0 oy
1,546 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar .. yaklaşık 1 saattir internette yazılar okuyorum bebek gelişimleriyle ilgili.. 

Rabbim nasip ederse 2 buçuk ay sonra doğumum gerçekleşecek.. Ve kendim bakacam .. Ne benim ailede nede esimin ailede saglikli birey yok .. takmıyorum da .. önemli olan kim geldi,gelmedi davası değil .  Önemli olan ben meleklerime yetebilecekmiyim.. tabiki sizler gibi bende uykusuz kalacam, bebek büyütmek kolay değil .. şunu merak ediyorum anneler .. 

Gerçekten çocuk büyütmek bu kadar zor mu kolay mi ? Kimisi diyor emzir,gazını çıkar,altını değiştir .. bu kadar basit .. kimisi diyor eyvah yandın sen .. 1 tane bile zorluyorken sende ikitane .. 

Doğum yapmış anneler sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Ve evet ikizlerim olcak (=

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
zor aama guzel bir surec bir güluyor ne yorgunluk kaliyor ne bisey zorla uyutuyosun uyurken ozluyorsun gidip gidip basina bakip izliyorsun bazen tuvalete zor gidiyosun çayını hep soguk iciyosun cogunlukla icmiyorsun bile en zoru dusa girmek rabbim saglik versin hepsine ikiz tsbi daha zordur tek Allah yardimcin olsun
(20 puan) tarafından
Amin kuzum .. Çok istedim ben olsun diye şimdi çok şükür rabbime ikizim olcak .. sadece yetememe korkusu basladi .. insallah yetebilirim tesekkhr ederim yorumun için =)
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisleri.  bence de zormus 41 günlük bebeğim inan su saat oldu doğru düzgün kahvaltı yapmamışım senin bide ikiz mutlaka biri olmalı çünkü senin de yemen içmen ben 41 gundur doğru düzgün yiyip icemedigim için sütüm çok az . rabbim yardımcımız olsun
(20 puan) tarafından
Valla kimsem yok iyi kötü eşimle bakacaz . Oda 8.8.çalışıyor fabrikada. Nasıl olcak hayatımız bende bilmiyorum rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.. ve tesekkur ederim yorumun için (=

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 366 göst.
0 oy
12 cevap 746 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 821 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,602 göst.

412,722 soru