Eşimin gizli otel fişini buldum, ne yapmalıyım?

0 oy
358 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,300 puan) tarafından

Benim durumumu az çok biliyorsunuz o yuzden yazmiyorum geçen gün sabah kirlileri makineye atayim dedim kıyafetlerin cebine bakarken bir tane fiş buldum 1 hafta önce sabah 9 da otel pansiyon tarzı bir oda tutulmuş hemde bulunduğum yere yürüyerek 15-20 dakika uzaklıkta beynime kan sıçradı resmen aradim hemen dedim sen otelde mi kaldin biraz duraksadi dedi icki icmek kafa dinlemek için tuttum  ben o günü hatirliyorum sabah 8.5 gibi evden gitti öğlen 12 gibi geldi zaten odayi da yarım günlük tuttmus tabiki inanmadim kim sabah gidip içki içer hemde uykuyu seven birisi icmek istese zaten evde mutfakta iciyordu ablasina annesine soyledim engelledim sonra bunu çıktım evden kızımla arkadaşıma gittim orda kaldim  onu engeleldim diye o bana küfür etti bende açtım ağzımı yumdum gözümü  arabayı da sattiriyorum binme sakın dursun kapının önünde binersen polise sikayet ederim arabam çalındı diye dedim ne yüzünü görmek ne aynı yerde durmak istiyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (13,321 puan) tarafından

Allah belasını versin, hem suçlu hem güçlü. süründür 

önce (6,300 puan) tarafından

Kaynanam diyor evde yüzün gülmüyor diye yemiştir öyle bir *** birde bu demiş iddiadan kazandim o parayi haram para diye bende oda tuttum icki ictim vs 

-Reklam-
+2 oy
önce (7,435 puan) tarafından

Canım bu çok belliydi burdakilerde söyledi ama sen kabul etmek istemedin. Erkekler basittir ve hayvanı iç gündüleri ağır basar. Çiftleşmek cinsellik en ilkel duygudur. Erkekler de hayvandan bir tık üstün ilkel varlıklardır. Eşlerinize asla asla yapmaz demeyin. Sen sakin ve emin adımlar at. Zaten senin eşini eve alman başlı başına saçmalıktı. Acıyordun bir de kalacak yeri yok diye.

Eve almama gibi bir durumum nasil olcak bizim burda gidecek yerimiz yok yani gurbetteyiz onunda benimde sokakta birsey olsa veya kendine zraar verse gene benim başıma kalacak ailesi beni suçlayacak yoksa yuzunu görmek vs istemiyorum diğer konu evet erkekler yapar ben esim yapmaz asla demem sadece dwnk gelmedim gormedim diyembilirim ancak bu sefer fişi gördüm yani ne kadar ben yapmadim etmedim desede mantığa yatmiyor diger türlü 

önce (7,435 puan) tarafından

Şimdi de ailesi sana suç atıyor yüzün hiç gülmüyor ondan yapmıştır demişler. Senin başına niye kalsın bir şey olsa. Basarsın tekmeyi gider. O evlilik vasıflarını yerine getiriyor mu ki senin başına patlayacak her şey. Kendini düşün önce onu bunu değil. Kazık kadar adam sonucunu göze alamayacağı hiç bir eylemde bulunmasın o zaman. Sananeki sen onun ebeveyni değil. Yaptığı her şeyden sorumlu olamazsın. 

Kıt akıllı annesi diyor senin yüzün gülmüyor diye öyle bir halt yemistir bozma yuvani cekmeyen mi var biz neler çektik 

+2 oy
önce (896 puan) tarafından

İyi yapmışsın süründür pislik yaa bu nedir arkadaş pislik yapacaksan ne diye evlenir çocuk yaparsın bunlar kadını eve eş diye değil köle diye alıyprlar

Dün çocuğu aldı annesine götürdü sen gelecek misinin dedi tabi çocuk arabada durmuycak bakıcı ariyor kendine yok dedim ben biryere gelmiyorum 

+2 oy
önce (4,414 puan) tarafından

Eğer boşanma düşüncem varsa otele gidip kamera kaydı varsa al elinde delil olur

Bosanma durumundayiz oteller resmi bir durum olmadıkça kamera kaydı gostermez de vermez de

Ama mutlaka mahkeme aşamasında bunu dile getirirsen kanunen izin verirler. Aklında olsun mutlaka

Anlaşmalı bosanma olucak olursa bunu dile getirisen iş çekişmeli ye döner 

Hmm anladım senin kararın canım 

+2 oy
önce (8,482 puan) tarafından

Boşan artrık gözünü sevem şu işe yaramaz adamdan. 

Dava acilacak anlasmali  

+1 oy
önce (2,054 puan) tarafından

Zaten boşanmak istediğini söylemişti bu adam daha fazla bu evliliği sürdürme oturduğun evi arabayı bide çocuğa maaş versin kendi s..gitsin buda bulaşmasın sana pisligiyle evine adım atmasin . Bence artık bitir bu işi ailenin evi uygun değildi çocukların hastane okuluna demistin sanki otur oturduğun gerde onu evden postala bana kalırsa kendin paşalar gibi yaşarsın kimseyd muhtaç değilsin aylık para da gelecek ya kendine çeki düzen verirsin bence

Ev kira canım ağustosta zam gelcek 24 bin olcak hem kendi evinin hem buranın kirasını ödemez maasi düşük zaten kabul de etmez birde çocuğu kreşe yazdirinca imkansiz gibi 55 bin maaş ile kendi evi 15 bin olsa burası 24 kreş 20  asla olmuyor araba öyle güzel birşey değil o satilcak oradan gelen para paylaşılacak  çocuğa vereceği nafaka 5 bin olur okul öncesi dönemde okul zamanı da iste masraf ne çıkarsa bn hicbirseyii istemiyorum bir an once ev iş ve okulu halletsem benden iyisi yok oda zamanla işte çok yoruldum ve tek basimayim bir Allahin kulu çıkıp gelmiyor yanima

+1 oy
önce (903 puan) tarafından

Allahından bulsun evli adamın otelde ne işi var uçkuru kopsun inşallah 

Kendime plan yaptim sabah erken kalktim kahvalti yaptim geldim tv izledim sonra içki aldım içtim kafa dinlemek iicn tuttum diyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin benden habersiz otel tuttuğunu öğrenince nasıl bir yol izlemeliyim?
Eşinizin gizli bir eylemde bulunduğunu fark ettiğinizde öncelikle sakin kalarak durumu netleştirmeniz gerekir. Güven sarsıcı bu tür durumlarda ani tepkiler vermek yerine, bir süre kendi alanınızı oluşturup düşünmek için güvenli bir ortama geçmek, duygusal dengenizi korumanıza yardımcı olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evlilikte güven sarsıcı olaylar karşısında boşanma süreci nasıl yönetilir?
Güven sarsıcı bir durumun ardından hukuki haklarınızı öğrenmek için bir aile avukatı ile görüşmek en sağlıklı adımdır. Mal paylaşımı, ortak mülklerin durumu ve çocuğunuzun velayeti gibi konularda bilgi sahibi olmak, süreç boyunca hem sizi hem de haklarınızı koruma altına almanızı sağlar.
Eşimle yaşadığım tartışmalar sonrasında kendi huzurumu nasıl sağlarım?
Yaşanan gerginlikler sonrası huzuru bulmak için öncelikle sosyal destek ağınızdan yardım almalısınız. Ailenizle veya yakın bir arkadaşınızla vakit geçirmek, yaşadığınız stresi azaltmanıza yardımcı olabilir. Kişisel alanınızı korumak ve kendinize zaman tanımak, karar alma sürecinizde daha sağlıklı düşünmenizi sağlar.
Evlilikte gizli saklı işler neden ilişkiyi güvensizliğe sürükler?
Evlilikte gizli tutulan otel odası fişi gibi durumlar, taraflar arasındaki şeffaflık ilkesini temelden sarsar. Açıklanamayan davranışlar, eşler arasında büyük bir güven boşluğu yaratır ve bu belirsizlik süreci, karşı tarafın kendisini değersiz hissetmesine veya ilişkiye dair tüm inancını kaybetmesine neden olur.
Eşimin yalan söylediğini düşündüğümde nasıl tepki vermeliyim?
Eşinizin bir konuda yalan söylediğinden şüpheleniyorsanız, duygusal patlamalardan kaçınarak somut kanıtlarla konuşmayı denemelisiniz. Ancak güvenin tamamen zedelendiği durumlarda, kendinizi daha fazla yıpratmamak adına profesyonel bir evlilik danışmanından destek almak, durumun değerlendirilmesinde objektif bir bakış açısı sunabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 903 göst.
6 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 704 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 722 göst.
1 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 637 göst.
24 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,585 soru

24,593,340 cevap

363,175 kullanıcı

...