0 oy
890 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,472 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimki ilk zamanlar yapıyordu. Çoktandır bağcıklı giymiyorum ilk fırsatta giyip dışarı çıkayım kasten bağcığı açayım bakim bağlayacak mı

Sizce bağlar mı yoksa eskide mı kaldı dersiniz o zamanlar😀

Şimdi herkese tek tek yorum atıp uğraşamam vaktim de yok en iyisi buraya yazayım 😀

Çömelince feracem çok yerlere sürünür bide vücut hatlarım belli olur diye eşim bağlardı ki bence her erkek bunu yapmalı 

Neyse siz ne anlarsiniz ki zaten🤣

Bu herkesin anlayabileceği birşey değil 🤣

Eşim bir defa ağır grip olmuştu ayakkabısını giyecekti eğildim giydirdim hatta arkadaşı yanimizdaydi o kadar da değil dedi

Ben gerekirse ayaklarını bile yıkarım

İnsanlık bunu gerektirir 😉

38 Cevaplar

+1 oy
(25,708 puan) tarafından

Hamile iken bağlıyordu ama normal zamanda hiç bağlamadı çünkü kendim yapabiliyorum. O da bana durduk yere dese elin kolun tutuyor derdim. Merak ediyorum siz aynı şeyi eşinize yapıyor musunuz 

-Reklam-
+1 oy
(167 puan) tarafından

Hamilelikte yapıyor Allah razı olsun. Ozmn bile kendimi kötü hissediyorum adam neden önümde egilsinki sonucda eşim (eşim) o zmn bende onunkini mi baglim

+1 oy
(15,798 puan) tarafından

Hamileyken evet aksi durumda elim ayagim var egilebilirim baglayabilirim

+1 oy
(1,396 puan) tarafından

Benimki topuklu felan girdiysem çıkartır .yapar yani

+1 oy
(462 puan) tarafından

Ne alaka insanik  5 senedır evliyim iki defa tek bagladı bağcıgımı  oda hamile oldumum için haaa bide nişanlıyken çok hastalamıstım gelip beni hastaneye götürdügü zaman ayakkabimı cıkarmıstı serum verekleri için  yanı hasta oldum için ben baglamadım hiç haaa hasta olsa baglarım ama diyer türlü baglamam oda baglamaz 

+1 oy
(1,030 puan) tarafından

Tuvalette totomuzu bile temizliyor ayakkabı bağlama ne ki 😀😀

+1 oy
(25,708 puan) tarafından

Gerekirse yaparsın cevap soruda saklı zaten 

+1 oy
(1,819 puan) tarafından

Ya ne güzel canım ben de giyerim ferace ama bir gün olsun benim odun bağlamaz . Tenhaya çeker bağlarım 🤣🤣

+1 oy
(53 puan) tarafından

Bence sənin ılk yazdığın postla sonradan duzenlemenın alakası yok.Hasta olur ayagınıda yıkarsın kendısınıde yıkarsın, ayakabısınıda gıydırırsın bu bawka birşey. Senın duzenlemeden once yazdığın post ınsanlıkla alakası yoktu sonradan deyıstırdın bence

(8,472 puan) tarafından

Çıkartma yapmadım ki ekleme yaptım

Hayır görmeden nasıl emin olabiliyorsun birde? 

(53 puan) tarafından

Ben gördüm bılıyorum canım çıkarma yapmadıgını demek ıstedıyım sey ılk yazdığın o dusunce deyıldı yanı bence belkıde yanlısım 

(8,472 puan) tarafından

Bir sürü yorum geldi ne gerek var ben engelli miyim çocuk muyum gibisinden falan filan sonra ben de ekleme yaptım. Hani gerekirse ben de eşimin ayağını yıkarım gocunmam manasında. Alaylarim laflarim yerini bulur yarası olan gocunur herkese değil posttaki laflarım :) 

(53 puan) tarafından

Tabıkı bence herkes yapar veya yapmalı ıyı gunde kötü gunde dıyoruz. Esim hastaysa ihtiyacı varsa bende qocunmam esımde qocunmaz

+1 oy
(5,699 puan) tarafından

Ben hamileyken eğilemeyince kemerli ayakkabılarımı bağlıyordu sadece:) İpli olanlar benim hiç çözülmüyor olduğu gibi giyiyorum genelde. Spor ayakkabı.

+1 oy
(382 puan) tarafından

Hamileliğimde egilemedigim için bağlardı ama her zaman bağlanmasıni istemem bağlamaz yani 

+1 oy
(1,948 puan) tarafından

Hamileyken egilemiyordum o zaman bağlardı dışarıdaysak ve bağlayamayacagim şekildeysek onun dışında ben bağlarım çocuk değilim he bazen ben görmek eşim görür bekle düşeceksin der ben ne olduğunu anlayana kadar bağlar hemen o kadar yani yoksa gel bagla demem

(8,472 puan) tarafından

Ben de hiç bağla demedim. Hep kendisi bağladı 

+1 oy
(4,040 puan) tarafından

Çok komik . Olay değil arada millete boş yere saplaman aşırı komik 

(8,472 puan) tarafından

Boş yere kime ne demişim? 

(4,040 puan) tarafından

Ben bu kafayla münakaşa ya girmem arkadaşım çok komik güldüm bitti gitti 

(8,472 puan) tarafından

Münakaşa girmek istemiyorsan baştan yorum yapma o halde

Sen de çok komiksin hatta biraz var galiba kafanda neyse beni de takip etme

+1 oy
(7,270 puan) tarafından

Hamile iken eşim hep baglar ayakkabımi giydirir  onun disinda gerek yok ben bağlarım 

+1 oy
(244 puan) tarafından

Kocana üzüldüm kimse çekemez böyle bı tipi 

(8,472 puan) tarafından

Evet ya kocam çok acınacak halde kim sorsa benim için Allah razı olsun ben eşimden çok memnunum der😃

(244 puan) tarafından

Ne yapsın adam Nazi cekemiyor ondan yoksa senin tribün çekilir mi

(8,472 puan) tarafından

Ahahaha evet😀

+1 oy
(1,159 puan) tarafından

Hamileyken 5 aydan sonra sürekli bağlar ama hamile değilken kendim bağlarım hastalık durumlarında yapamayacağım zamanlarda Tabii ki yardımcı olur

+1 oy
(67 puan) tarafından

Ben az once ne okudum ya beynim eror veriyor herhalde 

0 oy
(3,970 puan) tarafından

Ben hastalanınca yapmışdı geçen kış. Hastaneye serum için gidiyorduk. Kalkınca giydirerdi ayakkabımı. Ama ben ağlıycak gibi olurdum hep. İstemiyordum bağlamasını. Ama kafamı öne eğemiyordum da

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 997 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
2 cevap 220 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler