Kızlar ben ailemin yanina geldim ziyaret amaçlı. 23 aralıkta. Babam hasta diye. Dönüş biletini de 29 ocağa kestim. Babam alkolik bu arada. Baban bana son bir haftadır diyor ki "Bir adam nasıl karısını bu kadar uzun yollayabilir diyor. Onun başka kız arkadaşları vardır diyor" bunu bir haftada 4-5 defa söyledi. Annemler o sarhoş ne dediğini bilmiyor diyorlar bana. Biraz önce dayımlar beni ziyarete geldiler onların yanında da aynısını söyledi. Ben de salı günü dönücem. Zaten çok kaldım. Bir daha gelsem bile en fazla 2 hafta kalacağımı söyledim. Eşine durumu anlattım. Eşin de benle aynı fikirde. Bilet tarihini değiştirelim dedi. Sizce ne yapayım? Annem de 20 ocakla 29 arasında çok yok diyor. Ama babamın ha bire böyle demesi çok zoruma gidiyor. Diyarbakır'dan İzmir'e geldim bu arada.
Sen eşinin aldatması geçmişi ile ilgili çok post açtın . Ve babanda biliyor dur bunun birçoğunu. Adam kesin haklı demiyorum ama önceden yapan yine yapar die güvenmiyordur damadına. Ha bana göre de bukadar uzun süre kalınmaz .
bazen ailene soylemene gerek kalmazki anne baba hisseder anlar baban sarhosken soylemis olabilir ama belkide bisiler hissetti suphelendi bilemeyizki
Bende aynı şeyi düşünüyorum eşinle aldatma ve narşist olduğu ile ilgili çok şey paylaştın demekki babanda hissetmiş ben olsam dönerdim evime
Dönücem zaten artık. Bu kadar ziyaret yeter de artar.
bebegim konu evine donup donmemen degilki baban hakli olabilir demek istiyoruz
Dijital denge ne kız ebeveyn uygulaması da esindede olması lazım görür yoksa nasıl yaptın bana da anlatsana
Baban haklı demiyorum ama ben de karşıyım bu kadar uzun aile ziyaretlerine. Eşimi tek koyup gidemezdim ben. Güvenle alakası yok ama için rahat etmezdi
Eşim de istemedi bu kadar kalmamı. İstiyorum diye sesini etmedi sadece. Adam geldiğimden beri 5 kilo verdi.
Kız engeli mi kaldırmışsın ya
herkesi kendi gibi zannedio heralde baban .yani iyi gene baba diyorsun ben olsam baba demezdim biyle birine. beni kerhaneye yollamadiki esim anamin babanim evine yolladi derdim niye uzun sure de degil bir ay olmus olmamis bile daha. kudurmadi ya kocan hastalik ustalik olsa aylarca belki senle beraver olamaz isi cinsellige vuruyorsa baban. zaten bunu dusunmesi bile igrenc terbiyesiz ve alcakca . sarhossa agziyla icsin yada agzini acmadan bir odada zikkimlanip yasasin. valla ben burdan sinirlendim sana dedigi lafa
Ben de 2 gündür desenlere geldim. Sırf dayım geldi diye gittim yine söyledi o lafı. O an emi kaç defa aldattı. Ben de ona " herkesi kendin gibi sanma dedim."
yani demekki zaten babanin tiyniyeti belli. o yuzden hic alinma uzulme yani keni yapana normal geliyor demekki
Evet o herkesi kendi gibi sanıyor. Şu an eski parası yok diye bir şey yapamıyor. Bir de utanmadan bize ben sizin rızkınızı o karılarla yedin diyor. Zaten hakkımı helal etmeyeceğim. Ben tarla işinde çok çalıştım alkol borcu ödemek için
Siz o zaman ailecek bir garipsiniz. Sen hâlâ babam diyorsun, annen hâlâ eşim diyor. Evden kovmanız lazımken hâlâ daha lafını çekiyorsunuz. Bir de babam hasta diye geldim diyorsun. Bırak hasta kaldığı yerde ölsün.
Çok bir rahstsızlığı varsa kalırdım ama alkolik diyorsnz bunun için 1 ay kalmazdım ben aile evine sık gidip gelemiyorum uzak çünkü doğum sonrası 1 sene sonra gidip 45 gün kaldım kızım için köy havası vs ama aklım eşimdede kaldı araya soğukluk giriyor umursamazlık giriyor uzun süreli ayrılıklar olmasa daha iyi olur
Bir daha asla böyle yapmam. Alkol içtiği için hasta zaten babam da. Artık öksürmeye bile mecali kalmamış
Keşke eşine bunu demeseydin bir daha gitmek istersen bile yüzüne vurabilir maalesef buda kırıcı olur ister istemez babana da bakma canım annen haklı sarhoş ne dediğini bilmiyor evet uzun yol ama fazla kalma canım bu şartlarda iki hafta ideal bence
Bence de öyle . Zaten bilet tarihini değiştirdim. Salı gününe aldım. Salı günü tam 4 hafta olacak
Yolun açık olsun canım
Teşekkür ederim
Tuhaf bende giderim uzun kalırım ( en az bir ay yaz tatilinde bir hafta on gün ara tatilde ) hiç öyle bir şey ne eşimden ne ailemden ne de eşimin ailesinden duydum evet fazla bana da fazla geliyor ama ben baba evinde iken bir ay kocasız kaldım diye kendime yeni koca bulamadığıma göre eşimde yeni karı bulmaz yani. İstemiyorsa düzgünce söyler daha kısa tutarım ama mesafe uzunsa sık gitmediğim için sorunda etmez uzun kalmamı. Babam gerçekten saçmalamış orda kalmanın istemiyor da ondan yapıyor gibi geldi bana ben olsam biraz mesafe koyardım artık
Anladım teşekkür ederim. Dönüş biletini erkene aldım zaten.
Uzak yer çok degıl bence sureklı gıdılıp gelınmıyo nede olsa
Evet öyle de tabi. Bundan sonra en fazla 2 hafta kalıcam.
Ben olsam ilk dediginde bileti değiştirip giderim. Ben şırnaktan İstanbul'a geldiğimde bile 1 hafta kalıp döndum. Kalamiyorum ailemin evi de olsa. Fazla kaldın mı afedersin ama bo...u çıkıyor
Ben evlendım evnelelı en fazla 4 gün ayrı kaldım esımden yanı bence çok uzun ayrı kalıyorsunuz oyüzden öyle demiştir
1,494,869 soru
24,421,269 cevap
351,608 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın