Kimseye anlatamıyorum çünkü annem dışında kimse bilmiyor.ben 14 yaşımdayken tacize uğradım.okulumu bıraktım bütün cesaretim gitti eve kapandım.orta yaş bütün adamlardan korkar oldum.bi zaman aştım sandım uzun zamandır çok iyiydim.ama ara ara aynı şeyi tekrar yaşıyorum.kızmayın ama ben kayınbabamdan çok korkuyorum elimde değil bakışından çok rahatsız oluyorum.akşam evde tekim ve bu korku beni sarıyor.
Hayatini etkiliyosa destek almalisin mutlaka. Keske annen o zaman aldirsaydi destegi...
Annem aksine beni suçladı.utandım kimseye anlatmadım.evlenince ara ara devam etti.eşimede anlattım yeri geldi ağlama krizlerine girdim yanında.geçti gitti bişey yok unut artık deyip konuyu kapattı.destek almak istediğimi söyledim bırakmadı.şuan gitme imkanım yok.köyde yaşıyorum.
Annenin anneligine tukuriym o zaman cok afedersin!!!
Koyde olsanda en azindan ayda 1 bile gitmek sana iyi gelir. Esini ikna etmelisin yoksa baska birseye evrilebilir Allah korusun. Rabbim yardimci olsun.
İnşallah bi şekilde bende artık huzurlu olmak istiyorum
Kayinbaban bisi yaptimi bu zamana kadar? Neden korkuyorsun
Kötü bişey yapmasına gerek yok travmatik bişey yaşamış bende aynı durumdayım ve benimle iletişim kuran her karşı cinsin sadece cinsellik düşündüğünü sanıyorum
Off çok kötü yaa
Alkolik biri ve bazen gözlerini üstümde görüyorum.bişey yapmadı ama hissel bişey içim huzursuz oluyor.ben yıllarca babama karşı bile mesafeli oldum.ve ara ara tetikleniyor atlattım derken o korku tekrar çıkıyor ortaya
Kapini kilitle otur evinde bisi olmaz. Kendini bisilerle oyala
Yani kötü birşey yaşamışsın ister istemez böyle düşünüyor olabilirsin bence destek al canım bu konuda
Aslında çok normal tacize uğrayan bir kadının karşı cins herhangi bir kimse ile yalnız kalmaktan çekinmesi, rahatsız olması. ******** sapıklar keşke bilseler o bi dokunma ya da bir söz bir insanda ömrü boyunca hasar bırakabileceğini...
Yıllarca bedeninde o kirli elleri taşıdım.uzun sure o üstümde bakış var hislerinden kırtulamadım.şimdi insanların uzun süre bakışları beni olduğum yere kitliyor.
Bacım kendini o alkolik adamdan koru. Ne yapacağını bilemeyiz.
Ben ilkokuldayken 20' li yaşlarda bir adam bana çok güzelsin sana aşık oldum gibi saçma sapan konuşmuştu. Üstelik küçük bir köyde yaşıyorduk ve bu adam da köylümüzdü. Ben ordan koşarak uzaklaştım eve gidip anneme anlattım. Annem o adamın yaşadığı eve gidip onu annesinin yanında rezil etti. Bir daha da bana karışmadı. Beni gördüğünde yolunu değiştiriyordu.
Demem o ki her dönemde pislik insan var. Bu hicbirimizin suçu değil
Keşke benim annemde bana sahip çıksaydı.ilk başta babana söyleme deyip konuyu kapattı.bir süre sonra beni suçladı.biri dik dik bakınça kendimi kontrol ediyorum bi yerim belli mi diye.
Ama geçti artık ve güçlü olmalısın çocuğun için. Ayrıca çocuklarına sana herşeyi anlatma cesaretini ver. Mesela benim babam en ufak birşeyde bizi suçlardi ona birseyimi anlatamazdim. Ama annem bizi dinler ve inanırdı o yüzden anneme anlatirdim
Kötü bir şeyini mi gördün sana karşı kötü bir bakışı var mı ?
Evet belki huyudur bilmiyorum ama asla saygısı yok gözlerini dikip bakar ve ben dönem dönem kötü oluyorum sanki biri gelip bişey yapacak gibi
Beraber mi yaşıyorsunuz canım ? Eşine hiç bahsettin mi bu dirumdan
Eşim taciz olayını biliyor.evler yan yana.babsının bakışlarını anlattım bi ara oturma odasıyken akşam vakti evi dikizlediğini söyledim.yanlış anlamışsındır dedi.susturmaya çalıştı.
Beraber mi yaşıyorsunuz neden korkuyorsun ki herkes sapık değil ya. Kocana anlat başından geçenleri seni daha iyi anlayacaktır belkide
Eşimin haberi var evlendiğimde anlattım.ama eskisi gibi değil unutmuş gibi artık kötü olduğumda söylemiyorum.kayınbabamlada aynı avludayız.akolik ve bakışlarından korkuyorum.
Anladım canım tek kalmamaya çalış korkuyorsan eşin evde yokken odanı kitle rahat etmek istersen bence destek alabilirsin canım
Eşin bilmiyormu bu taciz olayını nasıl evlendin doktor dan destek al cnm
Eşim biliyor nasıl bi sıkıntı.eğer yakınlaşmayı soruyorsan benim için çok zor olmuştu.
Bir itirafta benden bende aynu şeyi yaşadım 2 yul boyınca her gün 19 yaşındaki kuzenim tarafından istismar edildim belki yıllarca daha devam ederdi çünkü ben çok korkuyor kendimi suçluyo ve kimsye bişey diyemiyordum ve bunları yaşarken 9 yaşındaydım belki devam ederdi dedigim gibi ama annemle babam ayrılınca annemle ben oradan ayrıldık böylece son buldu diger çpcuklar anne babasının ayrılmasına üzülür illaji ama ben sevinmiştim ondan kurtuldum diyw nkardeşimden başka kimse bilmiyor hala içimde bir yara bir kanser
Yakın zamana kadar kendime bile anlatamıyordum yani beyniö bunu kabul etmiyordu yok saymaya çalışıyordu ama artık anlatmaya karar verdim
Cehennem iyi ki var. Gerçekten böyle pislik insanların orada ebedi yanacağını bilmek insanı bir nebze de olsa rahatlatıyor. Allah yardımcın olsun
Profesyonel destek almaya çalıştım ama hemen ilaç dayıyorlar şizofren ve agır anksiyete tedavisi gördüm daha önce bide insan içinde şizofren damgası yemek igrenç zihnimde ne vardı da bunu yaşadım kimse sormuyor ama ay sen şizofren hapı mı kullanıyorsun ben senle yalnız oturmak istemiyorum diyen bike oldu
Ama ben şizofrenim diye insanları kesmiyorum sürekli takip edildiğimi düşünüyodum bi yere çıkınca herkesin bana baktığını insanlaeın sürekli benim hakkımda konuşup beni yargıladıgını düşünmekten dışarı çıkamaz olmuştum son evrede sizi korkutmak istemem ama başta duman vs şeklinde sonrasında ise insana benzemeyen garip şeylerle karşılaşmaya başlamıştım evde ve işin tuhafı onlardan korkmuyorsun şimdi olsa korkarım mesela ne bu diye
kimseye bisey gistermek ispatlamak durumunda degilsinki. bunu diyen cahillere cahillik hapi varmi varsa sizde ondan satin alin rapor cikarip omurluk kullanin diyecen iste. hey alllahim ya . ictigin ilaci kimsenin bilmesine gerek yok. ilac kullaniyorum uyku yapiyir aciklamasina bile gerek yok da sorana bukadar demek yeterli . ne ilaci irdeleyene ozel bir durum bukadar basit . senden degerli degil kimsenin dusunceleri
iste inlar halusunasyon ilaclari kafana gore al birak yaoamassin. bence tedavi ol ve devam et kimseyi umursama.
Taciz yaşamayan hiç bir kadın yoktur bence gözle sözle bakışla bile yapıyorlar çünkü benim çocukluk travmam var bunla ilgili şu anki yaş olgunluğum ile kızmıyorum çünkü o da çocuktu ama biri büyüdüğümüzde de arkadaşlık isteği gönderip ayarlarımı bozmuştu pislik insanın travmaları tetikleniyor böyle şeylerde.
aynen taciz yasamayan kadin bendcede yoktur. taciz oldugunun farkinda ilmayan kadin vardir
cok uzuldum bu duruma . ama senin bir sucun yokki. yapanin ihrencligi. tecavuz degil sadece taciz dokunarak dimi ? bunu cogu kisi yasiyir bende yasadim iki kere lise zamanimda . psjljik bir etki yaratmadi cunku biri kantin sirasinda birinin popomu mincikladigini hissettim saniyelik birsey. digeride tam bizim evin sokagindayken birisi bisey dedi 14 15 yaslarindaydi ufak cck saat mi ne efendim dedim anlamadim cunku. ansizin popoma elledi napiyosun be dedim ittirdim. gel gel dedi. sktrgt srfsiz dedim hizli adimlarla uzaklastim. saniyelik birsey oldugundan sanirim etkilemedi beni psikolojik olarak
Bu olaydan bir süre sonra annem beni suçlamaya başladı.ben ilk dönem kendi bedenimden utandım küçük yaşta asla bedenime uygun olmayan bol geniş şeyler giydim.o dönem öürermenler sürekli aynı konuyu açıyordu o yüzden annemden sonra kimseye anlatmadım evlenince eşime anlattım.o ise unutmayı seçti.ben içime attıkça daha çok tetiklendi.şimdi birinden rqhatsız olunca ağlama krizine giriyorum ama olay çıkmıyor aklımdan
anneninde asiri hatasi olmus yani bagrina basip yarani sarip sarmalamasi gerekirken hepten suclamissa seni .
Bende yaşadım çocuktum anlamıyordum şimdi hep gözüm kızım üstünde biri sevmek istediğinde yaklaştığında hep o an aklıma geliyor sanki kızımı taciz edecekler gibi bu travma çok zor
Ben biri kötü bi şekilde bakınca istemsizce o ona gidiyorum kitleniyorum sanki tekiz ve kaçacak yerim yokmuş gibi
Peki bu konuda annen ne yaptı
Ne gibi destek sağladı sana
Hiçbir destek sağlamadı aksine zaman geçtikçe beni suçladı.babamı doldurup okulu bırakmamı sağladı
Allah yardımcın olsun belkide burda yaxilamayan o kadar kötü şeyler varki Allah böylelerinin binbir türlü belalarını versin
Siz o zmn cocuktunuz kendinizi koruyamadiniz şuan korkmanizi gerektirecek durum yok kendinize guvenin ve kendinizi koruya bilirsiniz bunu düşünüp içinizi ferahlatin
Tek kalma canm
Benm esimde bende hiç hoslanmam esimin tarafindan bir erkekle asla tek kalmam herks potansiyel sapık
Öyle.Rabbim korusun kimseye güven olmuyor
Canım bunu yaşaman normal çünkü herkesten şüphe ediyorsun sende tramvay kaldığı için. Bu konuda seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi şimdi babamdan abimden bile şüphe ediyorum bunu Bi uzmanla danışman içini rahatlatabilir yada biriyle paylaşman birinden destek alman çok önemli
Teşekkür ederim.şuan gitme imkanım yok ama bende destek almsk istiyorum
Aşamamanı anlıyorum hiç kolay bir psikoloji değil ancak yaşayan anlar
Öz babam tarafından kirletildım 7.8 sınıftaydım heralde tam hatırlamıyorum hemde bir kaç kez
Ve bunu anlamam yıllar sürdü evlenince anladım ne yaşadığımı
Çoçuk olmadı boşa dedı damadına kız mi yok dedı ayrıldım okulda çalışıyorum iş yerinde eski kayınvalidem babam rezillik çıkartırdı hep
Bırakıp çıktım ülkeyi
Bir daha erkek milletine güvenemedim uzun zaman
Sonra eşimle tanıştım o kadar iyi geldi ki bana bir gram düşünmedim soru kalmadı kafamda
Ama istemedım evlilik çoçuğum olmayacak denmiştı hem benden beş yaş küçüktü
Beraber yaşıyorduk zaten Defneyi oğrendim iki buçuk aylikken kapıya yattılar evindekiler ilk torundu kızım israr kiyamet nikahtan geçtik
Değişen bi şey olmadı sadece kağit
Oğlum oldu şükür hiç çoçuğum olmaz sanarken nasip ettı
Hayalını bile kuramadığım şeyleri nasip etti yatıp kalkıp şükür ediyorum sadece
Babama gelirsen ben hiç depresif düşünmedim yapımdan olsa gerek hep iyi olacağına inandım
Onla konuşmuyorum on seneyi aşmiştır görmedim de
Güçlu ol sen bi annesin insan getirdın dünyaya ve büyütüyorsun bundan daha önemli bir şey olabilir mi
Sen güçlüsün değerlisin kimse sana o olayı tekrar yaşatamaz buna inan geçecek 🙏
Gecenin bu vaktinde bu yazdıklarınla gözümden yaşlar geldi ne yalan söyleyeyim . Allah karşına hep iyi insanlar çıkarsın inşallah . Yavrularını sana bağışlasın ❤️
Ne güzel dua ettin Allah razı olsun 🙏hepimizin evlatları inşallah
Rqbbim mutluluğunuzu daim etsin.öyle babayı Allah acı çektirmedwn almasın yanına.güzel duan için çok teşekkür ederim.bende o yaştayken uğradım ve o olaydan sonra herkesten korkar oldum.ama en güzel duayi eden güç veren burdaki insanlar.iyi varsınız Rabbim tüm kadknlarımızı ve evlatlarımızı korusun inşallah🌼
Anlıyorum seni bacım. Kötü bir olayın çok kıyısından dönmüştüm yaşım da 11 filandi. Rabbim korudu ama nice şerefsizler kızların psikolojini bozuyor. Ben senelerce atlatamadım ya dışarıda denk gelirsek diye
Bende öyleydim.malesef tekrardan karşılaşabileceğim bi insandı.evlenmemin diğer sebebide buydu
Şehir dışında yaşarsam bir daha görmem diye düşündüm.şükür evlendikten sonra bi daha görmedim
Allah hiçbir kadına kız kardeşime yaşatmasın bunu
Evet canım. Rabbim evinde mutlu etsin inşallah ❤️
Cok üzüldüm yaa canım eşin biliyormu ve nasıl karsıladı oda seni sucaladımı yoksa destek oldumu
Bende küçükken yasadım karşı komsuunun kardeşi vardı o bana kafayı takmısstı o yüzden okulu bıraktım evden uzun süre hiç çıkmadım
Maalesef bu durumu yasayan cok kadın var
Evet eşime yeni evliyken anlatmıştım.beni suçlamadı sadece unutmayı seçti
1,492,267 soru
24,383,024 cevap
348,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın