0 oy
313 göst.
önce Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından

3 yıllık evliyim eşim narsist bir kişilik aşırı anne babacı yani hayal kurarken bile annesini babasını katar laf deritmez neyse biz ailesi yüzünden çok tartıştık halada öyle eşim bana hep küfür hakeret aşşağlayıcı kelimelir kullanıyor ki benim en nefret etteğim şey evlenmeden önce üçç şartım vardı küfür etmeyecaksin alkol içmeyecaksin ve beni yanlız bırakıp bir yerde yatılı kalmayacaksın hepsini yap özellikle küfürü içip içip bana dananıyor sürekli eski sevğilimi dile ğetiriyor mantıksız bir şekilde yaptığım hiç bir şeyden memnun kalmıyor tartışırız normal bir konu hemen yatakları ayırır kaç defa bak ayrı yatmayalım dedim ama. 1 buçuk sene ayrı yattık halada tartışırca beni yatak odasından atar boşanalım diyor ama benim gidecek yerim olmadığını bildiği için bu arada ailem yok annesinin evde patatas yemeği ile büyümüş başka yemek bilmez ben güzel yemekler yapıyorum günde 2 öğün ama memnun değil artık çok bıktım çoçuğum küçük dayanmaya çalıyorum ama nafile artık sevmiyorum eşimi yaklaşmıyorum hiç bir anlamda oda fark ediyor sanki birşey yokmuş ğibi davranıyor ben dururup dururken ondan uzaklaşmışım ğibi davranıyor dua edin bana kurtulayım bu adamdan 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (35,119 puan) tarafından

Allah kurtarsın tez zamanda. Gidecek yerim yok dediğin için ne diyeceğimi bilemedim açıkçası 

-Reklam-
0 oy
önce (4,333 puan) tarafından

Ooofffff ooofffff 

Neden ailen arkanda değil be gülüm 

Böyle de hayat hiç geçmez ki

İnsanı çürütür bunun gibi tipler 

Kaç tane çocuğun var

önce (111 puan) tarafından

Annem babam ayrı ikside evli ikiside istemiyor maalesef evlenemden önce böyle değildi asla aynı eve ğirinde değişti 1 tane çoçuğun var 2.5 yaş ikinci çoçuk istemiyorum diyede ahlaksiz oldum :) eşim tarafından ki çoçuklada asla ilğisi yok bir kere çorap ğiydirmemiştir çocuğa

önce (4,333 puan) tarafından

Aman canım ❤️ 

Sakın yapma 

Varsın ahlaksız desinler 

Ki ne alaka ise 

Maşallah kızın da büyümüş 

Benim kızda 2 buçuk yaşında 💞💗

Evin içinde kendine bir dünya kur 

Boşver eşini 

Anasını babasını düşünsün Dursun 

Hiç girme tartışmaya 

Sen kızına kendine odaklan 

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Böyle eşler hep kendini  manüpüle ediyor hep kendisi haklı hep kusursuz bide anne baba kuzusuya artık hiç çekilmez  ALLAH  yardımcın olsun kendine dikkat et  ane babasına şikayet etse de boş umarım yakında kocan anlar değerini kendisi karı gibi davranıyor 

Annesi babasında ablasnda dedim huyu böyle dediler onlarında allah belll versin diyorim sen narsistsin bene manüple ediyorsun İnstagram öğrenip gelme bana diyor bende diyorim ki ben öğreniyorum hiç değlise sende oda yok ama anlamıyor

önce (325 puan) tarafından

Yok canım 40 dereden 40 su getirsende o koca anlamaz elinde yumurta pişirip versen ağzım yandı elin yandı demez öylede nankördür  böylesiylede ömür geçmez Vala 

0 oy
önce (186 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benımkıde oyle bacım bu erkekler bızı hizmetçi sanıyor sanırsam düşün daha 1 gun once dogum yapmısım normal olarak dikişlerim var oturamıyorum ilk 5 gun eltının evınde kaldık hastane sonrası bana eve donmeden ne dese begenırsın "eve gidince anamı üzme" ay ay sankı kendı anası dogurmusta dikişlidir kız o halımle benden yemek bekledıler ya bide ikinciyi istiyorlar 😂😂😂  zaten koca desen çocuktan sonra yanıma bıle yaklasmadı sarılmaya kalksam kilo verde gel diyor artık sarılmak bile içimden gelmiyor bu davranıslarını cocuktan once yapsaydı kesın ayrılırdım nedır bu cekılmez cıle valla 

Sanada allah yardımcı olsun canım benim baş edemeklere oğulları elalemen kızına musallat ediyorlar benim eşim bana yaklaşmak istiyor cinsel anlamda ama ben istemiyorum midem kaldırmayor o kadar hakaret küfür boşanırım senden tehtidleri ah ah 

zaten hep kendı istedikleri olsun ıstıyor nasılsa istesem verir diye dusunuyorlar 

Aynen öyle bana derki mesela bişey der senin fikrin ne der bende söylerim ama onun dediğen aksi bişey dersem hemen hakaret küfür psikolojik baskı ben onun hizmetçisi olayım yemek yapım temizlik yapım kadınlıkkk yapım o ne derse susayım 

Eski kafalılar ıste işlerine gelmiyor en çok herseyı onlar bılıyor kı zaten dimi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 649 göst.
17 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Umutsuzz (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 2,503 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,131 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 749 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,299 soru

24,413,138 cevap

351,085 kullanıcı

...