Hepinize teşekkür ederim tek tek cevap veremedim çünkü aldığım gecelik takımlarını falan makaslamakla meşgulüm eğlenceli de oldu 😪😂 ben her şeye kolay atlatan bir insanım elbette bu duruma kolay gelmedik çoğunuz çift terapistinden bahsetmişsiniz biz artık o da kurtarmaz Bir ilişkide saygı seviyesi bir taraftan azalmışsa ben çok da bir şeylerin tekrar eskiye dönebileceğini düşünmüyorum evet bazı şeylere tahammül ediyoruz hepimiz asla yapmam dediğimiz şeyleri bile kabul ediyoruz bazen çocuklarımız olduğu için evimiz ve düzenimiz olduğu için ama bazı şeylere bir yerde tahammül etmemek gerekiyormuş bazı insanlar bazı şeylere katlanmak için gerçekten değmiyormuş ben kendime daha fazla saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyeceğim bizim hayatımızda ekonomik sorunlar yok hatta standartların üzerinde de yaşıyoruz ama bence bir evde anne ve baba kurdukları diyaloglarda artık konuşmadan ziyade tartışmalara dönüyorsa karşılıklı olarak hisler azalmışsa ben iki tane evladımın bir şeylere maruz kalmasını istemem o nedenle artık onunla yollarımı ayırmaya karar verdim bu benim kendime yaptığım en büyük iyilik olacak şiddet yok kumar vesaire yok evet ama karşıma geçip artık eskisi gibi hissetmiyorum diyen bir adama hadi gel beraber eskisi gibi olalım diyebilecek kadar gurursuzlaşmadım elbette ben eskisi gibi hissetmiyorum bunu inkar edemem aslında iyi giden şeyler dediğim gibi zamanla bizden birçok şey götürmüş ve biz artık birbiriyle vakit geçirmekten çok keyif alabilecek insanlar olmaktan uzaklaşmış durumdayız ben yine her şey için mücadele edebilirdim ama karşımdaki insanın bu şekilde tavrını görünce ben noktalama kararı aldım ailesi tamamen benim arkamda çünkü ben hesabını veremedim tek bir yanlış adım atmadım bugüne kadar Allah da şaşırtmasın kimseyi aslında herkesin çok özenerek baktığı bir evliliğim vardı gözü kalan herkesin de istediği oldu benim iki tane çocukla hayat yolumu bu şekilde değiştirmemden mutluluk duyacak her kim varsa kendi kalbinin ekmeğini yesin sadece bunu söyleyebilirim :) ben iyiyim yazan soran herkese çok teşekkür ederim bana sadece Allah'ın varlığı yeter geri kalan her şey bomboş
Yanlis düşünüyorsun hepimizin bur yardım almaya ihtiyacı vardır.
Cift terapistini dedim çünkü o zaten gidisatiniza bakıp olup olmayacağına size dile getiriyor denemekte zarar yoktur.
J değişebiliyor başka yönden bakmaya baslayinca
Sana ozelden döndüm abla
Ah canim ahh seni en iyi ben anlarim 😐inşallah bundan sonra daha mutlu huzurlu bir hayatin olur bitanem
Amin canım ne diyelim
hakkında hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim gözde ♥️
diğer postunu da okudum.
yani aldatma, kumar, içki vs en büyük kabahatler evet ama insanı içten içe yiyen aslında küçük şeylerin birikmesi.
ben annemle babamın şu an ayrı olmasını isterdim, çocukken tabii ki istemiyordum. ama insanın aklı ermeye başlayınca kavga eden mutsuz anne baba ile büyümek o kadar yıpratıcı ki. kolay değil ama ipe sapa demez sebepler için bile büyük kavgalar çıkıyorsa olan çocuklara oluyor.
Ben de bunu istemiyorum eğer bir kadın bir evde kendini değersiz etmeye başlamışsa bence çok daha üstelemeye gerek yok bazen bazı şeyler için gerçekten sabretmek gerekmiyormuş çünkü bu sana mükafat olarak dönmüyor karşındaki insan sana çok güzel nankörlük edebiliyor hiç gerek yok ben kızımın ileride ezilen pasif bir kadın olmasına müsaade etmem bu yüzden de ona örnek olabilecek bir durum sergilemem lazım babasıyla ilişkilerini asla karışmam ben zaten bunu kendisine de söyledim beni istediğin her zaman arayabilir istediğin her zaman çocuklarınla görüşebilirsin bizim aramızdaki sorunlar onların ilişkisini asla ilgilendirmiyor bundan sonra sadece çocuklar üzerinden görüşeceğim kendisiyle hatta aradığında öyle iyiyim canım sen nasılsın falan deyip onun hayatından gitmesinin bana hiçbir şey kaybettirmediğini iliklerine kadar hissettireceğim
tabii ki
evlenmek kadar ayrılmak da hak ve medenice ayrılmak, çocuklar için en doğru şey olabilir duruma göre.
bir arkadaşım da ayrıldı ve şimdi diyor ki bz çok yakın arkadaş olabilirmişiz, evli oldukları zamana kıyasla şu an çocukları için görüşürken bile daha rahatlar, o bütün kavgalar, öfke gitmiş gayet normal anlaşan anne baba rolündeler. her şeyin hayırlısı
Ya tabiki çocuklar benim kırmızı cizgim biraz önce görüntülü konusturdum bizim aramizda dağlar yerinden oynamış ama çocuklarla konuşurken herşey perde arkasında kalıyor
Hakkinda hayirlisi olsun o buldugun saclari killari vb unutma canim adam akilli üfürükcü olmayan ilim ehli bir hoca bul bir de ona danış derim son kez.
Ben onlara itimat etmiyorum artık ya Allah isterse oldurur zaten yani eğer bozulmaması gereken bir evlilikse Allah bir şekilde buna mani olur ama sonuçta benim evimden çıktı ben de farklı şekillerde davranabilirdim ama ben yine de kendi karakterimden ve kişiliğimden ödün vermiyorsam insan bazı yerlerde nefsinin ağırlığına da güvenmeli yani bir şeyleri yapıp yapmamak sadece bilmiyorum diyorum ya yani ben bilemem o da bilemem sadece Allah bilir o da eğer çocuklarımla ayrılmamamı istiyorsa zaten buna mani olur ama biz artık çok farklı noktadayız
Sen daha iyi bilirsin canım kendini bırakma maneviyatina agirlik ver hafiflemek huzur bulmak. Rabbim kolaylaşt8rsin bundan sonra kalbine gore olsun her sey belki de boylesi hayirlidir.
Güzel ve özel bir ruhun var belki de tabiatina uymayan insan ve ortamlardan kopman gerekiyordur.
Çok teşekkür ederim evet benim huzur bulduğum şeyler ve onun huzur bulduğu şeyler çok farklıymış
Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Bu siteye noldu böyle ya her gün bir boşanma başlığı açılıyor 😔
İnan ki görünce ben de üzülüyordum herkese ne oluyor böyle diye ama bazen bazı şeyler değişebiliyor
noldu yaa daha burayi okumadim sasirarak hemen yazayim
dedim
Bitirdik Canan
hakkinda hayirlisi olsun canim cok
uzuldum ama biyandan bukadar guclu ve net kesilde karar verip dirayetli kalabilmene de sevindim. rabbim
bundan sonra yolunu bahtini acik etsin en iyilerine layiksin 🌸
Allah razı olsun kolay olmadı elbette benim de birçok kararsız olduğum geri adım attığımı anlar oldu ama bu kez net bir şekilde karar verdim bundan daha şiddetli kavgalarımızda olduğu geçmişte hiçbirinde kıyıp atmadım bugün 10 yılımı çöp konteynerine attım ve tek bir damla gözyaşı da akıtmadım benim kötü bir huyum var ben birini seversem çok aşırı seviyorum onun için her şeyi yapıyorum ama o insandan soğuduğu zaman artık karşımda kendini de yaksa geri dönüşü olmuyor dün geceden beri ağladım çok ağladım ama sonra oturdum aynanın karşısına gözyaşını sildim bu saatten sonra da tek damla akmaz benden ben de böyle bir insanım tersini çok kötü bitti mi bitti yani
🥹🥹🥹
Canım hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun
Dua edebilirim sadece elimden bu geliyo.
Bu platformda samimiyetini en çok hissettiğim insanlardan birisin biliyor musun tanımıyorum abla seni ama bence çok temiz kalpli ve iyi bi insansın içimden geldi nickini görünce yazmak istedim
Rica ederim kuzum o senin görüşün bakışın😍😍
Onun yeri hep ayrı gerçekten çok samimi ve güzel kalpli ♥️
Canım benim sizlerinde yeriniz ayrı benim için
Burda aile olduk ben kendi adıma cok mutluyum
İyki varsınız hepiniz özelsiniz.
Sevgi yeni gördüm postunu 😕 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Allah razı olsun canim
Canım benim ya yeni gördüm bu postunu ve diğerini de aynı şekilde. ve çok üzüldüm boşanmayla alakalı her posta kendim bu aşamada olduğum için çok üzülüyorum sana ayrıca çok üzüldüm inşallah bu kararın sana ve evlatlarına mutluluk getirir hayırlısı olsun inşallah 🌺🥺
Allah yardımcımiz olsun senin postlarini biliyorum ama yazmaya çok fırsatım olmadı kolay olmuyor ama devam etmekten de zor degildir
Bunlar hepsı buyuden oldu bılıyorsun demi ıkınızın arasına gırdıler ve basardılar allah belalarını versın boyunlarına dolansın cok uzuldum ınan cok ımrenerek bakardım sıze her bakısımda masallah derdim bu post benı yıktı dıyebılırım rabbım hakkınızfa hayırlısını etsın :((
Söylediğim gibi herkes kalbinin ekmeğini yesin Allah müsade etmedikçe bela gelmez gelmişse vardır bir hayır belki böylesi daha hayırlıdır
🥹🥹🥹 çok korkuyorum sevgı bende bu duruma dusecegım dıye ıpleri serbest bırakacagım dıye :(
Korkma olacaksa olur ben üzülmüyorum
Cok zor şartlarda kurduk :(
Hakkımızda hayırlisi olsun canım Allah büyüktür
Ne zamandır girmiyordum girince bu postu görünce içim ciz etti inanki.. Rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah
Sevgi çok şaşırdım ve üzüldüm. Gerçekten nazarı yabana atma. Beni de yanlış anlama. Genelde insan dine yakınlaştıkça imtihanı artar. Ya tabiri caizse tokatla dine yaklaşır yada yaklaştıkça imtihanı artar. İnşAllah uğraştığın bu güzellikler,yaptığın ibadetler yolunu kolaylaştırır. 🤲🏻❤️
Beni tanıyorsun ne oğlumun hastalığını öğrendiğimde neden diye sorup isyan ettim ne de babam aniden vefat ettiğinde ve biliyorum ki bu imtihanlar beni ona daha çok yaklaştırıyor belkide Rabbim aramıza kimse girmesin istiyordur
Elbette ki yaklaştırıyor. Diğer yorumlara yeni baktım da hatırladım. Büyü işini .. @@trankobuskas a anlattığın gibi değil o işler kuzum ya. @Alaska belki daha iyi açıklar ama işin içine büyü girdimi yok iradeymiş yok çocuklarımı ben düşündüm o da düşünseymiş yahut bu çocuklarla bile ayrılmamız hakkımızda doğru olanmış.. Bunlar büyünün önüne geçemeyecek şeyler. Kimse de bu bilinçde olamıyor ,çünkü iradesi hapis olmuş. Lütfen dini bütün iyi bir hocaya git (şarlatana değil) Kuzularının hatrına yap bunu. Öfkende haklısın ama adamda kendi halinde olmayabilir
İnanin bilmiyorum ama elbette inancım var nazara büyüye aslında kendisi söylüyor sana yapıyordum çok aşıktım ama eskisi gibi değilim diye iki cümle sonra hala seviyorum tabiki falan dönüyor ben de çok kendi benliğiyle konuştuğunu düşünmüyorum ama mücadele edecek durumda olduğumu sanmiyorum
Ah sevgim ah canım benim çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı kolay olsun inşallah
Önceki postunu okumadım. Neler yazdım bilmiyorum ama şu yazdıklarından tamamen kurtarılabilecek bir yuva olduğu görüyorum. Evliliğin acı bir gerçeği vardır bunu unutuyoruz aşk biterbilir. o eski heyecan hep taze kalmaz. Kavuşana dek sürer. Birini sürekli aynı evin içinde görmek ona zaman ayırmaya gerek hıssettırmıyor iş, ev çocuklar derken bu durum tek taraflı ya da karşılıklı oluyor ki bunda karakter de etkili. Mesela benim eşim evlendiğimizden beri benimle oturup bi çift laf etmez. Ben sohbet edersem bana karşılık verir sadece. Hala da öyle. Aşk da kalmadı bence artık.ama birbirimizi hala çok sevıyor ve önemsiyoruz. Eskisi gıbı sürekli temas etmesek de olur yani alışıyor insan çünkü. Saygısızlık insanı çok uzaklaştırır öfke anlarında bu ne yazık ki yaşanabiliyor. Çift terapisi ile üstesinden gelinebilir. Kalp kırıklığıyla dağıtıp gıtmeyi seçmişsin gıbı. Bi kez daha düşün derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Canım ne yazikki bir ilk değildi asamadigim konular var
Bana kızma ama bazen insan bu nasıl dayanıyor diyor mesela ama karşındaki insanın ne yaşadığını nasıl katlandığını bilmeden konuşuyor rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler hep buna inandım şu hayatta evlatlarım yanimdaysa herşeyi aşarım kafasindayim bir kadın eğer güçlüyse evlatlarıda güçlüdür rabbim gücüne güç katsin🙁
Kızacak bişey yok ben seni anlamadığım için. Değil içinde kaldığın duruma sitem ettiğim için öyle demiştim herkesin imtahini başka ama evet katılıyorum evlatlar iyiyse herşey aşılır
Bazen öyle şeyler oluyorki insan ben bunu yaşamam diyor ama yaşıyorsun herşey bizim için içindeki umudu çocukları için kaybetmeyen kazanır tutacak başka dalım yok benim ama sen böyle değilsin diye düşünüyorum istersen herseyin üstesinden gelirsin Allah büyük 🫶
Allah büyüktür ya
Yazacağım tek sey senin kendine saygisi olan bi kadin olarak gördüm ve yazdın cocuklarin böyle bi evlilikte ornek almicak olmasi bazi evliliklerde evet siddet olmuyo ama fiziksel degil ama ruhen cok zedelenmissin hakkinda en güzeli olir insallah evet bosanmak kolay degil biten bitiyor bende isterdim evlilinizi bozmayin diye yazmasini ama okadar acik bi sekilde dile getirmissinizki ne demek istediginizi net binsekilde anladim inşallah icinize sinen neyse oyle olur
Canım bence yapma boşanmayın.
Ya bizimkisi bir savaş değil şuan da evde mesela gelip çocukları gördü eskiden bizim odamız olan yerde şimdi tek başına uyuyor birazdn kahvaltı hazırlayacağım hatta çocuklara hicbirsey yansitmadan kopan şey bizim iliskimiz sadece
Sevgiiii… 🥺🥺🥺
Ne oldu çiçeğim tüm yorumları okuyacağım şimdi postuna da bakacağım ama sen iyi misin evvela?
Allah'a şükür diyelim . Ben kapımı ölüm çaldığında da onunla atlattım ayrılık çaldığında da belki tüm bu olanlar benim daha güçlü bir kadin ve anne olmam için yaşamam gereken imtihanlardir
Sevgim, kalbi güzel arkadaşım. Tanımadan çok sevdim seni. İnşallah her şeyin en güzeli seni bulur. Diğer postu görmedim ama inan inşallah düzelir bir şeyler
Diğerini sildim canım görüntüleme artınca . Hayırlısı olsun ne diyelim
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah 🤲 böyle postlar çok üzüyor benı 🥹 Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallah canım🤲🩷
Amin canım hepimizin
1,508,515 soru
24,619,602 cevap
364,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın