0 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Dün eşimin dukkanina gittim telefonuma kırılmaz ve kılıf taktırdım ve eşim benden para istedi bu doğru bir şey mi ben çok alındım kırıldım mesele para vermek degil benden nasıl para ister dedim .

18 Cevaplar

+15 oy
(32,229 puan) tarafından

İki dakika bekle kocamdan alıp geliyorum a kocam sensin ya evde vermemişsin parasını burda ver bari deseydin :) 

(65,477 puan) tarafından

en doğru yorum +++ 👏🏼👏🏼👏🏼

-Reklam-
+5 oy
(1,164 puan) tarafından

Sende önüne yemek koyduğunda para iste anlar belki 

önce (2,933 puan) tarafından

++++++++++

+2 oy
(2,218 puan) tarafından

Kız belki siftahi yoktur o yüzden istemiştir veya senin paranın Uğur getireceğini düşünmüştür tamam sana da parayı veren o ama espiri amaçlı yapmıştır bence bizde eşimle öyleyiz mesela evi boyadı hadi boyaci paramı ver dedi bende 2 bin verdim🤣ben de onun kaslarını aldım sakalıni kestim enseyi topladım bakım yaptım hadi kuaför paramı ver dedim oda bana verdi bu bir espiri amaçlı yapılan bişey bence takma fazla

(2,962 puan) tarafından

Allah seni 😂😂 

(2,218 puan) tarafından
+1

Cidden ya biz de bazen öyle yapıyoruz gülüp geçiyoruz ne ben eşime ne eşim bana kırılmadi hiç bunlar hayatın ufak tefek tatlı oyunları 

(65,477 puan) tarafından
+1

ciddi istemis belli ki bizde mesela biseye benim para vermem gerekiyor esim diyor varsa ver 20 veriyorsam 50 alıyorum 😀 benim parami ver parami vermedin diye de şaka yapiyorum 😀

(2,962 puan) tarafından

Nezireeylül Doğru canım 😁 

+2 oy
(3,336 puan) tarafından

Bunda kırılacak ne var canım ya adam belli ki hesabını kitabını bilmek istiyor belli periyotlarla sayım yapıyor olabilir. Abartacak bişi yok. Bir cebinden öbür cebine koy deseydın 2😄

+1 oy
(4,893 puan) tarafından

Biraz daha açar mısınız ne için para istedi 

(4,893 puan) tarafından

Şimdi anladım eşiniz telefoncu onun dükkanında taktırdınız ben normal ziyarete gittiniz sandım peki sormadınız mı o an neden para istedin diye

(58 puan) tarafından

Dedi dükkanın parası ayrı benim param ayrı ama dükkan sahibi o

(4,893 puan) tarafından

Esnaf adam belki o an nakti yoktu o yüzden istedi evde yada daha sonra telafi eder diye düşündüm başta vermişsiniz zaten yarın üç katı ile geri isteyin

(2,775 puan) tarafından

bide simdi her urunun girdisi var ciktisi var. 1 kiti kola olmus olsa bile sayimda o dukkanin mali mesela. ver parayi sende aksam iste esinden madem okadar seyse. 

(65,477 puan) tarafından

kendi dukkaniymis esnaf adamin cebinde para olmaz mi hadi olmadı diyelim esinden ister mi 

+1 oy
(1,531 puan) tarafından

Sende kocam olarak senden para istiyorum deyip onla ödeseydin 

+1 oy
(204 puan) tarafından

Senin paran onun parası onun parası da senin... Her halükarda para sokağa atılmadı ya :) Takıldıysan sorsaydın ya ne alaka diye 

+1 oy
(57 puan) tarafından

Sende verdinmi gerçekten para

(58 puan) tarafından

Yoktu yanımda vermedim

+1 oy
(1,132 puan) tarafından

Calisiyor musun kendi butcen var mi ki aksi takdirde kendi parasini istemis sacmalardan secmeler yani :) acaba bozuk yoktu da bozuk bulunsun diye mi istedi..Hayir yeni evli falan misiniz sen de ona sormayio burada paylasitigina gore bizim esimle arwmizda boyle bi muhabbet olsa epey girgir yapardik basinin etini yerdim hatta

+1 oy
(898 puan) tarafından

Başına güneş geçti heralde  

Deseydin ya parayı senden alıyorum diye 😬

+1 oy
(17,606 puan) tarafından

Senin paranı sana vereyim deyip verseydin ücreti 😀

+1 oy
(658 puan) tarafından

İş ayrı evlilik ayrı 🤣

0 oy
(14,182 puan) tarafından

Eşin telefoncumu orda çalışanmı kılıf için mi parasını ver dedi 

(58 puan) tarafından

Dükkan sahibi kılıf ve kırılmaz için istedi

(14,182 puan) tarafından

Saçmalamış 

0 oy
(27,398 puan) tarafından

Ortağı var mı tek sizin mi dükkan . Her halükarda saçma. Ortaklı ise de kendi vermeli. İnsan kendi dükkanında karısından para istemez bence 

(58 puan) tarafından

Ortak yok bizim dükkan 

0 oy
(14,540 puan) tarafından

Sağ cebinden almış sol cebine koymuş 🤣 dükkanda çalışan mi kendi dukkaniniz mi ayy bilemedim sorsaydin ya niye para aldın benden diye 

Acaba şaka falan mı yapmak istedi 🤣🤣 düşünüyorum da 🤭🤭 hahahhaha sende şey deseydin "ağaya beleş"🤣🤣

0 oy
(439 puan) tarafından

Esinle konuşman gerek bu konuyu bence :)Sormadın mi senin paran benim parammi var neden istiyorsun diye 

0 oy
önce (133 puan) tarafından

Kocandan para alip tekrar ona vereydin mizah amacli yapmistir

0 oy
önce (540 puan) tarafından

Benim kocamda esnaf ti market işletiyordu market kasasında eve birşey almazdi öyle akilli değildi kasada ne varsa o yani ..sonra ne mi oldu dukkandan kazandığı parayla benim altinlara aldigi arsaya apartmani yapti tapuyu babasina kaptirdi biz simdi evsiz kiradayiz..kayinbaba daireleri esimin kardeşlerine dagittii yetmedi bunu yapmadan önce dedi  ki evlerden ikisi ve dukkan senin ama 6trilyon borcuda sen üstüne alacaksin..koca apartmani  esim yaptı hâlbuki ...borçları essek gibi çalıştık ödedik şimdi evin ve dukkanin tapularini vermiyo ...

Sırf bu olaylar kavgalar yüzünden şehir değiştirdik kirada kalıyoruz ve kayinlarimda bedavadan aldiklari apartmandaki evleri üç beş ay içinde sattılar istedikleri yerde ev aldilar olan bize oldu.velhasil esin acima kasadan sen al.harca o harcamiyorsa pişman olursun 

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 1,371 göst.
0 oy
0 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 564 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (3,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 932 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,516,344 soru

24,721,539 cevap

370,128 kullanıcı

...