Benimki ilk zamanlar yapıyordu. Çoktandır bağcıklı giymiyorum ilk fırsatta giyip dışarı çıkayım kasten bağcığı açayım bakim bağlayacak mı
Sizce bağlar mı yoksa eskide mı kaldı dersiniz o zamanlar😀
Şimdi herkese tek tek yorum atıp uğraşamam vaktim de yok en iyisi buraya yazayım 😀
Çömelince feracem çok yerlere sürünür bide vücut hatlarım belli olur diye eşim bağlardı ki bence her erkek bunu yapmalı
Neyse siz ne anlarsiniz ki zaten🤣
Bu herkesin anlayabileceği birşey değil 🤣
Eşim bir defa ağır grip olmuştu ayakkabısını giyecekti eğildim giydirdim hatta arkadaşı yanimizdaydi o kadar da değil dedi
Ben gerekirse ayaklarını bile yıkarım
İnsanlık bunu gerektirir 😉
Hamile iken bağlıyordu ama normal zamanda hiç bağlamadı çünkü kendim yapabiliyorum. O da bana durduk yere dese elin kolun tutuyor derdim. Merak ediyorum siz aynı şeyi eşinize yapıyor musunuz
Hamilelikte yapıyor Allah razı olsun. Ozmn bile kendimi kötü hissediyorum adam neden önümde egilsinki sonucda eşim (eşim) o zmn bende onunkini mi baglim
Hamileyken evet aksi durumda elim ayagim var egilebilirim baglayabilirim
Benimki topuklu felan girdiysem çıkartır .yapar yani
Ne alaka insanik 5 senedır evliyim iki defa tek bagladı bağcıgımı oda hamile oldumum için haaa bide nişanlıyken çok hastalamıstım gelip beni hastaneye götürdügü zaman ayakkabimı cıkarmıstı serum verekleri için yanı hasta oldum için ben baglamadım hiç haaa hasta olsa baglarım ama diyer türlü baglamam oda baglamaz
Tuvalette totomuzu bile temizliyor ayakkabı bağlama ne ki 😀😀
Gerekirse yaparsın cevap soruda saklı zaten
Ya ne güzel canım ben de giyerim ferace ama bir gün olsun benim odun bağlamaz . Tenhaya çeker bağlarım 🤣🤣
Bence sənin ılk yazdığın postla sonradan duzenlemenın alakası yok.Hasta olur ayagınıda yıkarsın kendısınıde yıkarsın, ayakabısınıda gıydırırsın bu bawka birşey. Senın duzenlemeden once yazdığın post ınsanlıkla alakası yoktu sonradan deyıstırdın bence
Çıkartma yapmadım ki ekleme yaptım
Hayır görmeden nasıl emin olabiliyorsun birde?
Ben gördüm bılıyorum canım çıkarma yapmadıgını demek ıstedıyım sey ılk yazdığın o dusunce deyıldı yanı bence belkıde yanlısım
Bir sürü yorum geldi ne gerek var ben engelli miyim çocuk muyum gibisinden falan filan sonra ben de ekleme yaptım. Hani gerekirse ben de eşimin ayağını yıkarım gocunmam manasında. Alaylarim laflarim yerini bulur yarası olan gocunur herkese değil posttaki laflarım :)
Tabıkı bence herkes yapar veya yapmalı ıyı gunde kötü gunde dıyoruz. Esim hastaysa ihtiyacı varsa bende qocunmam esımde qocunmaz
Ben hamileyken eğilemeyince kemerli ayakkabılarımı bağlıyordu sadece:) İpli olanlar benim hiç çözülmüyor olduğu gibi giyiyorum genelde. Spor ayakkabı.
Hamileliğimde egilemedigim için bağlardı ama her zaman bağlanmasıni istemem bağlamaz yani
Hamileyken egilemiyordum o zaman bağlardı dışarıdaysak ve bağlayamayacagim şekildeysek onun dışında ben bağlarım çocuk değilim he bazen ben görmek eşim görür bekle düşeceksin der ben ne olduğunu anlayana kadar bağlar hemen o kadar yani yoksa gel bagla demem
Ben de hiç bağla demedim. Hep kendisi bağladı
Çok komik . Olay değil arada millete boş yere saplaman aşırı komik
Boş yere kime ne demişim?
Ben bu kafayla münakaşa ya girmem arkadaşım çok komik güldüm bitti gitti
Münakaşa girmek istemiyorsan baştan yorum yapma o halde
Sen de çok komiksin hatta biraz var galiba kafanda neyse beni de takip etme
Hamile iken eşim hep baglar ayakkabımi giydirir onun disinda gerek yok ben bağlarım
Kocana üzüldüm kimse çekemez böyle bı tipi
Evet ya kocam çok acınacak halde kim sorsa benim için Allah razı olsun ben eşimden çok memnunum der😃
Ne yapsın adam Nazi cekemiyor ondan yoksa senin tribün çekilir mi
Ahahaha evet😀
Hamileyken 5 aydan sonra sürekli bağlar ama hamile değilken kendim bağlarım hastalık durumlarında yapamayacağım zamanlarda Tabii ki yardımcı olur
Ben az once ne okudum ya beynim eror veriyor herhalde
Ben hastalanınca yapmışdı geçen kış. Hastaneye serum için gidiyorduk. Kalkınca giydirerdi ayakkabımı. Ama ben ağlıycak gibi olurdum hep. İstemiyordum bağlamasını. Ama kafamı öne eğemiyordum da
1,488,654 soru
24,333,083 cevap
345,732 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın