0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Okudum evet iffetine sahip cikan erkek kalmadi :O ne yazikki
(659 puan) tarafından
Erkekler ganliz degil canim erkekler diyerek hepsini bir kefeye koyamayiz benim eşimede benddn daha guzel evet kabul ediyorum bir kadinin dahi alici gozle bakabilecegi kadar guzel ve zengin  bir kadin gelip yyalvarip litfen karini birak benimle evlen diye teklif sundu esim gozu kapalj geri çevordi kadini yetmedi sosyal medyadan yazdi esime esim cevap vermeddn engeldi yetmedi bana ulasti benimle konusmasinida engeledi tersledi kadini bana firsat vermeden kadinin eşine ailesine ulasti kendi kariniza kiziniza sahip cikin benim yuvami bozmasin dedi esim istese  o zengin ve guzel kadinla berbaer olabilirdi beni ruhum bile duymazdi ama yapmadi yanliz degilki erkekler kadinlarda onlardan farksiz durumda yapan cinsiyet din dil ırk ayirmadan yapiyor ha ben demiyorum ki esim yapmaz yapar bu konuda kimseye kefil olmamam yapmaz demem bu devirde ama 5 parmağın 5 de bir olmuyor ki gülüm ❤⚘
(2,348 puan) tarafından
Tabiki her erkk bir degl  erkk karisina kopek gbi asik sadik ama karisi aldatior neler var. Ben misilleme yaptm genel olarak durum bole onu kast ettm. Esinde dogru olani yapmis zaten hic bir erkegede kendini ole kucuk dusuren kadinlar cazip gelmez ucuz gelir kmse karisi ucuz olsun istemez kaliteli kadin ister o kadin kendi kendini bitirmis Allh islah etsin onuda
(659 puan) tarafından
Amin canim kurtulana madar anlimiz çatlamisti kadindan bide 1 yada 2 aylik evliydik ruh hastasi hergun kapimiza geliyodu kendinde evliydi 2 çocugu vardi en son zaten eşiyle boşandilar
(2,348 puan) tarafından
2 aylik evli nasl 2 cocugu vardi be
(659 puan) tarafından
Biz 2 aylik evliydik canim kadin degil rabiyacim iyi okursan göruŕsun balım :) ❤
(2,348 puan) tarafından
Yalnis okumusm ya uyku sersemi yeni uyanmistm da :)))
(659 puan) tarafından
Hahaha bişi olmaz canim sen oyle yazinca bende bir supeye dustum acaba yanlis mi yazdim diye :D
-Reklam-
0 oy
(4,175 puan) tarafından
 Allah sonumuzu hayir etsin canim 
0 oy
tarafından
Aldatmanın tek nedeni bana göre fantazi ve haramın cazip olması birde başka ten istiyorlar valla aldatan aldanır kimse kusura bakmasın zamanında yediğin hurmalar......... 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 428 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 915 göst.
0 oy
7 cevap 2,617 göst.
0 oy
6 cevap 338 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu

411,527 soru