Şu çevre yokmu ne diyim onlar yüzünden neler çektim kuzum Rabim hiç bir zaman gün yüzü göstermesin onlara ben kaynanam la birlikte oturuyordum hamile kene şeker yüklemesi yapacam yok yapma zararlı kotrole gidecem yok gitme radyasyon var zararlı en son tiroit lerim yükseldi bütün vücudumu kaşıntı Tutu tabi bunlar durumu normal dir canım hamilelikte Allah korusun onlar yüzünden çocuğumu kaybedecek tim pislikler
Bana 40+3 te suni sancı vercem dedi doktorum. Tabii annem ablalarım bekle kendi sancın gelsin falan diye konuştu durdular. Ben hiç birini dinlemedim bi de akıl verdikleri ben hemşireyim yani düşün. Neyse hastaneye yattığımda 1 cm açıklık vardı ama ne nişan ne sancı hissetmiyodum. 8 saat boyunca suni sancı çektim ve en son alttan kontrolde suyum yemyeşil geldi. Yani bebeğim kakasını yapmıştı bile. Hemşire hemen doktoru aradı doktorum koşarak geldi. Acil ameliyathane hazırlasın hemen alıyoruz anneyi dedi ve çok şükür sezeryanla aldılar yavrumu. Küveze alınmadı çünkü erken farkedildi. Şimdi konusu açılınca diyorum herkese ya sizi dinleyip bekleseydim ve evdeyken böyle bişey başıma gelseydi. Sizi dinlediğim için ya bebeğime bişey olsaydı napcaktınız diye. Allah'tan eşim ne ailesini ne benim aileme kulak asmadı. Sen ne dersen o aşkım. İstersen hiç suni alma direk sezeryan ol dedi.
Kimseyi umursamam valla kimse kusura bakmasın. Benim hayatım benim kararım. Ben hayatımda başrolüm geri kalan herkes figüran
1,492,227 soru
24,382,375 cevap
348,824 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın