Dün eşimin dukkanina gittim telefonuma kırılmaz ve kılıf taktırdım ve eşim benden para istedi bu doğru bir şey mi ben çok alındım kırıldım mesele para vermek degil benden nasıl para ister dedim .
İki dakika bekle kocamdan alıp geliyorum a kocam sensin ya evde vermemişsin parasını burda ver bari deseydin :)
en doğru yorum +++ 👏🏼👏🏼👏🏼
Sende önüne yemek koyduğunda para iste anlar belki
++++++++++
Kız belki siftahi yoktur o yüzden istemiştir veya senin paranın Uğur getireceğini düşünmüştür tamam sana da parayı veren o ama espiri amaçlı yapmıştır bence bizde eşimle öyleyiz mesela evi boyadı hadi boyaci paramı ver dedi bende 2 bin verdim🤣ben de onun kaslarını aldım sakalıni kestim enseyi topladım bakım yaptım hadi kuaför paramı ver dedim oda bana verdi bu bir espiri amaçlı yapılan bişey bence takma fazla
Allah seni 😂😂
Cidden ya biz de bazen öyle yapıyoruz gülüp geçiyoruz ne ben eşime ne eşim bana kırılmadi hiç bunlar hayatın ufak tefek tatlı oyunları
ciddi istemis belli ki bizde mesela biseye benim para vermem gerekiyor esim diyor varsa ver 20 veriyorsam 50 alıyorum 😀 benim parami ver parami vermedin diye de şaka yapiyorum 😀
Nezireeylül Doğru canım 😁
Bunda kırılacak ne var canım ya adam belli ki hesabını kitabını bilmek istiyor belli periyotlarla sayım yapıyor olabilir. Abartacak bişi yok. Bir cebinden öbür cebine koy deseydın 2😄
Biraz daha açar mısınız ne için para istedi
Şimdi anladım eşiniz telefoncu onun dükkanında taktırdınız ben normal ziyarete gittiniz sandım peki sormadınız mı o an neden para istedin diye
Dedi dükkanın parası ayrı benim param ayrı ama dükkan sahibi o
Esnaf adam belki o an nakti yoktu o yüzden istedi evde yada daha sonra telafi eder diye düşündüm başta vermişsiniz zaten yarın üç katı ile geri isteyin
bide simdi her urunun girdisi var ciktisi var. 1 kiti kola olmus olsa bile sayimda o dukkanin mali mesela. ver parayi sende aksam iste esinden madem okadar seyse.
kendi dukkaniymis esnaf adamin cebinde para olmaz mi hadi olmadı diyelim esinden ister mi
Sende kocam olarak senden para istiyorum deyip onla ödeseydin
Senin paran onun parası onun parası da senin... Her halükarda para sokağa atılmadı ya :) Takıldıysan sorsaydın ya ne alaka diye
Sende verdinmi gerçekten para
Yoktu yanımda vermedim
Calisiyor musun kendi butcen var mi ki aksi takdirde kendi parasini istemis sacmalardan secmeler yani :) acaba bozuk yoktu da bozuk bulunsun diye mi istedi..Hayir yeni evli falan misiniz sen de ona sormayio burada paylasitigina gore bizim esimle arwmizda boyle bi muhabbet olsa epey girgir yapardik basinin etini yerdim hatta
Başına güneş geçti heralde
Deseydin ya parayı senden alıyorum diye 😬
Senin paranı sana vereyim deyip verseydin ücreti 😀
İş ayrı evlilik ayrı 🤣
Eşin telefoncumu orda çalışanmı kılıf için mi parasını ver dedi
Dükkan sahibi kılıf ve kırılmaz için istedi
Saçmalamış
Ortağı var mı tek sizin mi dükkan . Her halükarda saçma. Ortaklı ise de kendi vermeli. İnsan kendi dükkanında karısından para istemez bence
Ortak yok bizim dükkan
Sağ cebinden almış sol cebine koymuş 🤣 dükkanda çalışan mi kendi dukkaniniz mi ayy bilemedim sorsaydin ya niye para aldın benden diye
Acaba şaka falan mı yapmak istedi 🤣🤣 düşünüyorum da 🤭🤭 hahahhaha sende şey deseydin "ağaya beleş"🤣🤣
Esinle konuşman gerek bu konuyu bence :)Sormadın mi senin paran benim parammi var neden istiyorsun diye
Kocandan para alip tekrar ona vereydin mizah amacli yapmistir
Benim kocamda esnaf ti market işletiyordu market kasasında eve birşey almazdi öyle akilli değildi kasada ne varsa o yani ..sonra ne mi oldu dukkandan kazandığı parayla benim altinlara aldigi arsaya apartmani yapti tapuyu babasina kaptirdi biz simdi evsiz kiradayiz..kayinbaba daireleri esimin kardeşlerine dagittii yetmedi bunu yapmadan önce dedi ki evlerden ikisi ve dukkan senin ama 6trilyon borcuda sen üstüne alacaksin..koca apartmani esim yaptı hâlbuki ...borçları essek gibi çalıştık ödedik şimdi evin ve dukkanin tapularini vermiyo ...
Sırf bu olaylar kavgalar yüzünden şehir değiştirdik kirada kalıyoruz ve kayinlarimda bedavadan aldiklari apartmandaki evleri üç beş ay içinde sattılar istedikleri yerde ev aldilar olan bize oldu.velhasil esin acima kasadan sen al.harca o harcamiyorsa pişman olursun
1,516,344 soru
24,721,539 cevap
370,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın