsjsjsjjshsjsh 

+2 oy
(2,972 puan) tarafından

Ah pakize ah post açıp postta bile kimse daha cevap vermeden gard almışsın laf sokmuşsun 

(8,472 puan) tarafından

Ahahah nerden biliyorsun öyle olduğunu

Baya bir cevap geldi soruyu düzenledim posta ekledim alttaki açıklamayı yani dediğin gibi değil

(2,972 puan) tarafından

Ben okuduğuma göre yorum yaptım ister sonradan düzenle ister düzenleme  ne önemi var 

+1 oy
(607 puan) tarafından

Ay ne münasebet niye bağlasın elim kolum var şükür. Sadece nişan günü nişandan sonra gençler olarak dışarı çıkmıştık nişan elbisesinin altına spor ayakkabı giymiştim bağcığı açıldı ama eğilsem firikik vercektim o zaman kendi bağladı çok da utanmıştım bağlıyor diye 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 998 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 220 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler