Benimki ilk zamanlar yapıyordu. Çoktandır bağcıklı giymiyorum ilk fırsatta giyip dışarı çıkayım kasten bağcığı açayım bakim bağlayacak mı
Sizce bağlar mı yoksa eskide mı kaldı dersiniz o zamanlar😀
Şimdi herkese tek tek yorum atıp uğraşamam vaktim de yok en iyisi buraya yazayım 😀
Çömelince feracem çok yerlere sürünür bide vücut hatlarım belli olur diye eşim bağlardı ki bence her erkek bunu yapmalı
Neyse siz ne anlarsiniz ki zaten🤣
Bu herkesin anlayabileceği birşey değil 🤣
Eşim bir defa ağır grip olmuştu ayakkabısını giyecekti eğildim giydirdim hatta arkadaşı yanimizdaydi o kadar da değil dedi
Ben gerekirse ayaklarını bile yıkarım
İnsanlık bunu gerektirir 😉
Ben engelli değilim ki şükürler olsun kocam bağlasın. Abartiyorsunuz bazen babanın evinde de bagcigin bağlanıyordu zaten 🤣🤣
Ama ne 😂
Hamileyken eşim ben istemeden bir kaç sefer bağladı, gerek olursa ben de onunkini bağlarım ama ekstrem bir durum yoksa eğilip bağlamasın istemem. Bununla hava atmaktan da hicap duyarım.
Hamileyken corabimi giydirdi oda doğuma günler kala oturduğum yattığım yerden kalkamadigim da kaldırdı ayakkabı değil crocs giydim kendim giyebiliyordum 🤣 kocam bagcigimi baglasa kendimi SLK yerine konmuş hissederim onu bile beceremiyor diye 😁😁
Kız niye öyle diyosun. Benimki sokakta açılırsa bağlar. Eğilmeyeyim insan içinde diye
Kız otur bagla nolcak ki çömel bağla ne bilim insanların içinde de öyle Bir konuma düşmek istemem esimede bağlatmam açıkçası
Bazı şeyleri gerçekten abartıyorlar madem öyle sen niye kocanınkini bağlamıyorsun derler adama
Daya totonu duvara egil bagla yani adam istese yok artik ayagina kapanayim diyeceginiz seyleri takep etmeyin baci
Niye insan ayırıyorsun kız engelli olan insanlar aileler uzulmez mı nurella
Ay bu yorumdan bunu mu cikardin gerçekten engellilere hakaret mi var öküzzz altında buzağı arıyorsun..
Birazcık kibar ol kız bben sâdece fark ettim bak diyorsun kı ben engelli değilim özel olup kendi işini yapan cok ınsan var nurcum
Gayet Kibar yorum manipüle etmek isteyen sensin.
@Yoruldum hayat! Gerçekten manipüle etmeye çalışıyorsun ne alaka yani bu yorumdan ne cikarmissin
Öyle yapmak istemediği mı sen'de biliyorsun nur kötü bişey demedim
Yok bacım o az olur tuvalete girince çağrıda bitarafini silip donunuda çeksin yapmayın Allah aşkına ya sağlık sorunun yoksa hamile değilsen bu neyin simarikligi ya
Niye benim ayakkabımın bagcigini baglasin ki onu anlamadim
O genç ergenken olan şeyler bence
Yada hasta olursun sağlık sorunun olur o zaman yaoar
Ama normal olarak bende yapmam, o da yapmaz
Çok ergence bi durum
Buna hamilelik ve geçici sakatlık yoksa gerek yok bence. Benimki bi ıkı defa ilk hamileliğimde giymeme yardımcı olmuştu. Hoş bir hareket ihtiyaç varsa. Ama dediğim gibi ihtiyaç yoksa bana samimiyetsiz gelıyor. Kimse kimsenin önünde eğilmemeli.
Hamile olduğumda ilerleyen aylarda giydirip bağlardı ama şimdi o yapmak istese bile ben izin vermem. Ne alaka ben onu yapamıyıcak kadar muhtaç mıyım? Sen eşinin ayaklarını yıkıyor musun?
Hamileliğim son aylarında yaptı hep sağolsun. Normal zamanda niyee yapsın ki elim ayağım tutuyor eğilebilirimm😅
Sen eğilince incilerinmi dökülüyor
Evet dökülmesin diye kocam eğilip bağlıyordu 🤣
İlginçmiş mecbur olmadığım.yerde baglatmam ne gerek varki çocukça şeye 😂😂
Çok şükür benim ellerim var
Sadece ksrnım burnumda olursa ellerim yetişmezse yapardı. Onun haricinde ellerim var ve yetişiyo
Babamın evindede kendşm bağlardım 🤣
Yapar ama yapma sebebi sokak ortasında eğilmeyeyim diye. Neden herkes muhtaç mıyım gibi düşünmüş ki.
Evet sorduğum soruya pişman ediyorlar 😀
Herkes çok biliyor
Bağcık bağlamiyoruz ikimiz de. Ayakkabının ipini kendi rahatımıza göre ayarliyoruz sonra ipini hiç çözmeden kerata yardımı ile giyiyoruz. Öbür türlü kendi bağlarım Elim tutuyor çok şükür.
Şükür ilgiyi sevgiyi ayakkabı bağcığında aramıyoruz😂
Kız koca insanız eşim niye bağlasın ayakkabımı. Böyle bir şeye kalksa bayar beni tekrarı olmasın derim 😄
Değil benim, oğlumun bile bağlamasın bağcığını. Sevgisini başka türlü göstersin bağcık bağlamak nedir 😄
Herkes tepki göstermiş ama bence çok ince bir düşünce eşinin yaptığı . Bunu yapması için illa sakat olmana gerek yok 🥴
Benim eşim şuan hala ayakkabımı giydirir bağlar ayakkabımı siler. 6 yıllık evliyiz 2 bebemiz var 😅 hamileyken amcalarinin yaninda da yapardı. Çok tepki aldı. Ama yine yapardı. Şuan hamile değilim elim kolum tutuyor kendim bağlarım ama evden çıkarken kimse yoksa giydirir hala
Bana da ilk çok tuhaf gelmişti eşimin bağlaması. Çünkü çevremde de hiç görmediğim birşey başkalarında vs
Bizde de yoktur. Ama eşim sağolsun zoruna gitmez. Biz iki evlendigimiz gün gelinlikten ayakkabımı giyemedim gelin çıkarma yaparken. Eşim de eğildi giydirdi, dayısı kızdı herkesin içinde şimdiden seni kaybettik falan söylendi durdu. Eşim tinlamadi sağolsun hala da giydirir 😅 arkasına basmayım diye sabahları evden çıkarken eliyle ayakkabimin arkasını tutar
Ya Allah aşkına
Hamiləliyinin son zamanlarında baglamıslıgı var.Başka zamanlarda ıstemem kendım baglarım
Sevgimiz aşkımız ayakkabı bağcıgina kaldıysa vay benim halime 😃 elim ayağım tutuyor çok şükür hiç bağlamadi koca aldıysak kendimize köle almasdik ya daha neler 🤭
Hamileliğimde hep bağlardı sagolsun. Ama artık elim ayagıma erişebiliyor eşimden neden böyle bisey bekleyeyim ki. Çok rahatsız edici bir durum sanki küçük bir cocuksun ve baglayamıyorsun.
Çok komiksin birde neyse siz ne anlarsınız zaten falan demişsin kendi aklınca çok şükür elim var kendimde bağlarım hamileysem egilemiyorsam küçük bir ricada bulunurum o da seve seve der, ayak yikamaya hiç gelemiyorum bile benim ayaklarimi da yikayacaksa neden olmasın bu gidişle kocana bez de bağlarsin ve bağlatirsin zahmet edip tuvalete gitmesin diye sjsjsjsjsjjshsjsh
Ah pakize ah post açıp postta bile kimse daha cevap vermeden gard almışsın laf sokmuşsun
Ahahah nerden biliyorsun öyle olduğunu
Baya bir cevap geldi soruyu düzenledim posta ekledim alttaki açıklamayı yani dediğin gibi değil
Ben okuduğuma göre yorum yaptım ister sonradan düzenle ister düzenleme ne önemi var
Ay ne münasebet niye bağlasın elim kolum var şükür. Sadece nişan günü nişandan sonra gençler olarak dışarı çıkmıştık nişan elbisesinin altına spor ayakkabı giymiştim bağcığı açıldı ama eğilsem firikik vercektim o zaman kendi bağladı çok da utanmıştım bağlıyor diye
1,488,695 soru
24,333,710 cevap
345,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın