kizlar ozur dilerim hepinize tek tek yazamadim dun aksam abim geldi misafirimdi bugun de gezmeye goturdu yarin gidecek bir türlü musait olup yazamadim canlar kusuruma bakmayin sizi cok seviyorum kötü gunumde yalniz birakmadiniz iyi günümde de usenmeyip yazdiniz bir çoğunuz aglamis okurken kiyamam o gözyaşlarınıza Rabbim gönlünüzde kini hayirlisiyla nasip etsin size insaAllah iyi ki varsiniz
Ah canım kuzum benim Allah aşkına bida böyle bişey olursa gel bana benim sana evim herzmn açik derdin oldu gel sıkıldın gel evimin kapisi sana hep açik canım benim Boyle yapmasaydın akli başina gelmezdi çok üzülüyorum adina dedigim gibi evim sana hep açik inşallah artık akli başina gelir daha yapmaz
Canım benim bu korku inşallah yeter ona. Yuva kolay kurulmuyor, aklı başına geldiyse ne ala. Gözünü kararttığını görmüş nefes aldırsın sana. Sen çiçek gibi bir annesin seni kaybederse yüzü gülmez, elindeki nimete sahip çıksın eşin. Rabbim bize hep mutlu haberler duyursun senden yana inşallah. İnan çok çok sevindim ben. Mutlu olmana sevindim en çok. Çıkış ararken belki Rabbim eşini ayıltmıştır gafletten. İnşallah işini de yapabilirsin artık çünkü maddi yönünü Bırak çalışmak manevi olarak da seni çok tatmin edecek, gelişmeye açık bir kadınsın sen. Kızın için dik durdun bunu hepimiz gördük. Helal olsun sana
İnan okurken gözlerim doldu çok ama çok sevindim senin adına rabbim bir daha sıkıntı vermesin inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur rabbim yardımcın olsun cnm çok duygulandım ya
1,491,515 soru
24,372,338 cevap
348,118 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın