Merhaba kızlar oğlum hiç yemek yemiyor artık, hep makarna pilav patates kızartması bu tarz beslenmek istiyor 5 yaşında ve 2 yıl gıda alerjisi vardı. Süt yumurta et yasaktı. şimdi süt içiyor ve yumurtayı sadece sahandı yiyor.
1 yıl önce zor zahmet kan alındı değerleri normaldi, kan aldırmayada korkuyorum artk 4 yerinden bulamadılar elinin üzeri şişti baya bi,durmuyor çünkü alınırken.
Şimdi de her ay hasta oluyor ateşini zor düşürüyorum, 2 gün önce hastaydi daha 2 sefer kan alındı 3 sefer serum yedi.
Bana önerebileceğiniz iştah açıcı şurup varmı fiyatı önemli değil.
iştah açıcı şurup diye bir şey yok. alışkanlıklar var ve çocuklar bizden daha inatçı bu konuda. takviye kullanabilirsin d vitamini, balık yağı gibi. kaldı ki d vitamini bağışıklık güçlendirir.
yemesi için de aç bırakmayı denemen gerekiyor sanırım
D vitamini ve b12 kullanıyorum ocean, balık hapı veriyorum hergün aç kalsada yemiyor abur cubur arıyor ben küçüğü emzirirken yada uyuturken
evde abur cubur varsa arar bulur. almayacaksın eve
Yok almıycaz artk, bizde veriyoduk ne yalan söylim. Onlarda kesiyor iştahı tabi zaten inadından hiç bişeyin tadına bakmıyor
kuru ekmek bile bulundurma elinin altında, gider ekmekle doyurur karnını. tamam 3-5 yemeği sevmez olabilir hepimiz sevmediği şeyler var. atıyorum patlıcan yemesin o yaşta (bende sonradan yemeye başladım😅) ama kıymalı patates yesin, bezelye de yesin yani
Yemeğin içinde soğan biber görse bile tikleniyo benimki, patatesli sulu köfte yapmıştım normal köfte yemiyor diye yemedi.
Balık yağı tavsiye ederim. Bide propolis kullan muhakkak ben çok faydasını gördüm
https://share.google/vXEVLReSWWStN2WBD
Açıklamasını okuyabilirsin
Her gün kullanma mesela haftada 2 gün versen yeterli 1 çay kaşığı
Arı sütü polen bal karışımı vardı evde faydası okuyor mu iştahına
Onların ömrü kısa olur genelde 6 ay. Polen fazla uzun ömürlü olmuyor
Yedirebilrisn faydası olur muhakkak
Bi gün özeldeki doktora bende sormuştum iştah açıcı bişey önerir misiniz diye doktor gülüp öyle bi şurup olsaydı ben şuan zengin olmuştum emin olun demişti :) yemeyen, yemek seçen çocuk çok zor Allah sabır versin
Çok zor gerçekten
Doktor bana iştaj acicic dye şurup yok dedi ama benim kizda beş yaşında hep makarna patates sipagaeti kürü şeyler oda az kahvalti yapmıyor besleme yemiyor okulda kan alındı en son b 12 eksikikgi d vitamini vardı baya iğne falan kullandık geçti bdaha başladı her ay hastalanıyor kusma öksürük daha bu hftalar biraz iyi oldu yine korkuyorum hasta olacak dye
Bizde tekrar tahlil yaptırcax sanırım
Yapın cnm benimde kızım öyle abur cubur yiyormu senin oğlun
Şuruplar iştah açmıyor malesef. Ek takviyeler kullanabilirsiniz benim oğlum da alerjik çocuk ve çok yemek seçer bu yıl anaokuluna da başladı bağışıklığını desteklemek için iminol şurup ve balık yağı veriyorum. Doktora danışın yada eczaneye ek takviye kullanabilirsin
Yıllardır easy fish oil kullanıyoruz bi ara möllers aldık daha iyi diye yok içmiyor kavga kıyamet içti geri tükürdü.
D vitamini ve b12 kullanıyorum bi süredir ama yine aynı
1,489,110 soru
24,339,674 cevap
345,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın