0 oy
655 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından
Akşama kdr tek basıma kızımla uğrasıyorum akşam geliyo uyku saatine kdr gözünü tlfondan ayırmıyo nasıl ayırcam onu tlfondan bnle ilgilenmesini istiyorum napim halaymı çekim diyo 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız bağır çağır çok etkiliiii
(14,628 puan) tarafından
Sjsjsjsjs yessss yesss yesss
tarafından
Öyle değil mi mervemmm
(126 puan) tarafından
Kız kızı zorla uyutuyom bu sefer o uyanır bagırdgmda anca kendme konusuyom bırakıyo mutfağa gidip gelne kdr yine elinde
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Aynı benim koca ya
(126 puan) tarafından
Ne yapcamı sasırdım ya adam watsaptan instgrama ordan twitra boş boş girip çıkıyo sklmıyo
0 oy
(81 puan) tarafından
Resmen aynı konu ve diyaloglar defalarca bizdede geciyor sinir bozucu:/
(126 puan) tarafından
Bunu bıraktrmanın bi yolu olmalı
(81 puan) tarafından
Valla ben konustm tartstm surat yaptm ama sonuc hla aynı bende braktm artk telefnn sarjı cabk bitsn dye dua ediyrm:/
(126 puan) tarafından
Bnmki kabloyla aşk yasıyo nereye uzansa şarj yanı başnda
(81 puan) tarafından
Aynen öyle:/
0 oy
(10,540 puan) tarafından

Telefon değil de bilgisayardan ayırmıyor bizim ki de. Allah sabır versn bizee..:angry:

(126 puan) tarafından
Bn bi hafta annemden laptopumu gtrdm bi hafta sonra abimi aradm gel götür senin olsun dedm faciaydı
(10,540 puan) tarafından
Gerçektenn facia. Bide başka odada oynuyor yanımda dursa neyse
(126 puan) tarafından
Bn basnda oturunca baska yer yokmu oturcak diyo
0 oy
tarafından

Ben direkt elinden çekerim sinirlenir en sevmediği şeydir eğer uzatır ve tekrar tlfn ile oynarsan çarparım duvara diyorum yapmışlığım vardir :D oda oyuzden tekrar o hatay düşmez :D:P

tarafından
Sende  o ne ediyorsa aynısını yap anlayıp çıldırsın:)))
(126 puan) tarafından
Kız bn 10dk oynuyom aynı şeyleri görünce bırakıyom bu tekrar tekrar aynı şeyleri izliyo
tarafından
Değişik yaaa demek hosuna gidiyor bide biraz ilgisini cekecek seuler mi yapsan :)
(126 puan) tarafından
Ne gibi mesela
tarafından
Kendin oyunlar falan çıkar sohbet konusu ac eşini sen daha iyi tanırsın dikkatini çekecek şeyler yap anlat konuş mesela ben arada kağıt kalem getirir isim şehir oynâriz:))(
0 oy
(135,811 puan) tarafından
Bi cinnet gecir bidaha cesaret edemez seninki ☺️
(126 puan) tarafından
Nasl yapcam kız beceremem cinnet gecrmeyi korkarım olan tlfonuma olur
(135,811 puan) tarafından
Kumanda cay bardagi evdeki objeler ne varsa gecir duvara ☺️
(126 puan) tarafından
Yok kız yazk valla bidaha aldırana kdr canm çıkar
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Valla ben bas edemedim cnm saat 3 e kadar teliyle oynar gram desen benle sohbet etmez is yerindeyken zirt birt arar deli oluyom resmen
(126 puan) tarafından
Aynn işi düştümü kapat ışıgı uyuyalm der onun dısında patlasamda konusmaz bnle dısardayknde arar msj atar yanmdaykn çıt yok
(1,403 puan) tarafından
Valla benimkide oyle cnm
(126 puan) tarafından
Yalnz değilmşm kız
0 oy
tarafından
Telefonu kafasına vur bakım yapiyo mu bi daha 
(126 puan) tarafından
O cesaret te bende yok bazn elinden çekiyom çok sinirleniyo
tarafından
Sinirlensin sen de sinirlen görsün gününü
0 oy
tarafından
Kız benim kocamda ayni pubg oynuyo deli ediyor hatta telfni alip tuvalette kulaklık takip oynuyo nasi bı zevktr anlamiyomki
(126 puan) tarafından
Bnmki oyun oynamayı sevmez sosyal medyada boş boş girip çıkar aynı seylere bakar
0 oy
(14,069 puan) tarafından
Ne yapsan faydası olmuyor ben hep bu konuda tartışırım eşimle ama 10 dk sonra yine aynı artık kendi haline bıraktım 
0 oy
(518 puan) tarafından
Canim cogu eş ayni benimkide oynar oyun vs ama hemen hemen hergün oturur birlikte cay iceriz konuşuruz. Ama oyunda oynuyor telefonda ama sÜrekli deil ogluylada cok ilgilenir.
(126 puan) tarafından
Keşke bnmde belrli saatlerde oynasa bişi demem uyuyana kdr elinde
0 oy
tarafından
Ben doğum sancısı çekerken bile elinde TLF oyun oynuyodu hala da akşam gelir oyun oynar. Ben götürüp kızımı ona veriyorum her aksma babasının kokusunu alsın diyorum. Gidiyorum mutfağa falan isim varmış gibi takılıyorum öyle alışsın biraz ilgilensin diye . Şimdi artık gelip kendi almaya sevmeye oynamaya başladı 
(126 puan) tarafından
Bn de arada öyle yapıyom çagırıyo mama hazrlıyom diyorum içeri geliyom tek elle kızı havaya almş sallıyo onunda gıkı çıkmıyo yüregme indiriyo
tarafından
Ay Allah korusun ya çocuk bakmayı gram bilmiyorlar benim esim de havaya atıp tutuyordu kucuck bebeği bide oturtuyodu sürekli uyarıyorum gördükçe öyle öyle dikkat ediyor şimdi . Alışmaları lazım Allah korusun bı hasta falan olsak bakabilmeleri lazım bence . Burda bakacak kimsemiz yok çünkü ailem uzakta mecbur o bakacak
(126 puan) tarafından
Valla cnm kaç kez gördüm artk acil bi işim olmadkça uyutmadan vermiyom ona daha 4aylk bnmki çok zayıf korkuyorum
0 oy
(798 puan) tarafından
Nasil ayircan biliomusun onunla muhattap olmayip onun gibi gecicen karsisina sadece telefonla ve kizinla ilgilencen:)
(126 puan) tarafından
Onun tlfonu bozulmş sdce bnmkne kartnı takıp oynuyo tlfonmu almasa umrumda olmaz bn boşta kalıyom sklyom
(798 puan) tarafından
Ee verme srnde al ara sıra sende bak.
(126 puan) tarafından
Vermynce yatıp uyuyo karısımıyım evin sigortasz hizmetlisimi blli dyl

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 777 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,418 göst.