Eşimin başka kadınlarla konuştuğunu yakaladım ne yapmalıyım?

0 oy
111 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (12 puan) tarafından

Eşim azar diye bir görüntülü sohbet uygulaması indirmiş orada 7-8 kadına MSj atmış attıkları kadınlara baktım hepsi evli  zaten aramız açıktı 4 gündür konuşmuyorduk şu duruma da tanık oldum ya sanırım artık hiç konuşmam böyle nereye kadar gider veya bu durum nereye gitmeli böyle biriyle ömür geçer mi bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,910 puan) tarafından

Bu insanlara ne oluyor artık anlamıyorum evdeki eşleri beylerine yetmiyor insanlık nereye gidiyor kadın erkek farketmezsiniz aldatmanın ardı arkası kesilmiyor Allah akıl fikir sana da bol sabır versin

önce (12 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun hep kıyamet alametleri bunlar anlamadığım durum o kadınlar nasıl oluyor da öyle sohbet sitelerine girip başka erkeklerle konuşuyorlar bunların kocaları yok mu Allah ıslah etsin 

-Reklam-
0 oy
önce (7,920 puan) tarafından

Azar iğrenç ötesi bir uygulama. Görüntülü Flört uygulaması zaten boşanmak için başka sebep aramaya gerek yok 

Bilmiyordum eşimin sayesinde öğrenmiş oldum ismin de zaten hayır yok ki uygulamanın 

0 oy
önce (102 puan) tarafından

bu erkeklere yaranılmıyor bacım en ıyısı bosan kurtul bosver boylelerınden iş gelmez gercekten keşke eşlerini aldatanlara idam gelsede böyle şeyler olmasa 

İnşallah gelir kadın erkek ayırt etmeden gelmeli allah'ından bulsunlar 

aynen bacım hamıleyken bende öğrenmıstım okadar agladımkı değerimiz yokkı gözü dısarda nolcakkı 

Yani anlamıyorum gerçekten evliliği başaramayacağını düşünüyorlarsa evlenmesinler yaa bizlerin hayatını da mahvediyorlar aşağılık insanlar 

depresyoma onlar gırıyor bızım gırmemız gerekırken ben onun ıcın aılesıyle bıle yasıyorum her ıstedıgı oluyor hatta cocuk ıcın 2.5 yıl ne laflar yedım ama o hamıle halımle gitti baskasıyla konustu 

0 oy
önce (564 puan) tarafından

Kanıt olarak o mesajları ss al kendine. 

Artık iğrenç bir hale geldi evlilikler evli kadın sosyal ortamda reelde evli adamla birlikte neyin arayışı ne bu iğrençlik çirkinlik.. alıcan o telefonu paramparça edeceksin.. !! 

Onun telefonun da yapamam ama konuşmaları kendi telefonum ile çektim elimde delil olarak Dursun 

Allah ıslah etsin o görüyor herşeyi 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin başka kadınlarla konuştuğunu öğrendiğimde nasıl davranmalıyım?
Eşinizin dijital ortamdaki sadakatsizliğini öğrendiğinizde ilk olarak sakin kalmaya çalışarak somut kanıtları koruyun ve duygularınızın yatışmasını bekleyin. Bu durumu profesyonel bir evlilik danışmanı ile görüşmek, öfke ve hayal kırıklığıyla fevri kararlar almanızı engeller. Olayı kendi içinizde tartmak yerine eşinizle dürüst ve net bir iletişim kurarak, güven kaybının ilişkinizdeki yansımasını ve beklentilerinizi açıkça konuşmanız ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar vermenizi kolaylaştıracaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evlilikte güven kaybı yaşandığında ilişkiyi kurtarmak mümkün müdür?
Güven kaybı sonrasında ilişkinin kurtarılması, her iki tarafın da hatayı kabul etmesi, şeffaflık göstermesi ve yeniden inşa sürecine katılmasıyla mümkündür. Eğer eşiniz hatasını kabul edip şeffaf bir tutum sergiliyor ve aradaki güveni yeniden kurmak için çaba sarf ediyorsa süreç olumlu ilerleyebilir. Ancak sürekli bir güvensizlik hissi devam ediyorsa, bireysel veya çift terapisi almak ilişkinin geleceği açısından belirleyici bir rol oynar.
Eşimin gizlice farklı uygulamalar kullanması güven sorunu yaratır mı?
Eşinizin sizden gizli şekilde arkadaşlık veya sohbet uygulamalarını kullanması, evlilikte doğrudan bir güven ihlalidir ve derin bir duygusal kopukluğa neden olur. Bu tarz davranışlar genellikle ilişkideki mutsuzluğun veya tatminsizliğin bir dışavurumu olarak kabul edilir ve partnerinizle aranızdaki şeffaflık ilkesini temelden sarsar. Bu durumun tekrarlanmaması için sınırlarınızı net bir şekilde belirlemeniz ve gizliliğin ilişkinize verdiği zararı somut örneklerle ifade etmeniz şarttır.
Evlilikteki iletişim kopukluğu nasıl düzeltilir?
İletişim kopukluğu yaşayan çiftlerin, suçlayıcı bir dil kullanmadan kendi duygularını ön plana çıkaran sen dili yerine ben dili ile konuşmaya başlamaları gerekir. Günlük rutinler yerine, haftalık olarak birbirinize ayıracağınız kaliteli zamanlarda sadece yaşadığınız sorunları değil, ortak hedeflerinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı paylaşın. Eğer karşılıklı konuşmak imkansız hale geldiyse, tarafsız bir üçüncü göz olan bir aile terapistinden destek alarak konuşma kanallarını yeniden açmayı deneyebilirsiniz.
Eşimle yaşadığım hayal kırıklığı ve öfkeyle nasıl başa çıkarım?
Yaşadığınız yoğun hayal kırıklığı ve öfke duygularıyla başa çıkmak için öncelikle kendinize zaman tanıyın ve bu duyguların oldukça normal olduğunu kabul edin. İçsel huzurunuzu sağlamak adına spor yapmak, günlük tutmak veya sizi destekleyecek bir sosyal çevreyle vakit geçirmek gibi yöntemlerle duygusal deşarj olmaya çalışın. Öfkenizin kararlarınızı etkilemesine izin vermeden önce, bu evliliğin size kattıklarını ve götürdüklerini objektif bir şekilde değerlendireceğiniz bir düşünce süreci oluşturun.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 708 göst.
0 oy
1 cevap 453 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (8,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 462 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,629 soru

24,658,846 cevap

366,650 kullanıcı

...