0 oy
362 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Eşimle sevgililikten tutun şu anki bu duruma kadar ya size şu kadar anlatayım benim annem babam her şeyi yaptılar normalde bilirsiniz bazı yörelerde kız tarafı hiçbir şey yapmaz erkek tarafı genelde her şey istenir biz de öyle olmadı tam tersine biz batılıyız yani erkek tarafından çok her şeyi biz üstlendik yani o kadar çok masraf yaptık ki nişan olsun kına ihtiyaçları olsun düğünde bile yani kendileri bana takı olarak astı kitaplar benim sülalemden bile yani hep takı olarak bilezik geldi bilezikler de öyle düşük gram değil her şey geldi onların sayesinde ev aldık yani evime bir gel siz her şeyimi annem babam düşmüştür yani onlar da yaptılar da bir oturma grubu falan aldılar düşünün sadece o kadar yani başka hiçbir şey yok koskocaman evde Ama ona rağmen eşimle ufacık bir tartışmada bile siz ne yaptınız ki senin bu evde neyim var ki halbuki evin çoğu şeyi zaten biz yapmışız biz karşılamışız yani çeyizim olsun yani size şu kadar söyliyim üç tane bekar kızın çeyizinden daha fazla çeyiz getirdim ben bu eve görenler şaştı kaldı yani ona rağmen biz hiçbir şey yapmamışız bu durumda ne diyorsunuz

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden tartışmalarınız maddiyata bağlanıyor önce bunu anlamak lazım bırakın onu bunu kim yapmış olan olmuş zaten 
(4 puan) tarafından
Bende bılmıyorum kendi acıyı konuyu herseyı biz yaptık dıyo beni tahrik edıyo
-Reklam-
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Yani ne desem bilemedim.
(4 puan) tarafından
Bosver kardeş sıkıntımı buraya döküyorum bende ıste elimden bısey gelmıyo
(7,120 puan) tarafından
Belki de bunun ezikliğini yasiyordur esin. Her şeyin farkında muhtemelen ama kendini iyi hissetmek için böyle davraniyor olabilir.
0 oy
tarafından
Eşin bence yapamadıklarının ya da yapmadıklarının ezikliğini yaşıyor. Bu yüzden de siz de bişey yapmamışsınız gibi yansıtmaya çalışıyor... Ama bir daha aynı şeyi söylerse cevabını ver derim. 
(4 puan) tarafından
Veriyorum hırpalıyor beni bana ve aileme hakaret ediyo
(1,581 puan) tarafından
Bana da biraz öyle geldi, birçok şeyi sizin ailenizin yaptığını biliyor ve altında ezilmiş içten içe.
tarafından
hırpalıyor mu?? o zaman şikayetçi olacaksın. zaten şiddet aşılacak bir konu değil..  bir gün yapmaz 2. gün gene başlar.
0 oy
(14,700 puan) tarafından
Yapmasaydiniz da o zaman deseydi zoruna gitmezdi 
0 oy
tarafından
Esin terbiyesiz işte zamanında hepsini ondan istesen böyle yapmazdı 

Ha ayrıca sadece batıda değil Doğu'da bir sürü   çeyiz diziyor kızına dediğin kadar çok hemde
(4 puan) tarafından
Doğru keske bız ısteseydık
0 oy
tarafından
Canım eşine de burada yazdığın gibi. 

Biz yaptık, annemler yaptı en çok benim akrabalarım yaptı diye diye devamlı söylüyorsan iş inatlaşmaya gider. Hoş değil. 

Böyle şeyler eş arasında konuşulmamalı. Evlenmişsiniz bitmiş gitmiş hala daha ne açılır ki kimin ne taktığı yaptığı 
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Tartışmalarınız hep maddiyatla alakalı anladığım kadarıyla ki tartışmada siz ne yaptınızki diyor eşiniz. Bana böyle söylese eşim bunları bunları yaptık, senin ailen ne yaptı derim :)
(4 puan) tarafından
Olur mu canım yapmasalar bıle hayal alemınde yaşıyor Etmiyor her şeyi onlar yaptı diye görüyor kendi hayal aleminde
(1,581 puan) tarafından
Bir psikoloğa görünmesinde fayda var. Olmayan şeyi olmuş gibi zannetmek ve buna inanmak çok normal değil.
0 oy
(4,157 puan) tarafından
Kendi yapmadıkları şeylerin üstünü öyle kapatmaya çalışıyorlar suçluluk psikolojisi 
0 oy
(417 puan) tarafından
Nankörlük değer bilmemezlik derim işte bu yüzden herşey ortak kararın da olmalı nasıl olsa bir taraf diğerininkini inkar edebiliyor. Bir de konu neden oraya geliyor acaba tartışmalar da ben daha çok yaptım mevzuu mu oluyor 
0 oy
tarafından
İkimiz aldik herseyimizi ben eşimden oyle birsey duymazdim olsada sanirim bu sevgi ile alakalı sanirim
0 oy
(62 puan) tarafından
Kendisi farkında olduğu için konuyu maddiyata getirip kendini avutuyor olabilir ama tartışmanın o konuya gelmesi çok saçma 
0 oy
tarafından
Al başına çarp yaptıklarını sonra siz ne yaptınız de 
0 oy
tarafından
Bnmde aynı ama eşim kabul etmiyor..erkekler böyle aslında en güzeli hiç vermemek. 
0 oy
tarafından
Canm ne kadar yaparsan yap boş . Yapmadığın zaman sevilen sen olursun 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 668 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 764 göst.