Herkese günaydın🌸
Güne kuş sesleriyle cıvıl cıvıl başladım.bebelerim hala uyuyor onun mutluluğu da var üstümde kendime kahve yaptım güneş altında pinekliyorum.siz neler yapıyorsunuz
Konyama bak konyamaaaa😍😍😍
Afiyet olsun canıımmm
Valla hava mis gibi eve giresim hiç gelmiyor ama işler beni bekler.
Teşekkürler bu arada gel beraber olsun☕️
Salata kurutucu bakıyorum sabah sabah aklıma düştü iki tane arasında kaldım güne alışveriş yaparak başlarsam iyi geçer 😅😅😅 (uydurdum)
Bence harika bi isim başka bişey olmaz adı😂
Ürünün adını değil kız günün iyi geçeceği kısmını 😅
Pardon😂
Günaydın Yağmur canim🌸 günün güzel geçsin . Bende kizlarimla balkonda kahvaltı keyfi yapıyorum. Dün çok yagmuruluydu Yozgat. Bugün hava güneşli çok güzel.
Teşekkür ederim Tuğbacım yorumların hep enerji veriyor bana.sizede afiyet olsun güzel bi gün olsun inşallah🌼🌸
Rica ederim canım 🌸 amiin
bunu böyle yazdın ya, muhtemelen ya çoktan uyandılar ya da uyanmak üzereler :) çok geçmiş olsunn..
ben de sabah 8 buçukta oğlumla uyandım, sonra kızım uyandı. sonra ikisini birden babanneye atıp işe kaçtım :)
Doğru tesbit.tabi kahvemi içip dinlendikten sonra uyandılar.hoş küçüğü uyandığında azıcık duymazlıktan gelmiş olabilirim😁
Kolay gelsin bu arada🌸🌼
Hiç sekmez zaten.. ortalama bir anne "keyif yapayım" cümlesi kurduğu anda o çocuk uyanır :) yine iyi kahve bitmiş
Günaydın 🌻 köyde mi yaşıyorsun içim açıldı
Biz erkenciyiz kahvaltı yaptık yarım saat önce cocuklara çizgi film açtım çay içiyorum
İşlerimi erkenden halledip dışarıya çıkmaya niyetliyim
Sizede günaydın canım.evet köyde yaşıyoruz.bende evi toplayıp bebeklerde aşağıda vakit geçirmeyi planlıyorum.
Bulantım tam gaz devam sağda solda uyukluyorum
Hamileliğin en can alıcı zamanı.sarı leblebi ve sade soda iyi geliyordu bana.onu hiç denedinmi
O nohut gibi olan leblebiden yedim iyi geldi biraz bir şeyler yiyebildim ama sabahlar hep böyle :(
Günaydın canım afiyet şifa olsun bizde de hava çok güzel işlerimi bitirdim yemeklerimi de koydum ocağa akşama misafirim var Allah nasip ederse hazırlık yapacam 🤗
Teşekkür ederim abla.kolay gelsin sanada.bu arada daha bebiş gelmedi demedi Bayadır görüyordum seni
postuma bakarmisiniz hülyos hanım
@geberikgelin yok canım daha gelmedi bebek 35 haftalik oldum çok şükür 🤗
Bakayim hemen Sevdaaaa
Bişey kalmamış sağlıkla gelsin inşallah🌼
Günooo Afıyet olsun
Teşekkür ederim 🌼🌸
Günaydın bacım benim bebeler 7de ayakta ..kalktim kahvaltilarini yaptirdim simdi de evi temizleye girişicem😂
Bizimkilerde ilk defa geç uyandılar.o da gece geç yatıp sabah çok erken kalktılar tekrar uyuttum bende
Günaydın anca kavalti yaptik Burda'da hava biraz esiyor ama güzel kahveyi sevmiyorum bir toplumda olursa ne ala kenime yapıp içtiğim çok azdır😀
Aşırı rahatlatıyor beni sinir filan alıyor hemen
Aslında sürekli temizlik çocuk derken hak ediyorsun ama yanlız icilmiyor İstanbul'dayken saatimiz vardı komşular toplanır içerdik o günleri hatırlatıyor içmiyorum
Günaydın canım kahvaltımızı yaptık bı pazar yapıcaz . Sonrada arkadaşlarımız ikindi gibi gelin kahve içeriz yemeği bizde yiyelim dediler onlara gidicez . Bu arada erken başladım güne bütün işlerim bitti kızımın uyanmasını bekliyoruz. Sana da kolay gelsin bacım 🌸
Oh mis gibi doğa ile iç içe olunca kuş sesi uyanırsın bizde inşaat sesi uyanıyoruz hem karşımda hem yanımda bina yapılıyor sabah 7 de başlıyorlar gürültüye bizde şimdi çarşıya çkıcaz oradan da bahçemiz var gidip birazda orada vakit geçiricez
Günaydınlar Ne yapalım ya egzersiz yapacağım sözde yaza gireceğiz zayıflayayım diye de çok üşeniyorum😂
1,508,729 soru
24,622,380 cevap
364,664 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın