0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar  bir konuya dikkat çekmek  istiyorum bilmeyenler ve unutanlar için... Yaklaşık 20 yıldır işgal altında olan ve akıl almaz işkencelere maruz kalan Dogu Türkistan'daki Çin zulmünü lütfen bir hatırlayalım. Bu platformda hamileler ve yeni anneler olduğu için o işkencelere değinmeyeceğim. Şu kadarını söylemek istiyorum; ordan çok büyük zorluklarla ailesini arkasında bırakıp yasadışı yollardan ülkemize gelen din kardeşlerimizin yaşadıklarını anlattıkları videoları açıp izleyebilirsiniz. Şu anda o bölgede yıllardır olduğu gibi internet erişimi kısıtlı olduğu için oradaki müslüman nüfusu kendi içinde mahvediyorlar ve internete sızmasını engelliyorlar. Ülkenin her yerinde kurulan toplama kamplarında minik bebek ve çocukları ayırıp anne babalarına neler yapıyorlar. O çocukları ise küçük yaşta Çin yasaları ve ateizmine gore yetiştirerek asimile ediyorlar. Ben kendi şahsım adına kaç kere Rabbime oradaki müslüman kardeşlerim için yalvardığını bilirim. O zulmü yapan zalimler için yaşasın cehennem dediğimi bilirim. Şimdi Yüce Allah onların başına bir virus verdi ve inanın hiç üzülmüyorum . Çünkü zaten ben bunun için çok dua ettim. O mazlumlarin ahını aldılar başlarına gelen her şeyi hakediyorlar . Nasıl Israil yok olsa uzulmeyeceksem Çin de bastan sona helak olsa asla üzülmem. Tabi herkesin kendi fikridir ama onlara üzülmek Doğu Türkistan'da canıyla zalime direnen kardeşime yaptığım en büyük haksızlık olur zannımca...

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bazı postlarda yazık ya falan diyenleri gördüm de belki bilmiyorlardir ya da unutmuşlardır diye hatırlatmak istedim sadece Rabbim ülkemizi korusun 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Her milletin alımı vardır zalimi vardır ama allah acıma acınacak duruma düşersin demiş o yüzden rabbim bilir kulunu ona göre vurur çulunü ne üzülür acirim nede sevinirim rabbim cümlemizin sonunu hayır eylesin ahir zaman cooook zor zaman rabbim dinimize imanımıza nefsimize sahip çıkabilmek naısl etsin inşallah 
(2,112 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(499 puan) tarafından
Cine bende üzülmüyorum kendi yaptiklari caniliklerin ve yamyam gibi her ne pislik bulursalar yemelerinin sonucudur bu . virüsleri bize bulaşmasın kendi içlerinde kalsın da Allah biliyo o canilere hiç mi hiç üzülmüyorum...zaten virüsü duyunca her türlü pisliği yiyorlar kesin onla alakalıdır demiştim aynen de öyleymiş .canli canlı yarasa yiyorlar ,bunların ne insana ne de hayvanlara merhameti var zaten .leş yiye yiye kendileri de leş zihniyetli olmuslar.

Doğu Türkistan a gelince benim de kanayan yaram oldu hep orası :(bı gece sabaha kadar gördüğüm bı iskenceden etkilenip agladigimi bilirim .Allah bana da aynı Türkmen çocukları gibi bı çocuk nasip etti .yüzü gozu burnu herseyiyle oğlum Türkmen lere benziyo.her anne ccougi doğunca huzur bulur .bense tam tersi oğlumun yüzüne baktıkça içim kan agliyordu hem ona bişey olur kaygısı ile hem de aklıma direkman Türkmen çocuklar geliyordu.hele ilk doğdugunda bakakalmistim bu benim oğlum mu bu aynı Türkmen çocuklarına benziyo demiştim .onları çok sevdiğim icim Allah bana onalrin tipinde bı evlat nasip etti
0 oy
tarafından
Ne de güzel yazmışsın canım.. 
0 oy
tarafından
Çok haklısın kendi püsküllerinde bogulsunlar inşallah
0 oy
(773 puan) tarafından
Çin'de bulunan yaratıklara üzülen yok zaten. Gebersinler. Bizim korkumuz ülkemize getirmeleri lanet virüslerini. Bir bu eksikti zaten..
0 oy
(316 puan) tarafından
Haklisin canim bende sonuna kadar senin fikrinin arkasindayim benim insanima acimadan iskence edene bende acimam muslumanlara besledikleri kin ve yok etme arzusu yuzunden bu pislikleri yapiyorlar rabbim helak etsin
0 oy
tarafından
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...
0 oy
tarafından
Dogru diyorsun. Zaten bu haberi ilk gordugumuzde benimde aklima uygar turkleri geldi. Onlarin cektigi acilar geldi. 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Zalimler ne zaman cezasız kaldı ki? Allah her şeyi lâyıkıyla bilendir. 

Ama bu yüzyılın içindekilerle birlikte durumu çok vahim.. Allahım inananları korusun. 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Nede guzel yazmissin allah ragzi olsun 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Allah icin bugzediyorum..!
0 oy
tarafından

Ha israil ha çin ha amerika ha rusya ha fransa ha almanya batıdaki butun dis ulkelerin Allah belasini versin hepsi ayni seye hizmet ediyor iyi olanlar varsa Allah onlari insAllah muslumanliga yonelttirip insAllah muslumanlikla olurler kotuler icin yasasin cehennem !!!

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hiraesma (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 723 göst.
30 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 860 göst.