Kızlar Perşembe yada cuma daha tam kesin değil eşimin bı arkadaşı yemeğe gelecek, ben menü olarak şunları düşündüm sizce nasıl.
Kavurma pilav yanına but kızartacam, sarma , ayran aşı çorbası, salata ,turşu
2 çocuk ve 7 aylık hamileyim inşallah becerebilirim yanına neler yapabilirim yada nasıl bı değişiklik yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz.
Hem et hem tavuk aynı menüde olmaz. But yerine meze gibi bir şey olabilir veya börek güzel olur
bence de kavurmayla but olmaz ya kavurma yap yada but yap diğerinin yerıne tatlı falan yapabılırsın
Hem kavurma Hem but olmamış , içli köfte ya da kasarlı pide vs olabilir
Kavurmanın yanına daha but olmaz kavurma pilav bi börek yap bi de çorba tamamm
Kavurma bizde sulu et yemeğine deniliyor sizin de öyleyse iyi tek fazlalık turşu yada salata ikisi olmaz bir tane yeter bence
İki çeşit et yapmaya gerek yok bence çorba etli bir yemek yap kurufasülye nohut olablir pilav ortaya sarma ve havuç salatası kereviz salatası olablir çayın yanında da tatlı bir şey İkram edersin
Eczacı bacım ☺️ Sudocrem le aynı özellikleri taşıyan muadili var mı acaba ? Biliyormusun ?
Çorba yapabilirsin but ve kavirma olmaz sadece but olabilir yanına pilav bir tatlı ve turşu yerine deguzel bir havuç tarator olabilir hafif bir menü arkadan da çayla yemek için bir şeyler yaparsın kek kurabiye gibi yeterli olur
Çorbayı klasik mercimek ya da Ezogelin e cevir bence but gereksiz börek olabilir ıspanaklı yogurtlu kereviz salatası yapabilirsin değişik olur hem kolay da. Turşuya gerek yok acı biber varsa cin belki o olur
Et le tavuk yan yana yapmam ben genelde. Gitmezde zaten
meze olarak yanına havuç tarator yapabilirsin canım ben et yemeklerinin yanında çok beğeniyorum
Börek yapsan daha iyi olur tatlı olarak da revani yap en garanti tatlı
1,495,348 soru
24,428,630 cevap
352,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın