0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

:(

Bazen postlarda ki yorumlarda din ile alakalı paylaşım varsa kendi hissiyatımızla cevap vermeyelim. Bence söyle sence şöyle olmaz..
Ayetlere bakılır,  bulunamazsa hadis i şeriflere bakılır,  bulunamazsa icma ya bakılır,  bulunamazsa kıyas a bakılır...
Ustasının tarifinden şaşan icat bozuk olur, doktorunun recetesinden şaşan şifa bulmaz ...
Lütfen dikkat edelim...hayırlı geceler 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,267 puan) tarafından
Haklısın..uyarı veren de bunlardan biri sanırım 
-Reklam-
+1 oy
(10,836 puan) tarafından
Uyarı veren arkadaşı ALLAH ıslah etsin İNŞAALLAH 
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Aynen öyle canim hayirli geceler
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Katılıyorum canım..

Bazen bı din adamına Sor buraya değil demek istiyorum kendi işine bak deyip vazgeçiriyorum..
(105 puan) tarafından
Maalesef artık din adamları da kim sahih kim değil bilemez olduk...doğru olanlar başımızın tacı. Rabbim doğru olanlarla karşılaştırsın
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Burya soran kisinin akli yok mu burdakiler haci hoca mi acsin kitaplari baksin en basiti elinde telefon var girsin arastirsin... soylediginde cok haklisin o yuzden burya sormak yerine bu tarz seyleri kndi arastirsa okusa daha iyi bilen kisiler bile bazi seyleri kndilerine gore yorumlayabiliorlar
(105 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ..belki kolay geliyor buraya sormak
0 oy
tarafından
Buraya sormak dahi sacma ben bisey olsa ararjm alo fetvayi tam net bilgi tamam bana yetiyo
(105 puan) tarafından
Evet böyle de yapılabilir
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim inan hep dusundugum seyi yazmissin. Ben boyle sorularda cvplara bakıyorum neymiş bence gunah bende olur bence olmaz. Sok oluyorum. Dogru tekdir. Zaten bence dedigin an bitti o söylenen seyin hic hukmu kalmaz. Rabbim ne güzel klavuzlar vermiş. Ehli sunnet alimleri engüzel dogru sekilde nakil etmisler. Kaynagi ile birlikte oyle kaynaklardan bakip cvp vermeliyiz. Allah muhafaza ahir zamandayiz dinimiz pamuk ipligine bagli kaybetmek okadar kolayki. 

Guzel paylasin uyarin icin tesekkr ederiz canim.
(105 puan) tarafından
Hay Allah razı olsun aklın yolu bir. Ciddi bir sıkıntı var. Kafamiza göre hüküm veremeyiz biz kimiz ki, ancak güncel meseleler de günümüz alimlerinin fetvalarına bakarız. Toplumumuz da bu çok büyük eksiklik
0 oy
tarafından
Aaaa öyle olurmu hiç...Burda hocalık ve doktorculuk oynamak isteyen birsürü kişi var...Bence günahhh...Bu cümle ne kadar igrenc bi cümle ya.İslamda bence sence olamaz.En bastan beri savundugum sey kuranda yazan şeyler haramdır sevaptır.Sen kafana gore biseye haram helal diyemezsin diye.Ama cahil cok bosver.Nerde yetismisler nasil bi bagnazlik ben cozemedim.
(105 puan) tarafından
Bence , sence olunca orada iş bitiyor. Bu konularda da bilememenin alameti cümleye böyle başlamakla oluyor.
tarafından
Aynen.Bide kaynagi belli olmayan yerlerden hikayeler yasanmis olaylar bulup atiolar delleniorm.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Din ve siyaset işlerinin buraya yazılmasına çok ama çok karşıyım. 
(105 puan) tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 585 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 796 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,093 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 367 göst.
0 oy
23 cevap 921 göst.

411,926 soru

12,400,607 cevap

44,406 kullanıcı

Kategoriler

...