Benim büyüdüğüm aile mutaassıp bir aile. Kuzenlerle filan mesefeliyizdir. Nikah düşen kimseyle tokalaşmayiz. Uzaktan selamlaşırız tamam. Ama eşimin ailesi tam tersi. Kuzenleriyle filan sarılırlar. Hatta teee akrabasının bilmem nesi olanlarla bile sarılır tokalaşırlar. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Ben dikkat ediyorsam oda dikkat etmeli. Eşim bi süre sonra dikkat etmeye başladı ama bu seferde karşı taraf dikkat etmeyince ister istemez yine sarıldıkları oluyor. Özellikle bi akrabaları var kızdan nefret ediyorum. Eşimden yaşça büyük evliydi ama boşandı. Benim sınır olduğumu bildiği için midir nedir, her geldiğinde eşimin peşinde.Aslında sadece eşimin değil ailedeki bütün erkeklerle laubali. En son kaynımın düğününde, düğün salonunun önünde eşimin ceketinin yakasından tutmuş kendine doğru çekiyo. Yanlarında başka akrabalarda var. Bende tesadüfen annemle salondan çıkıyordum. Eşim tabi fırsat vermedi çekti kendini ama kız arsız. Ben onlara iyi geceler bile demeden geçtim yanlarından eşim geldi arkamdan. Bende hepsinin duyacağı şekilde eğer seni çok istiyorsa alsın götürsün bana lazım değilsin dedim. Eşim beni sakinleştirmeye çalıştı. Ertesi sabah bütün aile uzaktan gelen misafirler filan bi yerde kahvaltı yaptık foto çekinicez. Kız geldi eşimle benim arkama durdu kolunu atıyor eşime. Eşimde gel şu tarafa geçelim dedi. Ama kız hala arsız hala arsız.