0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Bugün saat 21:00 da Sagopa Kajmer'in konseri var gidemiyorum ya hem çocukla almiyorlar hemde korona dan dolayı ama çok istiyordum gitmeyi oda eşimin vardiyası 4-12 bebeleri koycak yer olsaydi ben giderdim canlı performansı muhteşem ⚡⚡

3 Cevaplar

0 oy
(13,026 puan) tarafından

Rap dedin de dünden beri beleş internet geldi ergenliğimde dinlediğim rap leri dinliyorum 2 gündür nasıl da olmayan  aşkın tribine girerdik ***** gibi anılarım depreşti :D

(702 puan) tarafından
2008 den beri Sagopa Kajmer dinliyorum evvelden internet cafelerde dinlerdim Babam mp3 almıştı onda dinlerdim ne gunlerdi sanki sene 60 lardan bahsediyom tabii imkan kısıtlı herkeste net yok telefon yok ben cok severim sagoyu :)) bzn benimde depresir Sagopa , sehabe , saniser , patron , anıl Piyancı ben Türkçe rap dinlerim :)) ama sagoyu tek geçiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayyy şu sagonun konserine benim oğlanda taktı kafayı 1 hafta başımın etini yedi bilet fiyatını duyunca vazgeçti :D

(702 puan) tarafından
Hangi sehir sizinki :) yani arkalar içinse biraz fazla ama on sıralar için gayet uygun ki onu dinlemek için verirdim ama işte gidemedim :))
tarafından
Ankara canım ön sıralar daa pahalı 500e kadar yolu var yani :)
(702 puan) tarafından
Ayy Ankarada misin bende Ankara'lym  babamin evi Altindagda yarinda Ankarada ama ben Kocaeli'de yaşıyorum memleketimin adını duyunca heyecan yapiyom:))
tarafından
Canımm gurbet zor iş Allah sabır versin :)
(702 puan) tarafından
Korona yüzünden eskisi gibi kafama esince çıkıp gelmemek ..
Amin cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim inşallah
0 oy
tarafından
Soyadımin ilk iki harfi kişiliğim kadar öz.......

En sevdiğim sözü :)))) çünkü benim de Özyavuz:))))))

.ne severdim be sagoyu
(702 puan) tarafından
Soyadı güzel gerçekten :) artık dinlemiyor musun
tarafından
Arada dinlerim ya ama eskisi gibi değil. :) Daha çok şimdi Bilal Sonses e taktım:)
(702 puan) tarafından
ben sürekli dinliyorum iyy kolera artık sarmiyo arada baska sanatcilarda dinliyorum ama bilmiyorum sagopa hep ilk sirada :)
tarafından
He bide karısı vardı dimi,:)))

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 695 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 418 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 654 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 431 göst.

Kategoriler

1,491,832 soru

24,377,364 cevap

348,423 kullanıcı

...