Kizlar gecen gün yazmıştım eşimle kötüydük dye dun sofrayı hazrladm 7.15 gbi evde olurdu saat 8 oldu ortada yok isi uzams dukkandaki asciyi evine brakms vs aradm acmadi bdaha aradm mesgule atti 15 dkka snra bdaha aradm acmadi yne aradm bu sefer acti bunlari soyledi bende kizdm bi haber vermek zor mu dye normalde hep verr telefonumu musait olmasada acar bes dkkaya arycm der inadina yapyor yani :) snra abisi gbi biri var ona ugrucam bes dkka dedi saat 9 oldu yok mesj attm cevp yok o abimiz mesj atti benm yanmda braz knsyoruz cani skkin gelir brazdn sende eve gelnce gtme ustune yarn seni arym bi konslm istersn yazms ama tabi adamin mesajını görmeden once esimi aradm nerdesn sen dedm saat 9.10 gecyor oturuyoruz dedi iyi dedm kapattım suratina firlattm telefonu cam tuzla buz oldu Allahtan kirilmaz cam gitmis :))) panik atak hastasym nrmalde gecmsti arada tutuyor iste sinirlerimde tepeme ckti mutfaga gttm tencereyi lavaboya firlattm kapagini ayri firlattm bardak tabak derken bagira bagira dagttm mutfagi ama cok rahatladm cidden buna ihtiyacim varmış :)) tabi sonra sinirden kasinti tuttu tüm vücudum kanadi kasinmaktan 15 dkka snra esm geldi agzmi acmadm ama kapiyi actm geçti içeri bende kizimin yanina geldm uyutmaya mutfağa girdi bes dkka ses gelmedi snra basladi kırıkları toplamaya temzlems guzelce etrafı sonra salona geldi yanma telefonu firlattm tabi biblo vardi onla beraber yere dusmustu onlari kaldrdi telefonm kapanms tabi onu acmaya calsti komplle mi gtti dye bakyor sonra cikti gitti mama almaya ama konsmyoruz :) sinirlerim o kadar bosalms ki adim atamyordum ayaga kalkamyordm tabiki kimsye önermiyorum ama cidden cok rahatladm mesaj atan bir kac arkadas olms sağolun merak ettgnz için çok iyiyim hepinize tesekkurler :)
Onu bnde yapmk istyrm sonra kfasni duwara vura vura adam etmek blki bnde rahtlarm
bn oyle bi kere yaptimda esimde onlar oyle atilmaz boyle atilir diye bide o dagitmisti sonra topladik beraber
Bende bekarken çok yapardım onu hala yapmak istiyorum kaynanamla yasiyoruz yapamıyorum ama insana iyi geliyor cidden :) sinir hastayım ben tedavi falan goruyodum hamilelikte önce eşimle eskiden tartışınca krizlere giriyodum çok sevdiğim için sonra gidip barışmak istiyodum ama değiştirdim kendimi iki laf söylüyorum ağırına gidiyor sonra ne yanına gidiyorum ne konuşuyorum ise gidince mesaj atmiyorum Onun atmasını bekliyorum :)
Hahahha rahatlama yöntemin çok iyiymiş :) ama o duruma gelmen çok kötü olmuş. Bende bir dönem kayınvalide krizi yaşamıştım ve bütün olayda tamamen haklıydım artık birşey dediğinde ben evde sinir krizi geçirdim aynı senin gibi ama çok iyi geldim kendime :) sonra eşim gitti konuşmaya bağırmış çağırmış aman şeytan kulağına kurşun tek laf yok :) işte bunların hepsi birikim aslında evet iyi birşey değil kendimize zarar ama bir yerde ses çıkarmak iyi
İyi stres atmışsın canım valla :D bana da lazım ama senin yaptıklarının yüzde biri yeter fazlasında gözüm yok :D
Bi an aksiyon kitabı okuyorum gibi hissettim Allah iyiliğini versin :D
Arada benide sinirlendirginde bende öyle yapiyorum elimde değil ama her şeyi yere firlatiyorum eşimin gözleri önünde oda deliligi tuttu yine der beni izler.s
Sakinlesmemi bekler sonra kalkar dagittiklarimi toplar :))
esinle durumun ne peki canim iyi kendine zarar gelmemis
Bende sinirlendigimde herseyi kirip dokmek bagirmak istiyorum ama yapamiyorum geri ben toplayacagim icin ::))insan rahatliyodur
Tövbe bendende fenasi varmis:) dun esim 7 buçuk da evdeyim dedi isi uzamış sarji bitmis haber veremedi bende 7 buçuk da sofrayi hazirladim eve. 8 bucukda geldi dukkanda isi uzamış salatanın su gibi oldu yemekle r sogudu insan haber verir diye bagirdim cagirdim :) gitttin salatayi çöpe doktum oda gitti yenisini yaptı yemekleri isitti beni cagirdi :) yemicektim hamileyim kizim icin yiyorum dedim :) yedim :)
1,493,372 soru
24,400,295 cevap
350,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın