0 oy
326 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar Perşembe yada cuma daha tam kesin değil eşimin bı arkadaşı yemeğe gelecek, ben menü olarak şunları düşündüm sizce nasıl. 

Kavurma pilav yanına but kızartacam, sarma , ayran aşı çorbası, salata ,turşu 

2 çocuk ve 7 aylık hamileyim inşallah becerebilirim yanına neler yapabilirim yada nasıl bı değişiklik yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz. 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (333 puan) tarafından

Hem et hem tavuk aynı menüde olmaz. But yerine meze gibi bir şey olabilir veya börek güzel olur

-Reklam-
+1 oy
önce (301 puan) tarafından

bence de kavurmayla but olmaz ya kavurma yap yada but yap diğerinin yerıne tatlı falan yapabılırsın 

0 oy
önce (672 puan) tarafından

Hem kavurma Hem but olmamış , içli köfte ya da kasarlı pide vs olabilir 

0 oy
önce (3,554 puan) tarafından

Kavurmanın yanına daha but olmaz kavurma pilav bi börek yap bi de çorba tamamm

0 oy
önce (940 puan) tarafından

Kavurma bizde sulu et yemeğine deniliyor sizin de öyleyse iyi tek fazlalık turşu yada salata ikisi olmaz bir tane yeter bence 

0 oy
önce (8,046 puan) tarafından

İki çeşit et yapmaya gerek yok bence çorba etli bir yemek yap kurufasülye nohut olablir pilav ortaya sarma ve havuç salatası kereviz salatası olablir çayın yanında da tatlı bir şey İkram edersin

önce (3,823 puan) tarafından

Eczacı bacım ☺️ Sudocrem le aynı özellikleri taşıyan muadili var mı acaba ? Biliyormusun ? 

0 oy
önce (1,019 puan) tarafından

Çorba yapabilirsin but ve kavirma olmaz sadece but olabilir yanına pilav bir tatlı ve turşu yerine deguzel bir havuç tarator olabilir hafif bir menü arkadan da çayla yemek için bir şeyler yaparsın kek kurabiye gibi yeterli olur

0 oy
önce (16,137 puan) tarafından

Çorbayı klasik mercimek ya da Ezogelin e cevir bence but gereksiz börek olabilir ıspanaklı yogurtlu kereviz salatası yapabilirsin değişik olur hem kolay da. Turşuya gerek yok acı biber varsa cin belki o olur

0 oy
önce (6,438 puan) tarafından

Et le tavuk yan yana yapmam ben genelde. Gitmezde zaten 

0 oy
önce (1,886 puan) tarafından

meze olarak yanına havuç tarator yapabilirsin canım ben et yemeklerinin yanında çok beğeniyorum 

0 oy
önce (1,305 puan) tarafından

Börek yapsan  daha iyi olur tatlı olarak da revani yap en garanti tatlı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
9 cevap 447 göst.
11 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Bikahve (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 625 göst.
16 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yaya09. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
14 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde M1e2l3e4k5 (366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,348 soru

24,428,630 cevap

352,275 kullanıcı

...