Meme küçültme ameliyatı sürecinde neler yapmam gerekir?

0 oy
204 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından

Kızlar post açmıştım dün hastaneye gittim ama orda yapılmıyormuş başka yeri söyledi ama devlet hastanesi gibi değil yani e- nabız dan randevu alınmıyor arayıp yada gidince giriş yapılıyor neyse

Oraya gittik hemen giriş yaptırdım ama kadın hasta varsa seni 2.50 de alabilirim dedi ve o sıra saat 11 buçuktu. Şans bana güldü Doktor'un odasına gittim ordaydı yanında 2 kişi daha hemen sıkıntılarımı sordu söyledim hemen fotoğraf çekelim ölçüm yapalım dedi kayıt etti ve orda daha profösör varmış galiba eğer onay verirse ücretsiz yada yarı ücretsiz olabilir ama olmaz derse ücretli olur dedi 40-50 bin TL arası biz her şekilde kabul ettik, Haziran'ın 16sında ultrason çekilecek ondan sonra ki süreç nasıl bilmiyorum yine haber veririm size ♥

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,180 puan) tarafından

50 bin civari gigus kucultcegine devlette biraz butcen varsa kilonda varsa 120 bin civarina mommy makeower olmak daha iyi hem meme hem akrin hem bel hem bacak . komple vastan sona kilometreyi sifirliyorlar mankene donusuyorsun. ama 1 ay gogus zaten zorluo herturlu seni. bi tik saha aci cekerim az da parayi butceyi arttirirm dersne

önce (1,267 puan) tarafından

Kilom çok yok ki canım 66 kiloyum zaten kilo vermeye çalışıyorum bu kiloma tabi göğüsümde var onlar gidince rahat 62-63 düşerim diye düşünüyorum o kadar ameliyat da kaldıramam yani gerekte yok ben beni zorlayan göğüslerim gitsin rahat edeyim derdindeyim

önce (2,180 puan) tarafından

he ozmaan tabi gerek yoksa aynn. sadece gigus

Sadece göğüs çok büyük zorlanıyorum yaz geliyor pişik oluyor sürekli koku yapıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (13,859 puan) tarafından

bence fiyat iyi, sonrasında da hayat kalitenin artacağını hesap edersen hiçbir şey. 

Aynn bende onu düşündüm eşim sorun etmedi ameliyat gününe kadar biraz kartları rahatlatırım dedi ( baya borcumuz var) 😂😂

0 oy
önce (9,792 puan) tarafından

Biraz kesip bana ver diyomuşum, 🫣😅

İnşallah sorunsuz. Yapıp iyileştirsin canım 🫶🏼

Çok isteyeni var canım sana da düşerse veririm😂😂😂

İnşallah canım ❤🥰

0 oy
önce (126 puan) tarafından

Gözün aydın  istediğin gibi olur inşallah

Teşekkür ederim canım♥

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Meme küçültme ameliyatı öncesinde hangi ölçümler ve tetkikler yapılır?
Meme küçültme ameliyatı öncesinde doktorlar tarafından fiziksel ölçümler alınır ve detaylı göğüs fotoğrafları çekilir. Ayrıca operasyon öncesi sürecin bir parçası olarak mutlaka ultrason görüntülemesi yapılarak doku yapısı incelenir ve sağlık durumu değerlendirilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Meme küçültme ameliyatı için devlet hastanesi süreci nasıl işler?
Devlet hastanelerinde meme küçültme ameliyatı için genellikle ilgili bölümden muayene randevusu alınır veya hastanenin poliklinik sistemine başvurulur. Doktor tarafından yapılan değerlendirmede ameliyatın tıbbi gerekliliği ve uygunluğu belirlenir; onay sürecinden sonra ise operasyon planlaması yapılır.
Meme küçültme ameliyatı ücretsiz mi yapılır yoksa ücretli mi?
Meme küçültme ameliyatının ücretsiz yapılıp yapılmayacağına doktorun yaptığı muayene ve profesör onayı karar verir. Eğer operasyonun tıbbi bir zorunluluktan kaynaklandığı (fiziksel ağrı, duruş bozukluğu gibi) saptanırsa devlet destekli olabilir, ancak estetik amaçlı değerlendirilirse hastalar belirlenen ameliyat ücretlerini ödemek durumunda kalabilir.
Meme küçültme ameliyatı kararı sonrası süreç nasıl ilerler?
Ameliyat kararı verildikten sonra öncelikle gerekli tıbbi tahliller ve ultrason tetkikleri tamamlanır. Tetkik sonuçlarına göre anestezi onayı alınır ve hastanın genel sağlık durumu ameliyat için uygunsa operasyon günü belirlenerek süreç başlatılır.
Meme küçültme ameliyatı için profesör onayı neden önemlidir?
Profesör onayı, ameliyatın cerrahi gerekliliğini ve hastanın fiziksel uygunluğunu kesinleştiren kritik bir aşamadır. Bu onay süreci, ameliyatın devlet kapsamında ücretsiz gerçekleştirilip gerçekleştirilemeyeceğinin belirlenmesinde ve cerrahi planın en doğru şekilde oluşturulmasında büyük rol oynar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

Kategoriler

1,509,314 soru

24,630,181 cevap

365,062 kullanıcı

...