0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (798 puan) tarafından
Goruyorum da burdaki postlardan etkilenerek kiyaslama yapiyorz bazen arkadaslar.Insan ister istemez kiyaslama yapar sonra benim neyim eksik der eşine yuklenir aile huzuru diye birsey kalmaz. Halbuki herkesin gelir kaynagi ayni degil malesef kiminin iyi kiminin kotu.O begenmediginiz esinizin parasi belki ne kadar zor sartlarda kazaniyordur. Elinde olanida vermeye calisiyordur. Zengin olupta cimrilik yapanlar daha kotu.Gecen bi post okudum.Esinize ogun yemek yapmazsaniz nasil karsilar.Guzel bi post ama etkilenler oluyir malesef.Kimi demis bisey demez kimisi kavga cikartir. Ertesi gun yemek yuzunden tartisanlari 
 gordum burda. Bazen burdan cok etkilendigimizi dusunuyorum. Biri bi kavga etsin hemen bosa kocayi diyorz.(Siddet varsa bende boşanmasini dusunurum) Yuva yikmak okadar kolaymi hele bide cocuk varsa.Hepimizin sinirlenip tartistigimz zamanlari oluyor.Tirnaklarimizi hemen cikartmamaliyiz birbirimize yorum yaparken bile bazen saldiri modunda oluyor.  Bence biraz daha ılımlı yaklasilmali aile meselelerine. Bunlar benim dusuncem.Herkesin dusuncesi kendine. Saygi gosterirseniz sevinirim.

6 Cevaplar

+1 oy
(360 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Haklısın canım benim katılıyorum 
-Reklam-
+1 oy
(12,278 puan) tarafından
Etkilenme konisunda birsy diyemem  ama 

Burda herkes  birbirine  ilimli davranıyor  bazen fikir ayrılıkları  oluyor  sadece
+1 oy
tarafından

Eğer etkilenen oluyosa okumamalı kaynana derdi daha baskın oluyo genelde ben bakmıyom mesela çünkü nerden baksan yarısı aynı kafada kaynanaların biliyorum diyorum o anda yine biri üzülmüş kaynana yüzünden demezerki oğlumun karısı benimde kızımdır  eş ile ilgili konuyada gelecek olursak sinirli anında post açılıyo ve ağzına geleni diyebiliyolar bazen hiçbir kadın haksız değildir benim gözümde çünkü hepimiz hemen hemen aynı dertten müzdarip oluyoruz benimde eşimle aramda sorunlar oluyo ama buraya yazmıyorum yorumlarda belki anlatırsam anlatıyorum demem oki işde herkes çekiyo bu hayatta bişeyleri rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin 

(12,778 puan) tarafından
Yani mesela senin yiyecek postuna u. yuz oluyom ama bunu diyom mu evet ahahhahahahaha zıkkım ye Rahime ahahahahahah
tarafından
Laynnnnnnn yerim senii bakkk hahaaa bendee paylaşırsam bidaha amaaa durr sennn paylaşcammmmm görürsün hıhhh ohhh canıma değsin
(12,778 puan) tarafından
Ahahahah ahahah neyse ben ve boş midem gidiyoruz
tarafından
Açlıkdan ölüp gidicen haberin yok
(12,778 puan) tarafından
Meftayi nasil bilirdiniz dediklerinde kötü deme bak  kesin buradakiler kötüler beni kendini kral aga sanyodu  vs sen kötüler sen mezardan çıkar zıkkım ye Rahime derim
tarafından
İyi bilirdik derim artık seni sevmeyenide anlamıyorum işlerine gelmiyo bence
(12,778 puan) tarafından
Aman bosver ahaha aha yerim bak yarım ekmek tost yaptım yedim
Gitmiyo Rahime aç kaldım 1 kg gitmedi bende yedim ahahhaah
tarafından
Hahaa sal gitsin nolcek :)))
+1 oy
tarafından
Kuzum ben etkilenmek asla kıyaslamam da onun kaynana iyiymiş benim kötü falan diye. Bazen derdimizi bazen sevincimizi paylaşıyoruz işte 
+1 oy
(12,778 puan) tarafından
Haklısın ama kocaman kadınlar buradakiler aaa kocam bana 20 veriyo ona 200 veriyormuş diye evi huzursuz etmem ha tabi alınan Bi şey görünce insan ay ne güzel  der ama bunu alamiyo ise koca yansitmamak  lazkm akıl yaşta değil baştadır demişler herkes kendi hayati yemek yüzünden burdaki gördüğü Bi şey yüzünden de eslere tepki vermemek lazim git böyle de şöyle yap diyen emin ol kendi Bi şey yapamıyordur genelde 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Kiz az önce biri post acmis kocamdan dayak yedim bilmem ne hastasi diye tam yorum yaptim postu kaldirdi allahim millet napcagini sasirmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 357 göst.
22 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 495 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mertalim5 (191 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 556 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 525 göst.