Günaydın ☺️hayırlı günler hanımlar nasılsınız uyanabildiniz mi ❤️
Ben gece hiç uyumadım 😟 bir sürü iş yaptım yoruldum tam yatağa geçtim oğlum 2.30 da kalktı uyumadı sonra ses çıkara çıkara kızımıda uyandırdı deli oldum çok yorgundum birde bugün için hazırlık yapacaktım dinlenmek istedim ama nasip değilmiş 🙄annem dün fıtık ameliyatına girmişti çok şükür herşey yolunda gitti iyiymiş taburcu oldu biraz önce 🤲 Malatyadan ablam geliyor birkaç gün anneme bakmak için benim 2 küçük çocuğum var diye sen bakma dediler hem çocuklarla yorucu olur hemde oğlum annemin üstüne felan atlar diye riske atmayalım dedik bende kendimi biraz işe yarar olarak görmek istedim akşam için yemek yapayım dedim 😅
Fırında Türlü
Mercimek Çorbası
Salata
Pirinç Pilavı
Kremalı Havuçlu Kek
Kekim hazır şükür türlüde fırında pişiyor. Çocuklar uyurken bir kahve yapayım hemde anlık alayım dedim sizler neler yapıyorsunuz ❤️🩵🩷
Öncelikle 20 görülme var tek yorum yoksinir bozucu. Günaydın cnm bende yatak kaydı yapiyom bebeler odada oynuyorlar afiyet olsun geçmiş olsun eline sağlık
Evet öyle bir şey var genelde bana yazan belli kişiler var onlar görünce yazıyorlar geriside önemli değil 🙂 kolay gelsin kaydı derken kırıldı mı? Maşallah oynasınlar 😍😍teşekkür ederim canım dün biraz uzun sürünce endişe etmiştim ama normalmiş şükür 🤲🤲Allah razı olsun ❤️
Biliyom belli kisimi cnm keyfi olacakti😀klavye hatası Rabbim acılarını gostermesin
😅 Sorun değil canım umarım dinlenmişsimdir 🤲☺️aminnn 🤲🤲🤲❤️
Günaydın cnm
Geçmiş olsun
Kız senin kahve Makinesi var mı ? Merak ettim de
Delonghi dedica duo ec 890 aldım canım ilk etapta biraz sorun yaşadım ama şuan daha iyi gibi bakalım ilerde ne olacak ama dışarıdan kahve içme isteğimi kesinlikle kesiyor keyif alıyor 😍
Kapsül lu mu cnm
Yok ben öğütücüde aldım ekstra öğütücü almadan direk çekilmiş kahvede alabilirdim ama almayı tercih ettim
Anladım cnm teşekkür ederim güzel günlerde kullan
Çok teşekkür ederim ❤️
Kolay gelsin canım.geçmiş olsun bu arada.
Bebelerle oynuyorum kalkıp kahvaltı hazırlayacam daha.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲❤️ benimde çocuklar kalktı şimdi çayı demledim kahvaltı hazırlayacağım inşallah 🤲afiyet olsun şimdiden sizede ❤️
Anneciğine çok geçmiş olsun ellerine sağlık
Yeni gözümü açtım benimki hasta kaç gündür geceyle gündüz karıştı şimdi kahvaltı hazirliycam sonrası günlük ev rutini temizlik çamaşır ahanda akşam olur🩷
Allah razı olsun canım teşekkür ederim 🤲❤️
Of senle benim çocukar hep hasta ya 😅 afiyet olsun şimdiden ❤️ bende dün 3 4 posta yıkadım kuruttum katladım şimdi yine kurutmada çamaşır var katlanacak yıkanmış var kurutulacak yatakları toplayacam daha pilav çorba salata yapacam derken bizede akşam olur işte 😅
Anlığımız böyleli canım kargo geldi onu açıcaz meloştan onay gelirse tabii
Şu koduda isteyen kullanabilir
En sevdim kutu açılımı 😅😍oğlumada yükselen zeka seti aldım ama sıkıldı 3.5 yaşında artık yüzüne bakmıyor heves ediyorum kendisi bi haber😅
Afiyet olsun şimdiden 🌸 Ben de düşünüyorum ne pişireyim diye.
Teşekkür ederim canım 😍☺️malzemen varsa bu yaptığım çok güzel oluyor yap istersen ☺️
Olabilir aslında 😊 Kabak da vardı, onu da ekleyebilirim. Biraz sonra yerimden kalkarsam net karar veririm.
Fikir istersen eğer eti çiğden koymuyorum tavada kapağı kapalı kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyorum sonra 1 bardak kadar daha su koyuyorum o da çekiyor sonra tepsiye alıyorum ☺️çiğ olunca burnuma tuhaf kokuyor benim midem bulanıyor böyle hafif kavurma tadıda veriyor
İzin vermiyorsunuz diye vejetaryen olamayan kocam maalesef kırmızı et yemiyor 🤗 anca tavukla yapabilirim. Ama bu dediğini öğlen çocuklara yaparken uygularım.
Tavukta güzel olur bence ☺️
Kolay gelsin şimdiden ❤️
Maşallah kiz marifetler konuşmuş 😊
Yaptık bişiler 🤭
Gecmiş olsun canım Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden ❤️🥰
Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️🤲
Çok geçmiş olsun ellerine sağlık kek de yemek de enfes gözüküyor 🤤
Allah razı olsun canım ❤️ teşekkür ederim buyur gel beraber olsun ❤️
Teşekkür ederim canım ❤
Kurs
jursum vardı kahveyi termosla götürmüştüm kız uyudu öğlen yemeği yiyecem şimdi
Afiyet olsun ☺️ne kursuna gidiyorsunuz
Doğalgaz yakıtlı kalorifer atescisi kursuna gidiyorum
O neymiş kız ilk defa duydum☺️ başarılar
Eline saglik canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canım ❤️
geçmiş olsun canım, çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık
benim pek moralim yok ya hiç bir şey yapasim yok bi çamaşır attım makinaya , dünden biber dolması var akşama doğru yoğurtlu makarna yaparim bide kızıma çorba yeterr
Allah razı olsun canım 🤲🤲teşekkür ederim ❤️ neden moralin yok😟
kızım hasta ya mizmiz herşeye ağlıyor, bugün bide oğlum hasta olacak gibi öksürüyor, kocamla 2 gündür limoniyiz amaan herşey üst üste geliyor işte
Hep öyle olur zaten canım benimde çocukar hastamı değil mi anlamadım bende dahil arada öksürük hapşırık var benim gece ve ilk uyandığımda boğazım ağrıyor sonra geçiyor 1 haftadır böyleyiz inşallah böyle atlatırız sizede acil şifalar diliyorum canım. Eşler arasında olur öyle düzelir inşallah 🤲❤️
amin canım inşallah.. Rabbim sizede şifa versin ❤️❤️
Ellerine saglık cok guzel gozukuyo
Ellerinize sağlık maşallah cok guzel gorunuyor eminim tadına oyledir afiyetle yiyin insallah
Allah razı olsun canım inşallah güzel olmuştur mahcup olmam🤲❤️☺️
sabah 6dan berı ayaktayım 🙈😂 gece 1 gıbı uyumusumdur anca bugun kaynanam umre ıcın merkeze gıttı kızlarının yanına evde kızımla tekız çay içiyorum kızı uyutunca uyumayı dusunuyorum bırazda olsa sonrada yemegı yaparım buzlukta 1 poşet hamsi varmıs ya fırına soganlı koyarım yada kızartırım bakalım bı babası gelsınde karar verırız
Oo sen yine çok uyumuş 😅ben şuan bayılmak üzereyim 😅afiyet olsun canım ellerine sağlık ❤️
Maşallah bu ne hız çoğunu halletmişin bile ellerine sağlık..geçmiş olsun bu arada ..Çocuklar tatil olunca biz yatıyoruz bol bol . Eşimde evdee zaten . Bugün niyetliyiz eşimle.. benim bir sürü borç var kenardan köşeden bitirmeye çalışıyorum.
Akşamada kıyma çıkardım bakalım birşeyler yapıcam inşallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun❤️🤲erkenden başlayayım dedim çocukların hali ne olur bilinmez huysuz olurlarsa iki ayağım bir papuça girmesin dedim☺️
Allah kabul etsin inşallah🤲şimdiden kolay gelsin
Hamarat hatun 🌸
Annene geçmiş olsun Allah şifa versin 💐
Arada tutuyor☺️
Allah razı olsun canım teşekkür ederim ❤️
Çok geçmiş olsun çok sevindim hep aklımdaydı annen Allah şifa versin inşallah🤲 yemekler enfess görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 😘🥰
Allah razı olsun canım teşekkür ederim ☺️❤️🤲
Uyumadım yaptım inşallah güzel olmuştur ☺️
1,496,743 soru
24,450,260 cevap
353,944 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın