Amin cnm amin bende o duyguyu bilirim booyle bakıyor senin için tuhaf oluyor Allah hiç bir evladi anasız babasız koymasın hiç bir anaya babayada evlat acısı yaşatmasın benimde aklımdan geçiyor bana birşey olsa kizlarom napar diye
Allah korusun kuzum allah seni evladına evladını sana bagislasin gözümde canlandı o hali ya kıyamam ben ona bazı insanlar çok bencil
Sen de onların çocuklarını sevme benim de kanımla eltim öyle bende hiç onlara pas vermiyorum takılma fazla ananas var babası var evladının onlar sevmese de olur düşüncesiz insanlara ayar oluyorum şartellerim atıyor. Kaynanam bakıyor ki benim sağ kaş havada izliyorum öyle hemen o alır sever diğer kasımda havalanmasın diye zavallı kadın
Bunun benzerini ettim yaptı bana bende onun kızını gözüme değişmezdim oyun oynadılar üstleri ayakları kirlendi kalktı benim elti kızının ayaklarını yıkadı benim kızımda yanında bekliyor ki onunkinide yıkasın diye onun kızıda anne anne oninkinide yıka diye diye bu hal oldu bu kovadaki bütün suyu kızına döktü kicini döndü gitti o kadar emeğim var Di ki üstünde şimdi konuşmuyoruz bana yaptıkları yüzünden allahin cezaları pislik insanlar var böyle malesef en iyisi mesafeli olmak
RABBİM hiç bir çocuğu annesinden babasından ayırmasın inş..
1,486,995 soru
24,309,137 cevap
344,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın