0 oy
449 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (292 puan) tarafından

Kuyumcuya bilezik bozdurmaya gittim. Eşim de kapıda çocukla araba idi. Oradaki kişi bilezik sahte mi vs diye bakıyordu. Bende dedim sen dolandırılmış olursan bende olurum abi dedim gülümsedim. Çünkü bileziği başka bilmediğimiz yerden almıştık. Neyse arabaya bir gittim eşim ne gülüyordun sen vs telefonunu da verseydin sizin kafanızı birbirine sürtmediğime dua edin dedi. Bende saçma sapan konuşma deyip tövbe çektim. Ama son zamanlarda hep böyle biri var yok sen beni aldatırsın psikolojisine girmiş durumda. Beni ne  biriyle görmüş ne duymuş. Kendi kendine uyduruyor. Şuan ailemin yanında memleketteyim. Normalde gurbetteyiz o gitti

12 Cevaplar

+6 oy
önce (5,655 puan) tarafından

Bu işin sonu pislik ben sana söyleyeyim. Sadece iki ihtimal var ya kocanın hayatında biri var yada kocan psikopat kendini doldurup doldurup sana zarar verecek. Sonra da namusum için yaptım diyecek. İki ihtimalle de ayağını denk alman lazım.

önce (292 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Ne yapmamı önerirsin? 

-Reklam-
+3 oy
önce (25,888 puan) tarafından

Muhtemelen kendi bir boklar yiyordur başka türlü insanın aklı buna çalışmaz. 

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim madem namusuna bu kadar düşkün, adam olan arabada oturmaz gelir karısının yanında durur söylediği kadar erkekse 

Teşekkür ederim umarım o haltları yemiyordur

+2 oy
önce (694 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler .

Umarim öyle değildir

+1 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Kendinde bi haltlar varsa sizden de bekliyordur 

Bilmiyorum ki var mı yok mu

önce (1,627 puan) tarafından

Ya da etrafında görüp duyuyorsa ondan da olabilir ama hoş olmamış tabi böyle yapması 

Ne yaşadı bilmiyorum ama yaptığını kabul edemiyorum

+1 oy
önce (6,085 puan) tarafından

Şizofrene bağlamıştır 

Olabilir

+1 oy
önce (1,152 puan) tarafından

Sinir oluyorum böyle adamciklara benimkinde böyle oldu bitti böyleydi yani artık bikmiyorum bile🤔dk gidiyorum mesela tepemizde duruyor ***** saçma bakıyor doğum yapıcam sancidan geberiyorum hastaneleri arıyor dk bayan varmı diye eh Allah'ım sabır çeke çeke ağzımda diş kalmadı boşver sen kendini biliyorsan umursama konuşsun konuşsun Dursun 😳bide dine bağlarlar herşeyi 😱😱

Aa bir de o var. Bilmem şu ayette kadın dövebilirsin bilmem şu ayette kadın erkeğin sözünü dinlemek zorunda vs diye

+1 oy
önce (8,267 puan) tarafından

bir erkek bunu karısına nasıl yakıştırabilir aklım almıyor. demek ki kendi konuştuğu her kadına telefon numarasını verme düşüncesinde. önce kendi bir aynaya baksın

İnan bilmiyorum. Ki benim hiç öyle saçma sapan olaylarım dahi yoktur. Gittiğim gezdiğim her yer belli. Öyle gizli saklı bir şeyim yok

+1 oy
önce (399 puan) tarafından

Hossst deseydin sen bı o kocaya 😡 benim kocam bana öyle bir itamda bulunacak onu orda gömerim benim namusum senin namusunun nedemek birbaskasiyla yakistirmak yok biri var demek ? Demekki kendinin birşeyi varki sen yakalama diye üstüne gelip baskınlık yapıyor sende ona şöyle aynısını demekki sen yapıyorsun ki bana da yakistiiriyosun diye

Hiç tartışıp onunla uğraşmak istemedim. Manyak manyak hem çocuğu korkutacak hem çevreye bu kadın namussuz imajı verecek. Bizim oralar küçük yerler erkeğe bir şey olmuyor olan kadına oluyor

önce (399 puan) tarafından

Ah bu dedikodu yokmu yalan iftira tarzı şeyler insanın ocağını söndürür Allah o kocana akıl versin ıslah etsin

Amin amin🙏

+1 oy
önce (453 puan) tarafından

Canım kocanın hayatinda biri var kesinlikle yemin edebilirim kanıtlayamam 

Ya da kendisi karşı cinsle pis bir nieytte konuşup güldüğü için senin uzerine baskı yapıyor hani acaba mı diye düşünüyor 

Kendine dikkat et gözün açık olsun siddet eğilimi var belli 

Uzun zamandır kopuğuz kendisi ile. Ben kızımın büyümesini bekliyorum açıkcası. 

önce (453 puan) tarafından

Büyümesini bekleme bence 

Rabbimden başka kimsem yok. 

+1 oy
önce (3,026 puan) tarafından

Birşeyler yapıyor ki sende de beklentisi var 

Yapmıyorsa arkadaş aile çevresinde kesin görüyor korkusu olmuş psikolojik olarakda

Babası ve annesinin mezhebi geniş. Kayınpederin gözü hep dışarıda ondan olabilir mi

önce (3,026 puan) tarafından

Olabilir benm eşimin ailesinde yapanda var tayfa köy ismini denildiğinde onlar kavattir falan deniliyor benm eşimde başta öyleydi çok tartıştık boşan onzmn dedim ailem girdi benm kızıma öyle bakıp düşünüyorsan boşa demişti vede senin ailendeki pislikler bizde yok demesiyle biraz durmuştu şuan öyle birşey yok 

Ailenle görüş gözünü korkutsunlar biraz 

Rabbim dışında kimse yok. Fiziken hayatımdalar ama manevi olarak yoklar

+1 oy
önce (4,073 puan) tarafından

esinin soyledikleri hic normal degil , bide esin niye kapida bekliyor ki , o da tuhaf geldi bana

Arabada çocukla bekliyordu. Park edecek yer yoktu tek yön bir yer olan kuyumcunun önünde idi

+1 oy
önce (120 puan) tarafından

Adama bak öyle diyeceğine zahmet edip yanına geleymis kendi konuşaymis

Her şeyi benden bekliyor. Zoruna gidiyor altın bozdurmak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 313 göst.
0 oy
23 cevap 1,628 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,583 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Whiteangell (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 976 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,633 soru

24,346,732 cevap

346,276 kullanıcı

...