Selam teyzoşlar nasılsınız bakalım napıyorsunuz 🥰
Ya maşallah maşallah yerim ben bunu.
Nasıl güzel saçları var.
Kendisi minik saçları büyük 😂 teşekkür ederiz teyzesi yemek serbest ❤️🥰
Ellerinde niye çorap var
Tırnaklarıyla yüzünü çiziyor çıkardım baktım olmuyor mecbur geri taktım eldiven rahat olmuyor o yüzden çorap takıyorum
Bebek eldivenleri bir işe yaramıyor bizde hep çorap kullandık 😅
Kesinlikle yaramıyor küçük oluyor ellerini rahat hareket ettiremiyor bide hemen çıkıyor elinden çorapla daha rahat 😂
Anam saçlara bak maşallah 😍😍😍
Diğer bebelerin daha uzundu bu kızçemin kısa yine 😂 teşekkür ederiz teyzesi 🥰❤️
Maşallah Allah bağışlasin ama ellerindeki çorabı çıkarmalısın serbest olmasi daha iyi
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah çıkardım ama yüzünü cırmalıyor diye geri taktım bide evimiz sobalı ve çok soğuk elleri buz gibi oluyor üşümesin diye de
Maşallah saçlara bak benim kız 3 aylık kel geziyor
45 günlük bizimki diğer çocuklarıminkide böyle hatta daha uzundu 5 yaşındaki kızımın saçı benimkiden bile uzun şuan çıkar annesi sağlıklı olsun da bandaj takın sizde çok tatlı oluyorlar 🥰❤️
Ayyy maşallah maşallah nazar değmesin 🥰🥰 onun tokalı saçlarını severim 🥰🥰
Değmez inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 ilk defa taktık tokayı daha ne tokalar alacam🥰❤️
Bende çok seviyorum toka takmayı ama kızım sevmiyor şuan anlamadığı için çekip çıkarıyor hemen inşallah biraz büyürse anlar o zaman takarım artık 🥰
Büyüyünce sürekli takacak zaten böyle rahat hissediyor demek bende zaten kısa süreli taktım canı acır diye geri çıkardım Rabb'im en güzel günlerini göstersin inşallah evlatlarımizın 🤲❤️🥰
AAminn canım 🤲
Maşallah sübhanallah Allah'ım saçları çok güzel
Yaa çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah bana çekmiş demek isterdim ama babası kılıklı 😂 ❤️
Maşallah SüphanAllah tokada takarmis süslü şey 🥰
Yaa teyzesi çok süslü 😍 çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲
Cümlemizden inşallah canım 🤲 sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Amin inşallah ❤️
Tokasida var aman Allahım maşallah Süphan Allah 🩷
Bizimde ev soğuk çorap takardim arada aç ama avuç için hava alsin
Gün içinde açıyorum sonra geri takıyorum sobalı ev elleri hemen üşüyor teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️
Maşallah prenses büyümüş bile tam sıkmalık olmuş annesi Rabbim nazardan korusun inşallah
Eşimde büyüdü diyor da bana hala minnak geliyor sürekli gözümün önünde oldu için amin inşallah ablam çok teşekkür ederiz ❤️🥰
Maşallah gülüm Rabbim nazarlardan korusun 💝
Amin inşallah ablacım Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 🥰
Ay ay ay maşallah uzun saçlı yeni doğan🥰😚çok öpüyorum
Yaa çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah bizde seni öpüyoruz ❤️🥰
Maşallah kuzuma😘
Çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️
Maşallah 😍 çok tatlı, kime benziyor bu fındık
Abisinin kopyası gözleri de renkli abisi gibi inşallah değişmez 🤲 oğlumda böyle aynıydı şimdi sarışın oldu çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰❤️
Aminin saçlara bak simsiyah maşallah subhanallah 😍
Daha da siyahtı açılmış halı bu çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 🥰 ❤️
kız benim oğlum 5 aylık olacak artık takmıyorum ama zamanında eldiven sinir ediyordu beni ya keşke aklıma çorap gelseydi 😂😂
bin kere maşallah prensese Rabbim nazarlardan saklasın ❤️
Elvideni 5 aylık olana kadar taktiysan helal olsun bacım bizimkinin elinden çıkıyor sinir oluyom bende çorap taktım ben çıkarmassam çıkmıyor 😂 çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲❤️
yok kız okadar takmadım ilk başta yüzünü çiziyor diye takıyordum sonra tırnaklarını kesince bıraktım, sinir ediyor valla😂
Bencede sinir edici elvdenler duruyor yeni yeni😂 çorapla devam şimdilik
Maşallah prenses olmuş bu ya🥰
Çok teşekkür ederiz teyzesi ❤️🥰
Ben çorap kadınıyım demiş bu prensesin anası 😅😅😅😅 maşallah Allah bagışlasın 🥰
Sen seversen sevmezsin ben çorap kadınıyım 😂😂 Allah da seni güldürsün çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah teyzesi 😘❤️🥰
ohh miss gibi yenidoğan kokusu geldi burnuma 😍🧿
Yaa güzel teyzemiz gerçekten Miss gibi kokuyor 🥰❤️😘
Ay senin kara saçlarına maşallah ya :) Benim o kadar saçım yok :)
Ellerini aç ama annesi ya büyümüş artık ellerini keşfetsin, elektrikli bebek törpüleri var onlarla törpü yapabilirsin çizmez o zaman
Çok teşekkür ederiz teyzesi valla benimde yok aşırı seyrek saçlarım bana çekmiş demek isterdim 😁 yüzünü çiziyor diye korkuyorum bide ev sobalı evimiz güneş asla görmüyor çok soğuk ya o dediniz şeyi ilk defa duydum bi bakim tırnaklarını kestim ama yine çiziyor
1,496,732 soru
24,449,983 cevap
353,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın