Kızlar ben evlendim evleneli esim gece iise gittiği zaman kayinvalidemde veya kendi annemgilde kalıyorum ama ben artik kendi evimde kalmak istiyorum bebegim gelmesine 2 hafta felan var 40im ciktiktan sonra evimde kalmak istiyorum ama esim bu konuda cok sert ikna edemiyorum olmaz diyo konu acilincaa çok kavga ediyoruz kayinvalidem de ayni onun kafasında bu konu hakkında ben onu nasıl ikna edicem ya kendi evimde kalmak varken sağda solda kalmak istemiyorum :( bana bir dua söyleyin de okuyum esim ikna olsun artık çok bunaldim bu durumdan.:( çocuktan önce kalabiliyordum ama çocuk olunca çok zor olacak benim için uyku düzenini felan nasıl saglayacam bilmiyorum :((
.benim eşim de vardiyalı çalışıyor ben hep tek kalıyorum. Eşinin ki saçmalık yani. Soyle diyebilirsin artik yalnız değilim bebeğim var onunla başbaşa kalmak istiyorum zorlanuyorum diyebilirsin. Yada kendi evime alışmak istiyorum yarin obur gün anne babamız bu dünyadan gidecek tek kalacağız buna alismam lazim diyebilirsin
Benim eşim de vardiyalı çalışıyo ışıklar gidince falan ablamlara git yada onları çağırayım diyodu hayır diye diretiyodum sanırım bunu baştan istememek gerekiyo. Rahat edemiyorum falan de. Benimki hiç göndermez beni korkunca beni ara der. Çok şükür korkmadım da öyle. Zaten şimdi annemler var bi sıkıntı olmuyo. Bence eşini karşına al sakin sakin konuş sonuçta bütün hayatın boyunca orda burda kalamazsın.
Kaynanan veya annen sana gelsin kuzum cocukla birde lohusa lohusa oradan oraya mı gideceksin bunu kocanla değil annelerinle konuş kadın halinden anlarlar heralde, kaynanan ve annenle 3 ünüz aynı anda konuşun kaynanan ikna olmazsa annen eder
Keşke en başından sadece evinde kalsaydin canım eşinin aklı daha çok sizde kalacağı için ikna olması zor bence
Benm esim asker sadece hafta sonu geliyo bende tek kaliyorum. Surat yap sende gttgn evlerde sacmyyani ya
Gitmiyorum de noktayı koy kuzum. senin ve bebeğin huzuru eşinin paranoyalarindan daha önemli. istediği kadar olmaz desin. "Gitmiyorum. Konu kapanmıştır" de geç
1,488,339 soru
24,328,831 cevap
345,589 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın