Goruyorum da burdaki postlardan etkilenerek kiyaslama yapiyorz bazen arkadaslar.Insan ister istemez kiyaslama yapar sonra benim neyim eksik der eşine yuklenir aile huzuru diye birsey kalmaz. Halbuki herkesin gelir kaynagi ayni degil malesef kiminin iyi kiminin kotu.O begenmediginiz esinizin parasi belki ne kadar zor sartlarda kazaniyordur. Elinde olanida vermeye calisiyordur. Zengin olupta cimrilik yapanlar daha kotu.Gecen bi post okudum.Esinize ogun yemek yapmazsaniz nasil karsilar.Guzel bi post ama etkilenler oluyir malesef.Kimi demis bisey demez kimisi kavga cikartir. Ertesi gun yemek yuzunden tartisanlari
gordum burda. Bazen burdan cok etkilendigimizi dusunuyorum. Biri bi kavga etsin hemen bosa kocayi diyorz.(Siddet varsa bende boşanmasini dusunurum) Yuva yikmak okadar kolaymi hele bide cocuk varsa.Hepimizin sinirlenip tartistigimz zamanlari oluyor.Tirnaklarimizi hemen cikartmamaliyiz birbirimize yorum yaparken bile bazen saldiri modunda oluyor. Bence biraz daha ılımlı yaklasilmali aile meselelerine. Bunlar benim dusuncem.Herkesin dusuncesi kendine. Saygi gosterirseniz sevinirim.