Hamileyken eşim ailemin yanına gitmeme neden karışıyor?

0 oy
214 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından

Hamile olmamı bile takmamaya başladı annemleerle aynı köyde yaşıyoruz kardeşim Mersin'de yaşıyor tatile geldi ve gidecekken onu görmeye geldim bes dakikalik yol bile değil oda şehir dışında iki ayda bir geliyor ama ailemin evine gelmem bile problem bana bu gün iplerini gevsettim her yere gidiyorsun dedi babamın evi yani bana diyor bu gidişle babanın evinde doğursun o kadar umrunda değil bıktım daha bu adamdan kendi ailesine ses etmiyor her gün kaynanama gitsem neden gittin demez ama bennim aileme böyle artık terk etmeye bile niyetleniyorum ama hem hamileyim hemm iki çocuk daha var ailem bana sonuna kadar bakaar ama aynı koydeyiz yüz yüze bakacak durumumuz var nasıl olur bilmiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (32,556 puan) tarafından

İki günde böyle olmamıştır. Böyle bir adama bu kadar sessiz kalıp çocuklar doğurmuş olmanızın şımarıklığı eşinizdeki. İpini gevşetmişmiş de baba evinde doğururmuşsun. Gidip gerçekten orda doğuracaksın ki görsün anyayi konyayi 

önce (2,924 puan) tarafından

kendis her boku yediginicin seni de disari ciksan kuduruk bisey olacaksin diye dusunuo demekki.

önce (32,556 puan) tarafından

Kesinlikle böyle davranan adamların hep kesin bir falsosu oluyor işinde gücünde ahlaklı namuslu adam zaten. O da onun anası babası tabiki gidecek der. Gittiğin yer onunla evlenmeden önce geldiğin yer yani. Laf etmesi için ya aklını yitirmiş olması ya da bir b.klar yemesi lazım işte 

önce (2,506 puan) tarafından

Seni aldattı arayıp sormadı ne demeye geri döndün de bu çocuk daha verdin bu adama  madem ailen bakardı sana yazık günah değilmi hem o çocuklara hem sana bu adam böyleymiş değişmez ya oturur çekersin yada basan gidersin yüzyüze baksan nolucak o utansın adam olamayıp ailesini koruyamadı diye 

önce (11 puan) tarafından

Evi ayırdı sözler verdi bende inandım ama daha kötü oldu beni ailemi köy içinde rezil ettin dedi aldatan o küsüp gittim diye kötü olan ben oldum valla çocuklarım için dayandım daha çok küçüklerdi düzelir dedim olmadı üstüne hamile kaldım zaten istemiyordu bide iki erkekten sonra kızım olacak hiç istemiyor kız çocuk ondan hiç sormuyor 

önce (2,506 puan) tarafından

Bas tekmeyi onu istiyor ailemde yanındaymış niye çekiyosun ki 

-Reklam-
0 oy

kopeginmiyim ipimi gevsetion hayirdir sanane de . 

Dedim ama boş yıllardır bu şekilde idare ediyordum aileme de birşey diyemiyorum 

en bastan agzinjn oayini verseydin suan biyle olmazdi. bastan kul kole oluyosunuz su mal

adamlara. 

0 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Onun tasmasini tutan birileri var ki sana iplerini gevşetim diyor saygısız herif. 

Kendi annesiyle dünyanın öbür ucuna gitsem ses etmez ama annemlere yürüyerek beş dakika bile değil ama bir gün gelsem çok geziyorsun diyor 

0 oy
önce (2,416 puan) tarafından

O ne demek ya bugun iplerini gevsettim ? Host kopek sen kimsin derler 

Vallahi olmuyor boşanmak son çarem ama çocuklarım için idare ediyorum

0 oy
önce (7,534 puan) tarafından

Yeni değilmiş hep böyleymiş suç sende de var 

0 oy
önce (10,550 puan) tarafından

Ne kadar iğrenç Bi  tabir. Çok affedersin ama köpeği misin sen ipini gevşetiyor 😤 tamam kocalarınızı dinleyin saygı duyun ama önceliğiniz öz saygınız olsun ya. Konu burda babalara gitmenden çok sana karşı olan üslubu hali tavrı bence. Buna odaklan babalara sonra da gidersin 

0 oy
önce (9,762 puan) tarafından

Terbiyesiz herif 🤨 o nasıl bir kelime.  

Zamanında bende senin ipini gevşek tutmuşum ilk rahatlıkta başka kadına koştun deseydin 

6 yılda 3 çocukmu verdin bu denyoya

Baştan beri baskın karakter oydu kendi ailesi erkekler paşa olur sözleriyle büyütmüşler bende ilk ona göre davrandım hani ilişkide biri daha sakin olmalı diye sakın olan ben oldum ama yanlış yaptım artık düzelmiyor da bişi olsa dediğini yapmasam direk diyor çocukları bırak git 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Hamileyken eşimin aile ziyaretlerime karışması normal mi?
Hamilelik sürecinde eşlerin birbirlerinin aile ziyaretlerine kısıtlama getirmesi sağlıklı bir iletişim yöntemi değildir. Bu durum genellikle güven eksikliği, kıskançlık veya ailevi beklentilerin çatışmasından kaynaklanır. Uzmanlar, eşlerin evlilik içinde kişisel sınırlarını karşılıklı olarak belirlemesi ve birbirlerinin aile bağlarına saygı duymasının ilişkinin huzuru için kritik olduğunu vurgulamaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimle aile ziyaretleri konusunda nasıl anlaşabilirim?
Eşinizle bu konuyu konuşurken suçlayıcı bir dil kullanmak yerine, kendi ihtiyaçlarınızı ve yalnızlık hissinizi 'ben' diliyle ifade edin. Tartışmaların yoğun olduğu anlarda değil, sakin bir zamanda oturup aile ziyaretlerinin sıklığını ve beklentilerinizi net bir şekilde konuşmak, ortak bir orta yol bulmanıza yardımcı olur.
Evlilikte eşin aileye gitmeye karışması hangi problemlere yol açar?
Eşin aileye gidişlere müdahale etmesi, zamanla evlilikteki özgürlük alanını kısıtlayarak bireyin kendini baskı altında hissetmesine ve mutsuz olmasına neden olur. Bu durum uzun vadede duygusal kopukluğa, sürekli tartışmalara ve evliliğe olan güvenin zedelenmesine yol açarak çiftlerin birbirine karşı tahammülünün azalmasına sebebiyet verebilir.
Hamilelikte ailevi çatışmalar eşler arasındaki bağı nasıl etkiler?
Hamilelik, hormonal değişimler ve artan sorumluluklar nedeniyle hassas bir dönemdir. Bu süreçte yaşanan ailevi çatışmalar, eşlerin birbirine olan duygusal desteğini zayıflatır ve hamile bireyin stres seviyesini olumsuz etkiler. İlişkinin sağlıklı yürütülmesi için her iki tarafın da birbirinin sosyal ve ailevi ihtiyaçlarına alan açması oldukça önemlidir.
Eşim aileme gitmemi kısıtlıyorsa profesyonel destek almalı mıyım?
Eğer aile ziyaretleri konusundaki anlaşmazlıklar artık çözülemez bir noktaya geldiyse ve evliliğinize ciddi zarar vermeye başladıysa, bir aile terapistinden destek almak en doğru adımdır. Profesyonel bir danışman, çiftlerin birbirini daha iyi anlamasını sağlar ve iletişim engellerini aşmak için objektif bir perspektif sunar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,693 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma41 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,098 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,236 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (1,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,783 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (1,432 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,662 soru

24,738,688 cevap

371,399 kullanıcı

...