Selam teyzoşlar nasılsınız bakalım napıyorsunuz 🥰
Ya maşallah maşallah yerim ben bunu.
Nasıl güzel saçları var.
Kendisi minik saçları büyük 😂 teşekkür ederiz teyzesi yemek serbest ❤️🥰
Ellerinde niye çorap var
Tırnaklarıyla yüzünü çiziyor çıkardım baktım olmuyor mecbur geri taktım eldiven rahat olmuyor o yüzden çorap takıyorum
Bebek eldivenleri bir işe yaramıyor bizde hep çorap kullandık 😅
Kesinlikle yaramıyor küçük oluyor ellerini rahat hareket ettiremiyor bide hemen çıkıyor elinden çorapla daha rahat 😂
Anam saçlara bak maşallah 😍😍😍
Diğer bebelerin daha uzundu bu kızçemin kısa yine 😂 teşekkür ederiz teyzesi 🥰❤️
Maşallah Allah bağışlasin ama ellerindeki çorabı çıkarmalısın serbest olmasi daha iyi
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah çıkardım ama yüzünü cırmalıyor diye geri taktım bide evimiz sobalı ve çok soğuk elleri buz gibi oluyor üşümesin diye de
Maşallah saçlara bak benim kız 3 aylık kel geziyor
45 günlük bizimki diğer çocuklarıminkide böyle hatta daha uzundu 5 yaşındaki kızımın saçı benimkiden bile uzun şuan çıkar annesi sağlıklı olsun da bandaj takın sizde çok tatlı oluyorlar 🥰❤️
Ayyy maşallah maşallah nazar değmesin 🥰🥰 onun tokalı saçlarını severim 🥰🥰
Değmez inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 ilk defa taktık tokayı daha ne tokalar alacam🥰❤️
Bende çok seviyorum toka takmayı ama kızım sevmiyor şuan anlamadığı için çekip çıkarıyor hemen inşallah biraz büyürse anlar o zaman takarım artık 🥰
Büyüyünce sürekli takacak zaten böyle rahat hissediyor demek bende zaten kısa süreli taktım canı acır diye geri çıkardım Rabb'im en güzel günlerini göstersin inşallah evlatlarımizın 🤲❤️🥰
AAminn canım 🤲
Maşallah sübhanallah Allah'ım saçları çok güzel
Yaa çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah bana çekmiş demek isterdim ama babası kılıklı 😂 ❤️
Maşallah SüphanAllah tokada takarmis süslü şey 🥰
Tokasida var aman Allahım maşallah Süphan Allah 🩷
Bizimde ev soğuk çorap takardim arada aç ama avuç için hava alsin
Maşallah prenses büyümüş bile tam sıkmalık olmuş annesi Rabbim nazardan korusun inşallah
Maşallah gülüm Rabbim nazarlardan korusun 💝
Ay ay ay maşallah uzun saçlı yeni doğan🥰😚çok öpüyorum
Maşallah kuzuma😘
Maşallah 😍 çok tatlı, kime benziyor bu fındık
Aminin saçlara bak simsiyah maşallah subhanallah 😍
kız benim oğlum 5 aylık olacak artık takmıyorum ama zamanında eldiven sinir ediyordu beni ya keşke aklıma çorap gelseydi 😂😂
bin kere maşallah prensese Rabbim nazarlardan saklasın ❤️
Maşallah prenses olmuş bu ya🥰
Ben çorap kadınıyım demiş bu prensesin anası 😅😅😅😅 maşallah Allah bagışlasın 🥰
ohh miss gibi yenidoğan kokusu geldi burnuma 😍🧿
Ay senin kara saçlarına maşallah ya :) Benim o kadar saçım yok :)
Ellerini aç ama annesi ya büyümüş artık ellerini keşfetsin, elektrikli bebek törpüleri var onlarla törpü yapabilirsin çizmez o zaman
1,496,519 soru
24,446,572 cevap
353,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın