0 oy
684 göst.
önce Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

Şu yaşa kadar kendime hep eziyet ettim. Hiç mutlu olmadım. O kadar pişmanım ki, geç kalmış gibi hissediyorum. Her şeyi eğitime bağladım. Resimde yetenekliyim kursa gitmedim, keman çalmak istiyordum dersler önemli dedim. İngilizce kursuna gidecektim, ona da gitmedim. Yani okul dışında bir hayat yokmuş gibi davrandım. Yeni yeni kendimi düzeltmeye başladım. Şu an da düzeltilmesi çok zor oluyor ama biraz yaşıyormuş gibi hissediyorum iyiyim. Bu yaştan sonra mutlu olsam ne olacak diyorum. Kafam çok karışık. Çok kötü hasta olduğum dönemler oldu, çocukluğumu da yaşayamadım, mahvoldum. Yaşıtlarım gibi basit bir hayatım olmadı. Belki yine ameliyat olmam gerekecek bilmiyorum. Yani geç mi kaldım? Bundan sonra iyi olabilir miyim? 

16 Cevaplar

+9 oy
önce (8,539 puan) tarafından

17 yaşa geç mi diyorsun? yeni kuşak yaş kavramını gerçekten bilmiyor buna çok üzülüyorum. 

önce (2,173 puan) tarafından

ay synn gecen sene araba aldik esim eskisini satmadi bana verdi soforluk yok kullanamiyorum. boz bos duruo. cocuklada cikamiyorum yok uyku saati yok yemek saati😂😂 arabayi sattik 1500 e ustune 500 ekledik 2 milyona arsa aldik yazin.😂 bu yaz kursa gdicem ozel direksiyon dersi. eylulde oglani anasinifina veirr vermez bir adet araba istiyorum. bu sartla satisa izin verdim cunku😂 bi sene aonra alacaksin diyerek

önce (8,539 puan) tarafından

benim 60 yaşındaki annem, fizik tedavi ile kas yırtığını iyileştirdi bak 60 yaş, bir şeyleri için ne kadar geç bir yaş. menisküsü de var, çoook uzun zamandır. ameliyat dedi doktor istemedi (çünkü genelde bunun ameliyatı bir işe yaramıyor) dizini zorlamıyor, evde fizik tedavi hareketleri yapıyor, iyi bakıyor kendine. şimdi 71 yaşında 85 kilo, kilosu var, o biraz dizine ağırlık yapıyor ama pes etmiyor ya. 

önce (55 puan) tarafından

Ameliyattan kalma dikiş izin var mı, onun için estetik ameliyatı falan oldun mu

önce (2,173 puan) tarafından

aman iz  kalsa nolcak iz icin estetik ameliyat diye birsey yokki. izi baska sekillerde yok eder azaltirsin . ben burnumdan estteik oldum kaburgami acip kikirdak aldilar gogus altimda dikis izi var kalsinda cikta sorun degil. iz kalsa nolcak :) onu. icin estetik ameliyat zaten yik izi geciren ameliyat diye birsey yok tip tarihinde

Doktor ameliyat yaparız dedi ama ben de dümdüz olacağını düşünmüyorum. Belki kalınlığı şişkinliği gider. Çok sorun etmiyorum aslında

-Reklam-
+1 oy
önce (7,866 puan) tarafından

17 okudum doğru mu?

27 değil 37, 47 değil bildiğimiz 17?

Çok teşekkür ederim eleştirmeden cevap verdiğiniz için

önce (26,106 puan) tarafından
+1

Benimde isteğim o Nagiş hocam 🥰🥰 çok mutlu oldumbu yoruma  

önce (3,552 puan) tarafından

30 yaşına o kadar hızlı gelicenki anlamıcan bile 🤪 öyle oluyor yaşın küçükken 20li 30lu yaşlardakiler sanki çok çok büyük gibi oluyor.ben 30um ,50 60 çok gibi ama içinde olunca öyle hissetmiyorsun.annem arkadaşları 30ken gerçekten çok büyüktü,şimdi ben 30um ama hala 21 hissediyorum 😁

önce (15,921 puan) tarafından

İkimiz de insallah okuyalim mutfakta yenileniyorum ben ogrenmenin zamani mi olur hem canim hocam @Birbalannesi

Kesinlikle aynı fikirdeyim 

+1 oy
önce (7,490 puan) tarafından

17 yaşta ne var yolun çok basindasin o zaman hayır demeyi ögrenseydim farklı bi hayatım olurdu belki 

+1 oy
önce (5,743 puan) tarafından

Sen 17 yaşında mısın? 

Ben 40 yaşındayım Ehliyet kursuna gidiyorum, bayramdan sonra da yüzme ve kick boksa gidicem.

Ne için geç senin için geçse ben ne yapayım o zaman. 

Boşver ya hayat bu kadar uzun değil kafaya takacak kadar. 10 yaşında olmazsa 20 de olur, 30 da olur, 40 da olur. İstedikten sonra illaki olur. 

Her şeyi bu kadar kafaya takıp üzüldükten sonra yaşamanın kıymeti nerde o zaman.

önce (3,552 puan) tarafından

Abla yavaş 😁🤪 şaka şaka kickboks diyince şaşırdım sadece.kolay gelsin 😊

Kızımla beraber gideceğiz. O daha 3.5 yaşında biraz büyüsün onu bekliyorum

0 oy
önce (15,921 puan) tarafından

Daha agzin sut kokuyor ne geci ya siz bu drama halini nereden kapiyorsunuz evladim onunuzde koca bir omur var. Kac yasinda kadin koyunde tiyatro kulübü kurup sehir sehir geziyor egitimi mi vardi onun hayir. Hayat yeni basliyor demen lazim senin gecmise takilma ardina bakarak ileri gidemezsin

0 oy
önce (12,571 puan) tarafından

Bu saydıkların son 1 senede fln oldu heralde. Zira ondan öncesinde çocuk sayılıyorsun da.

14 yaşından sonra genç olunmuyor mu

önce (12,571 puan) tarafından

Genç kategorisinde oluyorsun sadece evet. Ama şuan bile hâlâ çocuksun.

0 oy
önce (833 puan) tarafından

Seray çok garip bir tipsin 🤦🏻‍♀️ intiharla alakalı post açıyorsun. Resmini atıp çirkin miyim yazıyorsun( saçma sapan bir poz ile). Şimdi de 17 yaş geç mi 30 dan sonra insanlar yaşlanıyor gibi garip açıklamalar yapıp sorular soruyorsun . 

Bence sen ergenliğini doyasıya yaşıyorsun . 17 yaş da geç değil emin olabilirsin daha yolun çoook başındasın. Psikolojik yardım almanı tavsiye ederim . 

Saçma sapan bir poz diyerek aşağılamanıza gerek yoktu, psikolojik yardıma da gerek yok iyiyim. 30 yaşını öyle görüyordum demek istedim bir şey yok yani

önce (833 puan) tarafından

Dil çıkarıp garip surat ifadesi bana göre saçma sapan. Hiç tanımadığın insanlara resmini paylaşıp güzel miyim demen de saçmalık. Aşağılamak için de söylemiyorum bilakis tavsiye olarak al dediklerimi. İntiharla alakalı birden fazla post açmışsın . Bence ya ailenle ya da okul rehberliğiyle, psikologla yardım al. Belli ki kaygıların var . 

Dilim değildi o, dudağımdı ve göğsümün arasında 26 cm ameliyat dikiş izi var. O yüzden sordum yani. Ve burada erkek olmadığını düşünerek atmıştım. 

0 oy
önce (138 puan) tarafından

17 yaş daha yolun başı seninle 30 dan sonra konuşalım 

0 oy
önce (1,706 puan) tarafından

17 yas ve burayi buldun enterasan bide hic biseye gec kalinacak yasta degilsin cok gencsin ameliyat icinde cok gecmis olsun 

0 oy

35 hatta 36 yaşında ehliyet almaya dil ve yüzme öğrenmeye çalışan biriyim reşit bile değilsin neye geç kalmış olabilirsin acaba. Yaşıtlarında lise öğrencisi daha ötesi olan mı var ? 

Ne yaptın sınav oldun mu?

Yok daha bu ayın sonunda yazılı sınav var videoları izliyorum hala 

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Yasadiklarin yasina agir gelmis olabilir ama emin ol senin hayrina ayaklarin artik daha saglam basacak yere melankoliye baglayip birilerine kapilma kurtarici arama sakın kendinden baska kimseye inanma şu yaşlarda daha cocuksun simdi yeni başliyor her sey sadece mantikla hareket et o melankolik,karamsar duygulardan cik hayat oyle bi sey degil. Yeteneklerinin uzerine gitmekten asla korkma bir degil bir kac farkli dalda egitim sertifika almaya caliş her zaman kendine dua et pozitif ve egitimli arkadaslar edin cevren ne kadar donanimli olursa sen de onlardan istifade edersin tek derdi milleti yargilamak olan toksik insanlardan hep uzak dur.

0 oy
önce (9,057 puan) tarafından

17 diye yanlış yazdın sanırım 37-47 falan mı demek istedin yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun yavrum ? 

0 oy
önce (3,569 puan) tarafından

Canım daha hayatının baharındasın kendini üzme böyle düşünüp hiç bir zaman hiçbir şey için geç değildir. Seni mutlu eden şeyleri yap. Ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim hala birşeyler için çabalıyorum geç kaldım demeden sen hiç geç kalmış sayılmazsın bana göre 😊

0 oy
önce (10,483 puan) tarafından

17 yaş pek çok şeye yeni başlamak için en güzel donem geç değil yani

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Kizim sen delirdin mi hayatinin baharindasin hayat yeni basliyo hala baslamamis bile swnin icin tabiki onceligin egitimin olcakti ama bu devrim insanlari cok yanlis yasiyo 2 seyi ayni anda yasamayi ogrenmeniz lazim yoksa hayat kisa ya kuslarla ucarsin kaybolursu ya ucusu seyretmek icin bile kafani kaldiramazsin dengelemen lazim hem okuyacaksin hem hayatini yasayacaksin ve hic bisey icin gec degil erken bile 

0 oy
önce (3,798 puan) tarafından

31 yaşındayım 2 çocuğum var hala kendimi çocuk gibi hissediyorum 🤭

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 552 göst.
12 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 926 göst.
16 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 802 göst.
10 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.

Kategoriler

1,490,937 soru

24,365,541 cevap

347,511 kullanıcı

...