Sizde bazen neden evlendim diye soruyor musunuz kendinize?. Ben severek evlendim daha iki sene bile olmadi. Esimde iyidir sagolsun. Bir aylik bebeğim var. Ama oyle sıkılıyorum ki cogu zaman. Gurbette yasiyoruz. Tanimadigimiz bi sehrin uc haneli köyünde. Hic komşum akrabam arkadasim yok. En yakin bakkal bile 15 km otede ve arabamiz da yok. Esimle de tartisip küsünce kendimi asiri yanliz hissediyorum. Ailemle ne kadar da mutluydum. Keske onlara yakin olabilseydim ..
Herkesin düşüncesi ya da istediği şeyler bambaşka yani canım biz kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz ve kendi ailemle de yakın yerlerdeyiz ama ben de her zaman hiç tanımadığım bir yerde sadece eşimle sessiz sakin bi hayat yaşamak isterdim :|
Bende yurt disinda yasiyorum ama bir kere bile sorgulamadim neden evlendim diye sorgularsa sukursuzluk olur eşimden yana bir sıkıntı yok el ustunde tutuyor beni
Ben aileme yakınım surekli gidip geliyorumda ama bende bazen neden diye soruyorum keske ailemle olsaydim esim cok iyi sagolsun ama bekarlil cok baska gercekten
Ben hic sormadim. Kendi ailemle de mutluydum ama rahat değildim. Sinir hastası bi babam vardı canı istediği şeye bağırır kızar küfreder. Çocukluğum gençliğim hep öyle geçti. Karmakarışık bi yaşantı sinir stres harbi içinde. Evlendikten sonra kaynana görümce elti 3 lusu var tabi. Ama eşimin desteği ile onlar vız geldi. Benim de burada hic kimsem yok esimden başka. Ama mutluyum çünkü bana değer veren bi kocam var diye sukrediyorum.
Neden evlendim demedim ama evlendigime pisman oldugum zamanlar oldu (ozellikle kavgaliyken ve esim ilgisiz davrandiginda) ama ben ailemle mutlu olan bi insan degildim kaldiki okulum bittikten sonra onlardan ayrildim sehir degistirdim 8 yil ayri yasadim sonra esimle tanistim evlendim....sorunlu bir baba problemler icinde buyumeye çalışan cocuklar dayak siddet kufur...ve sonuc ailemden kacabildigim kadar uzaga kacma istegi
Kuzum bence konu evlenmiş olman değil de oturdugun bölge. yani başka bir yerde daha merkezi bir konumda yaşasaydın evliliğini sorgulamazdın anlattiklarindan anladığım kadarıyla. ne kadar mesafedesin sehre?
Ben de ailemle aynı şehirde olmak isterdim , akrabalarımla arkadaşlarımla görüşebilmek isterdim ama neden diye sormuyorum çünkü mutlu bi yuva kurmak hep hayalimdi .Ailemde o mutluluğu bulamamıştım hep sıkıntı stres tartışma vardı.Geceleri bile rahat uyuyamazdım babamla annemin tartışmasından.Ama şimdi evimdeki huzuru kocamdaki sevgiyi görünce bugünüme çok şükür diyorum.Kocamı mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.
Aileden ndn uzaksnz ki?? Eşinle bi skntn yoksa belliki yalnzlktan yani sadece eş ve cocukla ömür gecmz aile akrba arkds kolu komşu bnlr hpsi bi bütn halindyse gzl olur..
Senin üzüntün eşinden yana değil de içinde bulunduğunuz yaşam koşullarıyla alakalı olduğu için böyle hissetmen normaldir canım. Şehirde doğup büyüdükten sonra köyde yaşamak zor gelir.
hic mi kimse yok canım birileriyle tanış evine cagır sen git tanışalım de bnm mahallemdede kimse yokdu tanıdıgım cok sıkılıyodum hergün evde olunca bi gün cagrdim tanışdık sonra cay demledim komsuya dedim abla ya gel ya geliyim cay icelim dedim öylelikle alıştık süreki gider gelirz
1,491,748 soru
24,375,944 cevap
348,326 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın