9 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır çık kötü öksürüyorum doktor ilaç falan vermiyor ve asla bu kadar kötü ve uzun süreli öksürmemiştim ballı süt içiyorum sıcak giyiniyorum ama geçmiyor hamilelikte bu durumu yaşayanlar varmı lütfen yardım
okaurcen yani ilac kullanilmio parol nekadar gecirirse . tavuk suyuna corba ihlamur falan bir kupa iki kupa yeter. gecene kadar oksurcen baska caresi yok
Mahvoldum ben ilk dogumumda sezeryan olmuştum bide öksürük çok ağrı yaptirdi dikişler patlayacak diye ödüm kopuyordu bı iki kere öyle kuru öksürük olmuştu.ne yaptimsa gecmedi sonradan kendiliginden gitti amaa
2 dis sarimsagi minik minik doğrayıp bal limonla karıştırıp yutun.
Yetişkin nazal temizlik kitleri var onlardan alin ve gunde 2 kere ılık su+ 2 cay kasigi tuz ile burnunu temizleyin cok hizli geçecek
Emzirme döneminde de ilac kullanamauacaginiz icin bu iki yöntem sizi 2 3 sene kadar idare edecek
Turpun içini oy dibinden bir tane del minicik içine bal koy o aksın birer yemek kaşığı ara ara iç fayda ediyor bn çözümü onda buldum bide kuru öksürükyu ciğerlerim çıkıyordu resmen
1,489,948 soru
24,351,062 cevap
346,483 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın