0 oy
68 göst.
önce Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

9 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır çık kötü öksürüyorum doktor ilaç falan vermiyor ve asla bu kadar kötü ve uzun süreli öksürmemiştim ballı süt içiyorum sıcak giyiniyorum ama geçmiyor hamilelikte bu durumu yaşayanlar varmı lütfen yardım

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,076 puan) tarafından

okaurcen yani ilac kullanilmio parol nekadar gecirirse . tavuk suyuna corba ihlamur falan bir kupa iki kupa yeter.  gecene kadar oksurcen baska caresi yok

-Reklam-
0 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Mahvoldum ben ilk dogumumda sezeryan olmuştum bide öksürük çok ağrı yaptirdi  dikişler patlayacak diye ödüm kopuyordu bı iki kere öyle kuru öksürük  olmuştu.ne yaptimsa gecmedi sonradan kendiliginden gitti amaa

0 oy
önce (4,905 puan) tarafından

2 dis sarimsagi minik minik doğrayıp bal limonla karıştırıp yutun. 

Yetişkin nazal temizlik kitleri var onlardan alin ve gunde 2 kere ılık su+ 2 cay kasigi tuz ile burnunu temizleyin cok hizli geçecek 

Emzirme döneminde de ilac kullanamauacaginiz icin bu iki yöntem sizi 2 3 sene kadar idare edecek 

0 oy
önce (330 puan) tarafından

Turpun içini oy dibinden bir tane del minicik içine bal koy o aksın birer yemek kaşığı ara ara iç fayda ediyor bn çözümü onda buldum bide kuru öksürükyu ciğerlerim çıkıyordu resmen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
+2 oy
9 cevap 585 göst.
0 oy
1 cevap 180 göst.
0 oy
5 cevap 410 göst.

Kategoriler

1,489,948 soru

24,351,062 cevap