Görücü usulü evlenenler hayatından memnun olanlar ve olmayanlar dertleşmek isteyenler yazabilir :)
(Çok şükür ben hayatımdan baya mennunum)
Benimkisi dışarıdan görücü üsülü aslında aşk birbirimizi çok begenmiştik eşimle tabi önce o beni begenmiş bizim kasaba vardı orda beni bi saat izlemiş kendisi anlattı işte hayatımın kadını bu demiş o ara yegeninin düğünü varmış onun için koye gelmiş oda benim arkadaşımdı orda beni görünce çok mutlu olmuş ve benim rızamı sordurdu bende o an evet dedim kabul ettim bende begendim çünkü eşimi aan iki hafta içinde evlilik teklifi söz oldu 7 ay dan fazla nişanlı kaldık sonra evlendik şimdide oğlumuzu bekliyoruz inşallah (Ümmühansoner)
5 yillik bi iliskim vardi ailem hic istemedi simdiye kadar cok tartistim ailemle cok sikintilar yasadim ve cok sevdim vazgecmedim falan en son o beni aldatti bende vazgextim herseyde vardir bi hayir dedim biraktim. sonra esimle tanistim enistemin is arkadasiydi bendende 7 yas buyuk beni gormus tanismak istemis ben hic istemedim kendimi hazir hissetmiyordum ailemin baskasina dayanamadim tanis konus iyi insan sanada iyi gelicek dedilee bende kinusmaya basladim. ve suan tam 1 yillik evliyim :) cok mutluyum cektigim acilarin nedeni boyle bi mutlulukmis demekki. esimden Allah bin kere razi olsun cok mutlu ediyor beni ne dersem yapiyor el ustunde tutuyor kimseye bisey dedirtmiyor cok seviyor cok mutluyum anliyacagin ve o hayatimdan giden kisi icin bile sukrediyorum iyi ki de gitmis ki biyle bi adama sahip olmisum diye :)
Benn :) görücü usulü oldu ama sevipte evlendik :) bazen kızıyorum nerden buldm evlendm diye ama iyi ki evlenmisim esimi çok ama cok seviyorum eminim ki o da beni seviyo is dolayisiyla 2 ay uzak kalmak zorundayiz görüntülü konustugumuzda ekranı falan opuyo tıpkı nisanlyken yaptigi gibi :) 17 haftalk hamileym orda bile beni düşünür balik yaptirtym gonderiym mi diye
Nisanlyken hep dua ederdm Allah'ım sen onu bana beni de ona nasip et diye eger hayırsızsa bile hayra cevir
Cok sukur ki rabbim dualarimi kabul etti bazen aklima geldikce şükür ediyorum Rabbim onu benim başımdan eksik etmesin :)
Bizimkide gorucu usulu o uzaktan akrabamiz amcamlada cok samimiler kardes gibi buyumusler hatta amcama anlatmis tabi bana amcam degil halam anlatti olayi hic ama hic dusunmezdim onunla evlenicegimi cunki hic bi muhabbetligimiz yoktu hatta onu bi kac defa sevgilisiyle gormustum amma bana nasip oldu :)
Bn cok talihszlikler gecirdim istemedgm biriyle aile baskisiyla nisanlandim sonra nisani atmak istedim bi hafta sonra ailem istemedi sapik gbi bsydi ailemede soyleyemedim once bole bole diye sirf durumu iyi diye memur diye illa olsun dediler intibar etmeyi bile dusundum cunku nefret ediodum konusmak istemeiodum neyseki abim duyunca sagolsun destek cikti bna attim nisani aradan bi yil sonra esimle tanistim uzaktan akarabamiz ama hc tanimiodum oda bnden 4 yas kucuk oldgu icin ilk baslarda olmaz dedim bi sekilde bni ikna etti onlada cok sorunlar yasadik ailesi bni istemedi bizimkilerde istemedi babamla abilerim bilmiodu ama annemler istemedi neymis hem ailesi bni istemiomus hemde seni doktor istedi ogretmenle nisanliydin smdi isciye mi variyon dedi.banane bn mutlu olmadktan sonra ne yapim memurlugunu insan olacak once 3 yila yakin konustuk esim cok ugrasti ailesini ikna etmek icin sadece yas sorunu yuzunden kayinbabam istemedi gorumcem falan ugrasti olsun diye ikna edemediler en son esim kacirdi bni ailesiyle kustu babasi annesyle digerleri ztn istiodu babasu kactiktan 3 gun sonra bn ogluma dayanamiom barissinlar bnle demis cok zorluk cektik ama smdi cok mutluyuz esimdende cok raziyim ufak tefek atismalarimiz oluyo ama onlari takmiom aileside suan cok iyiler bni istemeyen kayinbabamin en sevdgi gelini bnim suanda Allahin isi iste simdi pisman oldular istemediklerine bugune cok sukur yinede
Bende görücü usulü evlendim şimdi deli gibi aşığız birbirimize eşim Bi dediğimi iki etmiyor çok şükür bide meyvemiz olacak iki ay sonra
Bende görücü usulü evlendim şimdi deli gibi aşığız birbirimize eşim Bi dediğimi iki etmiyor çok şükür bide meyvemiz olacak iki ay sonra...
bizimki de gorucu usulu akrabalarin araciligi ile oldu bir ay konustuk nisanlandik 6 ay sonra evlendik cok iyi bir insan esim cok mutluyuz cok sukur birbirimizi seviyoruz 3 yasinda oglum var simdi ikinci ogluma hamileyim mutlu bir evlilik icin illa severek evlenmeye gerek yok insan zaten sevmese begenmese gorucu usulu de evlenmez Rabbim herkese hayirli esler nasip etsin
1,490,000 soru
24,352,068 cevap
346,524 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın