Buraya bunları yazacağım aklıma gelmezdi hep yazılanlardan okuyordum üzülüyordum stem ediyordum kadınların kocalarına bende yaşadım 21 günlük bebeğim var ve geçen hafta eşimin telefonundan geçmişinde o malum videolardan gördüm izlemiş beynime kan sıçradı hazmedemiyorum sezaryanla doğum yaptım zor toparladım kendimi çok acı çektim sıkıntılı hamilelik geçirdim ondan önce bir tane düşük yaptım benim dertlerim çok farklıyken neden onun derdi uçkur beynim almıyor gerçekten kendimi deger siz önemsiz hissettirdi bana işin kötü yanı içime şüphe düşmeye görsün 3 gün konuşmadık sonra özür diledi utandıgını bidaha yapmayacağını söyledi ama nafile sürekli acaba giriyormu yine bakıyo mu aklım onda bunu yapanın gözüde dışarıda olur başka arayışlara girer malum biz bebek doydumu sancılandı mı kaka yaptımı derdinde kendimize bakamıyoruz yeni bir sürece girdik alışmaya yeterli anne olmaya çalışıyoruz çabamız farklı uykusuzluk bir yandan kendimize bakamıyoruz uzun lafın kısası içimde kocaman öküz aşık olarak evlenmemize ragmen eskisi kadar ne ilgi ne muhabbet kaldı zamanını telefonla haberle geçiren bir adam acayip sogudum içinde bişeyler kopma derecesinde yada koptu bile çoktan bilemiyorum uzaklaşıyorum ondan dünde sanki herkes mutlu bir ben mutsuz hissediyorum dedim zoruna gitmiş beyefendinin ne yapsam olmuyor bişeyler eksik yanlış eskisi gibi emin olmak istiyorum emin olma duygusunu çok özledim hakkınızı helal edin az dertleşmek istedim herşey herkese anlatamıyor buraya yazayım dedim acayip darlandım
Kesip ellerine vericen ya sabıırr. Hepsi aynı bacım sen doyursanda gider keyfine yine bakar yine bakar erkek milleti bu konuya daha düşkün sen rahatlatma isterse oda uslu uslu dursun yinede rüyasında bi şekilde vücut kendisini rahatlatır. Maalesef ki böyle biz dayanıyoruz onlar dayanamıyor. Video işleri falan da bana keyfi geliyor madem kötüsün duramıyorsun daha elit şekilde hallet işini ne video falan gunaha giriyorsun kardeşim çıldırıyorum ya. Bende yakalamıştım ilk hamileliğimde malesef benimki video değildi bildigin görüntülü seksti yani. Toparlanıp anneme gitmistim kaynanama kadar rezil etmistim anlatmıştım yaptiklarini benden yana olmuştu oda cok utanmıştı. E icimde suphe kaldi benimde dayanamadim uyurken telefonuna uygulama indirdim takip programı, gizlice takip ettim bidaha da rastlamadım. Allah ıslah etsin hepsini.
Bn normal doqum yaptığım halde izlemişti eşim
Bu benimde korkulu rüyam ya Allahım yaşatmasın sende sakin olmaya çalış canım belki gerçekten pişman olmuştır
1,493,177 soru
24,397,553 cevap
349,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın