0 oy
2,239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından

Merhaba kızlar öncelikle hakinizi helal edin biraz uzun olucak ama abartıyor muyum bilmiyorum eşimin 10 senelik bir kız arkadaşı vardı sevgili değil bir birilerine kardeş diye hitap ediyorlardı ben eşimle nişanlı iken işte eşimin ona çok güzelsin diye mesaj attığını görmüştüm ve eşim bana numarasını sildigini ve konuşmadığını söyledi ardından iş dolayısı ile numrasini değiştirdi eşim bu gün baktım o kızın numarası kayıtlı bana söz vermişti ne sosyal medya ne de normal numarasinin yanında olmayacağına bu gün tesadüfen kızın durum attığını gördüm nasıl ulaştılar bir birilerine her hangi bir konuşma da görünmüyor ben gormim diye konuşmaları silmiş olabilir mi eşime o kızla konuşmanı istemiyorum demiştim o da bana söz vermişti ama sözünde durmadigini düşünüyorum aceba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kıza hiç güvenmiyorum daha önce nişanlısını aldatmış bir kız ne yapsam bilemedim eşime de belli etmedim kafam çok karışık

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam o numarayi engellerim ne arkadasi.Esin kiza cok guzelsin diyo kizda ona kardeş diyo oyle mi 

Bu biraz sevdigim kiz bana abi diyince olayina dönmüş 
(88 puan) tarafından
Ya o güzelsin kelimesini nişanlı iken demişti ben hislerine güvenirim o kızı hiç sevmiyorum
tarafından
Valla sakincali bi durum cnm
(88 puan) tarafından
Ya bilmiyorum.bir yandan da ona güveniyorum çok
-Reklam-
0 oy
(2,243 puan) tarafından
canim benimde bir arkadasim var 15 yillik mahalledendi ayni üniversiteye gittik kardes gibiydik ailelerimiz de tanir birbirlerini . ama ne zaman evlendim o zaman birbirimize yazmadik bayramda seyranda konusuruz esim yanimdayken hatta esimde konusur okadar. yani sınırını koymali ama gizliden numarasini falan kaydettiyse bir takip et 
0 oy
(740 puan) tarafından
Valla kocamin  agzini yırtardım  be beler olur tahmin bile  edemezdi  bn bi kere nisan attim nie yalan  söyledi die ufak bi yala di falan nişanı  attim  ufak yalanlar büyükleri  beraberinde getirir die yalvardı yakardı kac sene pesimde koştu  çiçekler  hediyeler  onca özür  araya herkezi kattı   ben yinede donup bakmadım kocam i bulup evlendim çokta mutluyum iyikide  affetmemisim  sen çok güzelsin yazısını gordun  be affettin  şaşırdım  bide nişanliyken  üstüne  bide bu ben bu kocayı boşardım büyük konuşmak gbi olmasin ama  bence tepkini göster  devamı gelir
0 oy
(880 puan) tarafından
Esimle bizde kankaydik canim cok iyi arkadaştık hemde o bana anlatirdi ilişkisini ben ona omzunda agladigim bile olmuştu gel zaman git zaman suan esim ve minnosko oglusumum babasi bir erkek bir kiz kanka olamiyor malesef 
(88 puan) tarafından
Oy ciddi mi bende o konuya inanamıyorum zatenn
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Ben hiç doğru bulmuyorum canım ya bence yanlış düşünmüyorsun. 
(88 puan) tarafından
İnanın bende çok karışiyum bu duruma ama
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Şüphei görünüyor ne işi var eşinin telefonunuda o kızın numarasının 
(88 puan) tarafından
Ya kardeşim diyordu başta 10 yılık arkadaşı ben kızı hiç sevmiyorum o yüzden istemiyorum konuşmalarını uzun bir zamndi yoktu birden dün ogrnedim
0 oy
tarafından
Seninde varmı varmı öyle onun için  eşini çiğnediğim erk3k arkadaşın yada olsa esin nasıl tepki verirdi normal karsilarsa birak konussun ama eminim karsi cikar asla izin vermez esininde bunu düşünüp ona gore hareket etmeli ben eşimi annesiyle bile paylaşamam kaldiki arkadaşı guvenmemekte haklisin valla ben olsam bende asla guvenmem tepkjni koy istersen canım yaptığı hos değil 
(88 puan) tarafından
Benim de vardi ama sırf istedi diye her şeyi bıraktım ama öyle değil daha önce bu yüzden çok tartıştık
tarafından
Bunları hatırlasın ona gore hareket etsin eger vazgeçmezse bende eski arkadaşımla konuşurum gibisinden tevhid et oda senjn kankan  nede olsa anlayışla karşılar bence ;)
0 oy
(89 puan) tarafından
Kıza zaten senin güvenmen gereken bir durum yok, sen eşine güveniyon mu ona bak. Şimdi bişe yoksa da boşu boşuna adamın aklına düşürme bence takip et biraz. Bir de bu arada arkadaş ayağına ben inanmam çok ama aralarında hiç bişe olmamış mı acaba gerçekten o zamanlar? Acaba eşin istedi de kız mı istemedi? Güzelsin falan diye mesaj attığına göre. Neyse bence geçmiş geçmişte kalsın sen dürtme ama ayık ol. Yoksa konuşup eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme 
(88 puan) tarafından
Güveniyorum aslında ama neden böyle bir şeyi bana soylmedi bnaa diyebilirdi işte bana yazmış şunu sormuş falan onun yerine emlak işi ile uğraşıyordu eşim şimdi başka bir iş yapıyor kız ev satmak istiyormuş onun için yazmış ve aramış
(89 puan) tarafından
2 ihtimal var ya çok önemsiz dert etme diye
Ya da ciddi gizlediği bile var.
Sen kocana hissettirmeden takip et ama adamla kurcalayıp aklına düşürme. Geçmişte de varsa böyle bir gönül kayması sen kıskançlık yaptığın vakit tekrar alevalır
0 oy
(414 puan) tarafından
Bacım öncelikle whatsaapi kendi telefonuna girip mesajlarni takip ediyorsun WhatsApp web diye bir program var onla takip et bakalım ne çıkacak
(88 puan) tarafından
Ya kızla konuştuğunu söyledi az önce konuştum dedi benim eşim daha önce emlak isindeydi onun için aramış ve yazmış eşime tabi ben eşime tepkimi koydum bana niye söylemedin falan baya tartıştik konuşmuyorum su an kendisi ile

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 391 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (576 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 398 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirammm (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
19 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 998 göst.