Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanam yanına çağırıyor!
0
oy
658
göst.
1 Mart 2020
Aile
kategorisinde
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba arkadaşlar benim sorum da kaynanamla ilgili. Biz başka şehirde yaşıyoruz asker eşiyim. Benim ailem ve eşimin ailesi aynı yerdeler. Eşimin 4 abisi var yani 4 elti. Görümce yok eşim de en küçükleri. Geçenlerde eşimle konuşmuş kaynanam. Kimse gelmiyor yanımıza falan filan demiş. Beni oraya göndermesini istemiş eşimden. Halbuki 4 oğlu da çok yakın her gün görüşebilirler. Anlamıyorum onlar orda dururken benim oraya gitmem ne kadar mantıklı. Ayrıca 5 aylık hamileyim ve 15-16 saat uzakta memleket.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
1 Mart 2020
Brc
(
170
puan)
tarafından
cevaplandı
Gitme canim bi kere yüz verdimi dahasi gelir bide hamilesin s
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle zaten evlendikten sonra ilk iki buçuk ay yanlarında kaldım ev bulamadığımız için burdan
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Mart 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Çözüm çok basit. Gitmek istemiyorum diyorsun ve konu kapanıyor :D
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşime kusura bakma ama gidemem dedim ama o şekilde bi teklif yapması bile beni çok sinirlendirdi
1 Mart 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen canım iyi yapmissn hamilesin bir de o stresi çekme, aynı sehirdelerse gideceksen kendi ailene git daha çok destek olurlar, rahat hissedersin, onlar da isterse gelirler seni görmeye.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence gitme beni de çağırdılar doğumdan sonra annemin yanına gitmiştim bana soran yok ama güya eşimi dolduracaklar da eşim beni yollayacak yanlarına gitmedim tabii ki ne işim var orada eşim yokken Allahtan eşim anlayışlı da bana sormadı bile rahat edemez orada annesi varken neden sizin yanınıza gelsin demiş güya söz geçirmeye çalışıyorlar hepsi aynı
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de gitsem bile ailemin yanında kalmak isterim banane gitmem
1 Mart 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Her zaman mesafe iyidir fazla içli dışlı olmaya gerek yok
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de öyle düşünüyorum ne kadar içli dışlı olursan o kadar kötü oluyor görüyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2020
Mercimekinannesi
(
421
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya ne münadebet acaba sen bırak kocayı git yani anlayamıyorum ya ben bu kadınları kendisi bırakıp gider miymiş acaba yada gitse bile isteyerek mi gidermiş de oğlunu arayıp seni göndermesini istiyo sanki erzak gönderiyo ay sinir oluyorum şöyle şeylere valla gitsem de annemde kalırım 2.5 ay yanlarında kaldım diyosun ya ben yine annemde kalırdım valla
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Sinir oluyorum ben de ya. Kendi oğlu yani zaten eşim haftada 2 gece 3 gündüz eve gelebiliyor zor dayaniyorum. Bide hamile halimle yanlarına çağırıyor. Kendisi yaşlanmış kaç yaşına gelmiş daha kocasının dizinin dibine oturuyor yemek yerken filan inan dizleri birbirine değiyor yani.
1 Mart 2020
Mercimekinannesi
(
421
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı biizmkiler o sevimsiz itici kaynanam güzelim kayınbabamın peşinde döner aşkım hayatım diye bide eltime bana derki ne var ayrı kalsanız biz istemeyiz diyince bana diyemiyo ben tepki veririm biliyo da genelde eltimi darlıyo ayyyy sevimsiz aklıma geldi :D
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana söylese anında alırdı cevabını da eşime söylemiş. Yoksa ben daha iyi verirdim cevabını
1 Mart 2020
Mercimekinannesi
(
421
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay boşver canım yaa zaten gitmeyerek verdin cevabını eşine de kızma sonuçta sana sormuş sadece belki memeleket istersin diye zorla bilet alıp yollamamış ya evinin huzurunu bozma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2020
Busranecati
(
742
puan)
tarafından
cevaplandı
Napacakmis seni hamile hamile hizmetçi yapacak ne işin var ta orda 4 gelinine gitsin bunlarda gelin mi alio sağ kollu belli değil bence gitme hamile hamile canim yatmak kalkmak ister hasta olursun is istemezsin oraya gidecen illaki kalkacan oturup bakacak degilsin rahatım bozulacak bence otur bacım evinde hic rahatını bozma
4 önceki yorum göster
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın. Beni sessiz görüyor herhalde
1 Mart 2020
Busranecati
(
742
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama öyle senin ne işin var hamile hamile aynen dedigimi de seni sf sanmasin
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler canım bana söylerse derim o şekilde
1 Mart 2020
Busranecati
(
742
puan)
tarafından
yorumlandı
Rica ederim çokça öpüyorum seni
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de öpüyorum canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2020
Baby boyum
(
122,486
puan)
tarafından
cevaplandı
Aklin varsa gitmezsin
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle gitmek istemiyorum. Doğum için bile gitmek istemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2020
Ozge#
(
31
puan)
tarafından
cevaplandı
Hamileyken o yolculuk risk senin için herşey Bi yana sırf bunun için gitme
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet üstelik beni yol tutuyor çok kötü oluyorum daha üç gün evvel 1 saatlik yoldan bile çok etkilendim çok fena oldum. Uçakla gitmem için de aktarmalı mecbur yani yine 3-4 saat yol gideceksin
1 Mart 2020
Ozge#
(
31
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç riske girme ne ucak ne kara yolculuğu heryer hastalıktan kırılıyor zaten gitsin diğer gelinlerini çağırsın çok istiyorsa kendi gelsin görmeye gerçi o da sana zor olur su dönemde insan bol yalnızlık bol dinlenme istiyor
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu da yol tutuyor benden daha kötü yoksa kış için geleceklerdi buraya herhalde o yüzden vazgeçtiler bilemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2020
SarEsleMom
(
12,523
puan)
tarafından
cevaplandı
Anlaşıyor musun peki
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Kötü diyemem ama arkadaş gibi ya da benim annem gibi rahat konuşup edemiyorum. Anlaşıyoruz ama işte içimden pek bir şey yapmak gelmiyor. Bilmiyorum nasıl anlatsam yanlarında çok kasılıyorum biraz da eski kafalılar ondan da olabilir
1 Mart 2020
SarEsleMom
(
12,523
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bence öyle düsünme. Aranızda bir problem yoksa gidebilirsin bence ne olacak ki.. O da anne.. Ve bir gün biz de onlar gibi olacağız.. Biz de belki evlatlarımızı, gelinlerimizi isteyeceğiz. Kendi düsüncem bu benim. Ben olsam ciddi problemlerimiz yoksa giderim. Mesela benim esim şehir dışına çok çıkar aynı şehirdeyiz biz annemle yani kayınvalidemle o gelir yanımda kalır. Büyük oğlu ile kalıyor normalde yalnız olsa bende giderim onda kalırım yani. Hicbir problem de olmaz karşılıklı anlayış olduğu sürece..
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim askerî personel olduğu için nisanliligimizdan beri çok ayrı kaldık biz. Evlendik yine ayrıyız 5 gece yalnızım ben burda. Ayrı kalmak istemiyorum artık gerçekten
1 Mart 2020
SarEsleMom
(
12,523
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah kavuştursun inşallah canım
1 Mart 2020
Rüyamm
(
12