Şu üç gündür anneliğin en zor zamanlarini geçiriyorum desem yalan olmaz oğlum ben hastanedeyken gece hic uyumamış sabah namazina kadar eşim oyalamis aldığım beşikte olmadı bu gece yanıma yatak serdim gece kalktı baktı ben yataktayim gülerek geri uyudu 🥺Belime yapılan iğne aşırı boyun baş ağrısı yapıyor geri kalan inş Allah'ın yardımıyla geçecek 🤲Gerçekten sağlık çok önemliymiş kendi bedenimde olunca bunu çok iyi anladım eşime bakıyorum onunda çeşitli ağrıları oluyor ama insan kendi hissetmediği için iyi anlamıyorum🥺Demem o ki caniniz saglikliysa hanımlar çokça şükredin çok zor imtihan🥺🥺🥺
Belden uyusturdularsa o çok zor ben varisten amelyat olunca yedim o iğneyi allahimmmm 6 sene oldu hala çekiyorum belim pert duzelmedi fitiga kadar gitti inşallah senin öyle olmaz biz anneler olmasak babalar naparsa yapsın kuzular durmuyor 34 yaşıma geldim hala anne derim ama yok işte birturlu yok varda yok
Valla aglayasim geliyo kız çok zorlanıyorum ama belli edemiyorum evet belden vurdu sordumda dedim bu iğne sezeryan iğnesimi evet dedi ama iş işten geçti dk soylemedide inş çok sürmez başıma ağrı çok vuruyo
Bolca kahve ve kola iç kendine birtek onlar getirecek seni
Tamam saolsin 🙏
belden yapılan iğne yeri ara ara hala ağrıyor 🤦🏼♀️
gerçekten sağlık yerindeyse çoğu şey halloluyor
Öyleymiş gerçekten benim doğumlar normal olduğu için iğne harici hiç böyle hastalık olmamıştı rabbim kimseye yasatmasin
Öyle canım şükür her halimize benim bile hala ağrıyor belim 🥺
Çok zor inş geçer
İnşAllah canım cümlemizin 🤲
Çok geçmiş olsun canım Rabbim evlatlarından ayırmasın başka hastalık vermesin. İnsan neyi kaybederse kıymetini anlıyor.
Oğlunu emzirdin mi
Evet gelir gelmez emzirdim tabi sürekli alamıyorum ama anlamiyo dikkat ede ede emziriyorum
Sağlık bu dünyaki en büyük servet annelik de çok kutsal bir şey 🥲
Nescafe içiyor musun o ağrıları hafifletir biraz
Valla üç gündür Allah razı olsun kahve çay kola çikolata ne varsa veriyo annem ama yok fayda vermedi daha inş iyi gelir yoksa çok bitik durumdayim bacım
Genel anestezi mahvediyor insanı fıtık dada lokal olmuyor mu acaba
Çektiğin her acı günahların için kefaret biliyorsun demi Allah in izniyle 😊
İnşallah okadar ağrım varki rabbim görüyor
Çok zor değişik duygular yaşıyorum Bende 3 cu oğlumu doğurdum 5 aylık oldu ama zor günler geçirdk hata yaptım belki diyorum sonra kendime kızıyorum hadsizligime sağlıklı aslan gbi üç oglun var yat kalk şükür et diyorum geçici bunlar geçecek ana ders al yanına olanida olmayanida unutma diyorum günlük ağlama bazen aglayamamak ağlamak isteyip de yetememek belki de yetmek ama insanlarin eleştirisi of kafamda deli sorular eşime kızıyorum bazen düşünüyorum çok şey tek istediğim tek çocuğum ben o bağı gerçek anlamda kuramadım hiç üvey abim ablalarımla olmuyor inşallah birbirilerine kenetlenip sımsıkı sarılırlar ne olursa olsun gün sonunda birlik olup yan yana dururlar
İnşallah hastalıkları özellikle 5 aydır mağaza market gtmedim gezmeye vs gtmedim bazen o kdr yanlız hissediyorsnki yakınların uzak kalıyor hastanede yattk en yakınlarım nasılsın demedi yoğun bakımda kaldım aynısı sonraki arsizliklari sasiritiyor
Sende sana davranışlar gibi davran kendinden ödün verme herzaman önceliğin çocukların olsun kimseye bakma bak ben 3 gündür ameliyat oldum annem eşim var kaynanam geçmiş olsun dedi kapattı oğlu hasta durumu biliyor ama Allah'a bin şükür Allah onlara muhtaç etmiyor takma kafana herşey geçiyor vallahi sağlık herşeyden onemli
Çok şükür Allah muhtaç etmesin günler sonra aradılar beni doğumdan sonra yoğun bakıma aldılar esimide aramadilar annemi almaya geldi eşim memlekete haber verdi eşim babasına geri dönen bile olmadı hastanede yattı torunu aramadilar beni bide kamerada göstermiyor kendini dedi geçen suçlu hissedip açıklama yaptım bide
Çat Çat lafları demek o kadar isterdim ki ama hiç öyle yetismedim ben susturuldum eşime patlıyorm sonra oda hak ediyor o ds diyemiyor
Umursama sende Allah sağlıkla huzur versin en önemlisi
1,503,360 soru
24,544,765 cevap
360,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın