0 oy
72 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,585 puan) tarafından

Merhaba kızlar oğlum hiç yemek yemiyor artık, hep makarna pilav patates kızartması bu tarz beslenmek istiyor 5 yaşında ve 2 yıl gıda alerjisi vardı. Süt yumurta et yasaktı. şimdi süt içiyor ve yumurtayı sadece sahandı yiyor. 

1 yıl önce zor zahmet kan alındı değerleri normaldi, kan aldırmayada korkuyorum artk 4 yerinden bulamadılar elinin üzeri şişti baya bi,durmuyor çünkü alınırken.

Şimdi de her ay hasta oluyor ateşini zor düşürüyorum, 2 gün önce hastaydi daha 2 sefer kan alındı 3 sefer serum yedi.

Bana önerebileceğiniz iştah açıcı şurup varmı fiyatı önemli değil.

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,124 puan) tarafından

iştah açıcı şurup diye bir şey yok. alışkanlıklar var ve çocuklar bizden daha inatçı bu konuda. takviye kullanabilirsin d vitamini, balık yağı gibi. kaldı ki d vitamini bağışıklık güçlendirir.

yemesi için de aç bırakmayı denemen gerekiyor sanırım 

önce (1,585 puan) tarafından

D vitamini ve b12 kullanıyorum ocean, balık hapı veriyorum hergün aç kalsada yemiyor abur cubur arıyor ben küçüğü emzirirken yada uyuturken

evde abur cubur varsa arar bulur. almayacaksın eve

Yok almıycaz artk, bizde veriyoduk ne yalan söylim. Onlarda kesiyor iştahı tabi zaten inadından hiç bişeyin tadına bakmıyor 

kuru ekmek bile bulundurma elinin altında, gider ekmekle doyurur karnını. tamam 3-5 yemeği sevmez olabilir hepimiz sevmediği şeyler var. atıyorum patlıcan yemesin o yaşta (bende sonradan yemeye başladım😅) ama kıymalı patates yesin, bezelye de yesin yani

Yemeğin içinde soğan biber görse bile tikleniyo benimki, patatesli sulu köfte yapmıştım normal köfte yemiyor  diye yemedi. 

-Reklam-
0 oy
önce (6,057 puan) tarafından

Balık yağı tavsiye ederim. Bide propolis kullan muhakkak ben çok faydasını gördüm 

https://share.google/vXEVLReSWWStN2WBD

Açıklamasını okuyabilirsin 

Her gün kullanma mesela haftada 2 gün versen yeterli 1 çay kaşığı 

Arı sütü polen bal karışımı vardı evde faydası okuyor mu iştahına 

Onların ömrü kısa olur genelde 6 ay. Polen fazla uzun ömürlü olmuyor 

Yedirebilrisn faydası olur muhakkak 

0 oy
önce (1,936 puan) tarafından

Bi gün özeldeki doktora bende sormuştum iştah açıcı bişey önerir misiniz diye doktor gülüp öyle bi şurup olsaydı ben şuan zengin olmuştum emin olun demişti :) yemeyen, yemek seçen çocuk çok zor Allah sabır versin 

Çok zor gerçekten

0 oy
önce (6,491 puan) tarafından

Doktor bana iştaj acicic dye şurup yok dedi ama benim kizda beş yaşında hep makarna patates sipagaeti kürü şeyler oda az kahvalti yapmıyor besleme yemiyor okulda kan alındı en son b 12 eksikikgi d vitamini vardı baya iğne falan kullandık geçti bdaha başladı her ay hastalanıyor kusma öksürük daha bu hftalar biraz iyi oldu yine korkuyorum hasta olacak dye

Bizde tekrar tahlil yaptırcax sanırım

önce (6,491 puan) tarafından

Yapın cnm benimde kızım öyle abur cubur yiyormu senin oğlun 

0 oy
önce (12,173 puan) tarafından

Şuruplar iştah açmıyor malesef. Ek takviyeler kullanabilirsiniz benim oğlum da alerjik çocuk ve çok yemek seçer bu yıl anaokuluna da başladı bağışıklığını desteklemek için iminol şurup ve balık yağı veriyorum. Doktora danışın yada eczaneye ek takviye kullanabilirsin 

Yıllardır easy fish oil kullanıyoruz bi ara möllers aldık daha iyi diye yok içmiyor kavga kıyamet içti geri tükürdü.

D vitamini ve b12 kullanıyorum bi süredir ama yine aynı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 364 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Niloya annesi (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,002 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ekennnnn (2,563 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,110 soru

24,339,674 cevap

345,987 kullanıcı

...