Kuyumcuya bilezik bozdurmaya gittim. Eşim de kapıda çocukla araba idi. Oradaki kişi bilezik sahte mi vs diye bakıyordu. Bende dedim sen dolandırılmış olursan bende olurum abi dedim gülümsedim. Çünkü bileziği başka bilmediğimiz yerden almıştık. Neyse arabaya bir gittim eşim ne gülüyordun sen vs telefonunu da verseydin sizin kafanızı birbirine sürtmediğime dua edin dedi. Bende saçma sapan konuşma deyip tövbe çektim. Ama son zamanlarda hep böyle biri var yok sen beni aldatırsın psikolojisine girmiş durumda. Beni ne biriyle görmüş ne duymuş. Kendi kendine uyduruyor. Şuan ailemin yanında memleketteyim. Normalde gurbetteyiz o gitti
Bu işin sonu pislik ben sana söyleyeyim. Sadece iki ihtimal var ya kocanın hayatında biri var yada kocan psikopat kendini doldurup doldurup sana zarar verecek. Sonra da namusum için yaptım diyecek. İki ihtimalle de ayağını denk alman lazım.
Teşekkür ederim. Ne yapmamı önerirsin?
Muhtemelen kendi bir boklar yiyordur başka türlü insanın aklı buna çalışmaz.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim madem namusuna bu kadar düşkün, adam olan arabada oturmaz gelir karısının yanında durur söylediği kadar erkekse
Teşekkür ederim umarım o haltları yemiyordur
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler .
Umarim öyle değildir
Kendinde bi haltlar varsa sizden de bekliyordur
Bilmiyorum ki var mı yok mu
Ya da etrafında görüp duyuyorsa ondan da olabilir ama hoş olmamış tabi böyle yapması
Ne yaşadı bilmiyorum ama yaptığını kabul edemiyorum
Şizofrene bağlamıştır
Olabilir
Sinir oluyorum böyle adamciklara benimkinde böyle oldu bitti böyleydi yani artık bikmiyorum bile🤔dk gidiyorum mesela tepemizde duruyor ***** saçma bakıyor doğum yapıcam sancidan geberiyorum hastaneleri arıyor dk bayan varmı diye eh Allah'ım sabır çeke çeke ağzımda diş kalmadı boşver sen kendini biliyorsan umursama konuşsun konuşsun Dursun 😳bide dine bağlarlar herşeyi 😱😱
Aa bir de o var. Bilmem şu ayette kadın dövebilirsin bilmem şu ayette kadın erkeğin sözünü dinlemek zorunda vs diye
bir erkek bunu karısına nasıl yakıştırabilir aklım almıyor. demek ki kendi konuştuğu her kadına telefon numarasını verme düşüncesinde. önce kendi bir aynaya baksın
İnan bilmiyorum. Ki benim hiç öyle saçma sapan olaylarım dahi yoktur. Gittiğim gezdiğim her yer belli. Öyle gizli saklı bir şeyim yok
Hossst deseydin sen bı o kocaya 😡 benim kocam bana öyle bir itamda bulunacak onu orda gömerim benim namusum senin namusunun nedemek birbaskasiyla yakistirmak yok biri var demek ? Demekki kendinin birşeyi varki sen yakalama diye üstüne gelip baskınlık yapıyor sende ona şöyle aynısını demekki sen yapıyorsun ki bana da yakistiiriyosun diye
Hiç tartışıp onunla uğraşmak istemedim. Manyak manyak hem çocuğu korkutacak hem çevreye bu kadın namussuz imajı verecek. Bizim oralar küçük yerler erkeğe bir şey olmuyor olan kadına oluyor
Ah bu dedikodu yokmu yalan iftira tarzı şeyler insanın ocağını söndürür Allah o kocana akıl versin ıslah etsin
Amin amin🙏
Canım kocanın hayatinda biri var kesinlikle yemin edebilirim kanıtlayamam
Ya da kendisi karşı cinsle pis bir nieytte konuşup güldüğü için senin uzerine baskı yapıyor hani acaba mı diye düşünüyor
Kendine dikkat et gözün açık olsun siddet eğilimi var belli
Uzun zamandır kopuğuz kendisi ile. Ben kızımın büyümesini bekliyorum açıkcası.
Büyümesini bekleme bence
Rabbimden başka kimsem yok.
Birşeyler yapıyor ki sende de beklentisi var
Yapmıyorsa arkadaş aile çevresinde kesin görüyor korkusu olmuş psikolojik olarakda
Babası ve annesinin mezhebi geniş. Kayınpederin gözü hep dışarıda ondan olabilir mi
Olabilir benm eşimin ailesinde yapanda var tayfa köy ismini denildiğinde onlar kavattir falan deniliyor benm eşimde başta öyleydi çok tartıştık boşan onzmn dedim ailem girdi benm kızıma öyle bakıp düşünüyorsan boşa demişti vede senin ailendeki pislikler bizde yok demesiyle biraz durmuştu şuan öyle birşey yok
Ailenle görüş gözünü korkutsunlar biraz
Rabbim dışında kimse yok. Fiziken hayatımdalar ama manevi olarak yoklar
esinin soyledikleri hic normal degil , bide esin niye kapida bekliyor ki , o da tuhaf geldi bana
Arabada çocukla bekliyordu. Park edecek yer yoktu tek yön bir yer olan kuyumcunun önünde idi
Adama bak öyle diyeceğine zahmet edip yanına geleymis kendi konuşaymis
Her şeyi benden bekliyor. Zoruna gidiyor altın bozdurmak
1,489,660 soru
24,347,122 cevap
346,297 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın