+1 oy
471 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (940 puan) tarafından

Açken niye bu erkekler sınırlı ve çekilmez oluyor😂😂

Keşke Ramazan ayında şeytanlar yerine erkekler kapatilsa

En azından şeytana bir besmele bir Felak bir nas okuyorsun kaçar gider

Bunlara hatim indirsekte faydasız arkadaş bu nedir yaaaa 11 ay sevdiğim adamı 1 ay içinde bosayacak hale geliyorum 😂😂😂😂😂

19 Cevaplar

0 oy
önce (3,683 puan) tarafından

Ay aynen bu postu ben de dün atacaktım gerçekten de hiç çekilmiyor sabahtan akşama kadar telefona bakıyorlar akşam gelip iftarını açıp direkt yatıyorlar Bir iki saat sonra kalkıp çay sonra yine yatış 🫣🤦🏼‍♀️

Dün artık benimkine dayanamadım dedim senin yaptığın ibadet değil sen boşu boşuna kendini aç bırakıyorsun diyor her şeyi sen çok biliyorsun

önce (940 puan) tarafından

Ya benimki öğlene kadar uyuyor öğlen gidiyor iki 3 saat işle ilgilenip geliyor eee sonra evde devamlı benimle uğraşıyor ya sinir ediyor hani uğraş derken kavga vs değil şaka amaçlı ama be adam diyorum ki sana git basim ağrıyor uykusuzum yorgunum 4 çocuk başımda aaa yok olurmu illa bana saracak sonra da diyor sen sinirlisin

-Reklam-
0 oy
önce (10,140 puan) tarafından

her şeyi gereksiz abartıyorlar, bi onlar oruç tutuyor zaten😅 

Hiç sorma sanki evin yükü çocuklar yemek onlarda gibiler

0 oy
önce (5,928 puan) tarafından

Ben de dün tutmuyordum çocuklarla hiç ellemeyeyiym uyusun dedim erkenden kalkmasın, daha beter oldu. 8i geçirmeyeceksin bunlara kalksın erkenden😄

Ayyy yok kalkmasinnnn en azından benimle uğraşmıyor uyurken 🤣

0 oy
önce (233 puan) tarafından

Babamizin hayrına tutuyorlar ya ondandır belki 

Zorlarina gidiyor beyfendilerin

Hiç sorma valla

0 oy
önce (4,829 puan) tarafından

Hele trafikte küfür kıyamet 😀😀

Yok Allah'tan benimki uyanık heryere gitmiyor😂😂 Bursa trafiğine heleki iş cikis saati

önce (4,829 puan) tarafından

Gerçekten  küfür edip edip sonra töbe töbe oruçlu halimle indircek beni aşağı demeleri  😀😀😀 bayılıyorum gülmekten bursada da artık eskiye nazaran baya baya trafik oluyor admalar hakli 

En iyisi ev de oturmak şuan tek derdim Bayram alisveri🤦🤦🤦oruç kafayla aldığımı bilmiyorum iftar sonrası da kalabalik

0 oy
önce (4,555 puan) tarafından

Ayy Allah iyiliğini versin inşallah bacım benim 🌹🤣🤣🤣🤣

Haykırdım yahu 

Bu nasıl post kız güzellik 

🫶🏻💗💐

Resmen neşem geri geldi ha💃🏻🌹

+1

Yazarken bende çok eğlendim🤣🤣

0 oy
önce (223 puan) tarafından

Benim eşimde perşembe izinli nasıl yapacağız çok merak ediyorum 😂

Ses yapma uyusun 😂😂😂

0 oy
önce (2,013 puan) tarafından

Bizim evde tam tersi ya açken bozuk olan ben oluyorum benim kocam açken bir sıkıntı yaşamaz hatta biz kavga edince birşeyler hazırlıyor yiyoruz sonra sanki kizmamisim gibi konuşmaya devam açken bana bulaşmayın jhhhjhjh

Yok kavga değil bizimki beni sinir ediyor kızdırıyor sonra çekiliyor kenara bide üstüne çok sinirlisin diyor

0 oy
önce (2,893 puan) tarafından

Kadın erkek farketmez açım sinirliyim yorgunum gibi saçma sapan gerekçelerle sözde tuttugu orucu herkese zehir edecek kişiler lütfen oruç tutmasın bence şöyle bi gelenek başlatsak nasıl olur ramazanda kalp kıran eziyet eden kim olursa olsun helallik verilmemeli geleneği belki insanların aklı başına gelir

Bizim millete o bile fayda etmez

0 oy
önce (33,631 puan) tarafından

Gerçekten aşırı gergin oluyolar yüzleri de hep asık sanki zorla tutturuyoruz orucu acıkınca bi tuhaf oluyolar

Heleki sigara iciyorlarsa🤣🤣

0 oy
önce (1,908 puan) tarafından

Bir tek benim eşim böyle sanıyordum ki Allah'tan yalnız değilmişim Ramazan'da hiç çekilmiyor yaa sanki benim için tutuyo iki çocukla cinnet geçirmenin eşiğine geliyorum zaten bide üstüne kocam kişisi ekleniyo yemekten sonra kendine geliyor özüne dönüyor 😁😁

Yok yok yüzde 90 kısım tamda oyleleer

0 oy
önce (11,519 puan) tarafından

Rabbim sakinlik versin bizde barut gibi gezen benim ya kahve içemeyince aşırı sinir ve baş ağrısı oluyor bende 😅

Senin kahve aşkın sorulmaz bitane video izlemiştim çorba kasesine Türk kahvesi yapıyordu sen tam o şekilde sin🤣🤣🤣

önce (11,519 puan) tarafından

Kardeşim de ekmek banıp yiyenin videosunu atmış 😅

0 oy
önce (2,348 puan) tarafından

Bizim hoca 1 dk erteliyor ezan okumayı o 1 dakika 1 saat geliyor ona deliriyor diyorum kaç saat tuttun ne olur 1 dk sabır etsen yok .hoca ezanı bitirmeden çorbasını bitirdi dün çok değişik varlıklar 😀

Onu ben sahurda yaşıyorum daha sofraya oturmadan bizimki hop başka bişey istiyor ne ara cignedinizde ne ara tuttunuz🤣🤣🤣

0 oy
önce (6,815 puan) tarafından

Hani bir reklam vardı ya aklıma o geldi

Ramazan ayında herkes birbirine anlayışlı yoldan geçerken birbirlerine yol veriyor yaşlılara yardım ediliyor kimse sinirlenmiyor 😂 hadi ordan diyordum izlerken

Bizim evdede iftara yarım saat 45 dj kala muhakkak bir kavga çıkar çocuklar arasında . Şeytan asıl ozamn uğraşıyor yarım saat kala orucumuzu boşa çıkartmamız için ne hileler yapıyor

Fırsat vermeden iftara otururursak şükrediyorum 

Hiç sorma zaten ne oluyorsa ozaman oluyor 15 yaş kızım masaya çatal vs koyarken hepsini çıkartıyor mutfaktan oğlum diğerine bağırıyor Allah'ım cennet mahallesine dönüyor ev🤣

0 oy
önce (3,937 puan) tarafından

Benim eşimde oruç tutunca çok çabuk hasta oluyor 🤧 lafta diyemiyorum böyle olunca 🙁

0 oy
önce (825 puan) tarafından

😂😂😂 aclik yapiyo iste duymamak gormemek lazim Allah icin sabret bacim benim esimde orucken sinirli oluyo da kendini sokaga vuruyo hayir bizi de surukluyo 

Ben onu kovuyom evden bumerang gibi bı bakiyom geri gelmiş🤣🤣🤣🤣

Bende kovuyorum gecen izin gununde sabahtan tuttu cocugu parka cikardi durduk yere akli esti gitti baya gelmediler ordan markete falan gitmisler geldiler biraz oturdular duramadi hadi kalk bayramlik bakmaya gidelim cocuga dedi yok ya orucsun otur dinlen iste diye erteledim uyuyakalmisim geri uyandirdi 1 saat uyudun hadi kalk bi dolanalim acilirsin diye hey Allahim dedim yav git isine ben gutmiyorum yat uyu sende dedim o zaman biz gidiyoruz dedi geri dalmisim kapi sesi duydum ciktilar aksama kadar gelmediler bi yonden iyi de ben hamile halimle yetisemiyorum bacim 

Allah yardimcin olsun aniden hadi kalk gidelim diyince gelen siniri iyi bilirim kendileri hemen bı ceket al çok ama biz bayanlar öylemi hazırlanmadan nereye hayırdır🤣

Kiz bende feraxemi cekip cikiyorum cocuga da oyle cok surmuyo oyle hazirlanmam uzun surmez benim ama cogu zaman o enerjide olamiyorum gucum bitiyo hemen reglum var doyurucu guzel bi ogun yapamiyorum zaten midem de kucuk az az ama sık sık yiyebiliyorum oruc bile tutamadim o yuzden  en gec 2 saatte bi biseyler yemem gerekiyo o halde bile kendimi toplayamiyorum gun icinde elim kolum kesiliyo hemen cocugu yanima oturtup uyuyorum o gun de varya oyle bi halsizlik coktu ki degil 1 saat 2 3 saat uyumusum valla zor uyandim iftara dogru e ben bu halimi bilirken enerjim yuksekken bile nasil disari cikayim ramazan gunu yanima cubuk kraker bile alsam yiyemem disarda napayim yani zaten evcimen biriyim ben oek sevmem gezmeyi helekj bos bos gezmek daha sacma 

0 oy
önce (136 puan) tarafından

Biz de tam tersi açken ben ben değilim 

Eşim sakin bir yapıya sahip.

En güzeli valla keyfini cikart

0 oy
önce (262 puan) tarafından

Bu bizde  tam tersi sanırım eşim daha sakin ben çok sinirliyim sanırım oda benim için aynı bu şekil düşünüyordur 😀

Bir taraf mutlaka öyle oluyor🤣🤣🤣

0 oy
önce (2,730 puan) tarafından

Benim kocam da tek ters tepki yapmış galiba 😂😂😂

Benim ki bir iyi olmuş bir sakin olmuş anlatamam genelde de sinirli bir yapısı var

Kız sus dilini ısır nazar Etcen abiye 🤣

önce (2,730 puan) tarafından

Aman aman böyle çok iyi 🤐🤐😂😂

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 342 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 1,040 göst.
+3 oy
14 cevap 375 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 566 göst.
15 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Aniskomhakli (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,852 soru

24,496,724 cevap

358,024 kullanıcı

...