2 vaya daha fazla cocuklu olan anneleri gorelim çok zor mu 2 cocuk veya isteyerek mi oldu? Cocuk uslu olsa bile giydir kuşat yedir içir çamaşırı bulaşıgi nasıl yapiyosunz..
İkiside isteyerek oldu.. zor oluyor ama Rabbim yardım ediyor.. kul etmiyor hiç o da ayrı mesele
2. Yolda inşallah 39 haftalik
21 yaşındayım iki prensesim var biri 3 aylık öbürü 1.5 yaşında bakma prensesler dediğimi cadı yanlarında iyidir
Ilkki 14aylik 2. Yolda 8 haftalık:)
10 gundur 2 cocukluyum 2.si kaza oldu ama iyi ki olmus
40 günden beri 2 cocukluyum hamd olsun Rabbime ikisini de çok güzel zaman da nasip etti hemen hemen araların da 3 yaş var kızım kardeşini çok seviyor bazen sıkıyor (ama olur öyle şeyler) sadece kendim yorgun hissediyorum canim cok sıkılıyor hava soguk ve korona virüsü korkusuyla dışarı çıkmıyoruz. Bunaldım temizliği yemeği zar zor mecbur olduğum için yapıyorum hiç birini yapasım yok. Cocuklar asiri zorlamiyorlar ama sana muhtac iki cocuk var sonucta mecbur yoruluyorsun halsiz ve uykusuz kaliyorsun ama ilerde bu gunleri de özlerim diye düşünüyorum hamd olsun bana bu guzel nimetleri nasip eden Rabbime(çamaşır hiç bitmiyor çünkü heryerimiz kusmuk oluyor kızım canı sağolsun ha bire üst değiştiriyor kocam yardımcı olmuyor yoruluyoruuum en çokta zihinen ama bebiş ne zaman uyursa onu fırsat bilip bitiriyorum islerimi)
1,492,932 soru
24,393,582 cevap
349,482 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın