Arkadaşlar bir konuya dikkat çekmek istiyorum bilmeyenler ve unutanlar için... Yaklaşık 20 yıldır işgal altında olan ve akıl almaz işkencelere maruz kalan Dogu Türkistan'daki Çin zulmünü lütfen bir hatırlayalım. Bu platformda hamileler ve yeni anneler olduğu için o işkencelere değinmeyeceğim. Şu kadarını söylemek istiyorum; ordan çok büyük zorluklarla ailesini arkasında bırakıp yasadışı yollardan ülkemize gelen din kardeşlerimizin yaşadıklarını anlattıkları videoları açıp izleyebilirsiniz. Şu anda o bölgede yıllardır olduğu gibi internet erişimi kısıtlı olduğu için oradaki müslüman nüfusu kendi içinde mahvediyorlar ve internete sızmasını engelliyorlar. Ülkenin her yerinde kurulan toplama kamplarında minik bebek ve çocukları ayırıp anne babalarına neler yapıyorlar. O çocukları ise küçük yaşta Çin yasaları ve ateizmine gore yetiştirerek asimile ediyorlar. Ben kendi şahsım adına kaç kere Rabbime oradaki müslüman kardeşlerim için yalvardığını bilirim. O zulmü yapan zalimler için yaşasın cehennem dediğimi bilirim. Şimdi Yüce Allah onların başına bir virus verdi ve inanın hiç üzülmüyorum . Çünkü zaten ben bunun için çok dua ettim. O mazlumlarin ahını aldılar başlarına gelen her şeyi hakediyorlar . Nasıl Israil yok olsa uzulmeyeceksem Çin de bastan sona helak olsa asla üzülmem. Tabi herkesin kendi fikridir ama onlara üzülmek Doğu Türkistan'da canıyla zalime direnen kardeşime yaptığım en büyük haksızlık olur zannımca...
Ha israil ha çin ha amerika ha rusya ha fransa ha almanya batıdaki butun dis ulkelerin Allah belasini versin hepsi ayni seye hizmet ediyor iyi olanlar varsa Allah onlari insAllah muslumanliga yonelttirip insAllah muslumanlikla olurler kotuler icin yasasin cehennem !!!
1,492,456 soru
24,386,270 cevap
349,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın