Hayırlı akşamlar .. yaklaşık 1 saattir internette yazılar okuyorum bebek gelişimleriyle ilgili..
Rabbim nasip ederse 2 buçuk ay sonra doğumum gerçekleşecek.. Ve kendim bakacam .. Ne benim ailede nede esimin ailede saglikli birey yok .. takmıyorum da .. önemli olan kim geldi,gelmedi davası değil . Önemli olan ben meleklerime yetebilecekmiyim.. tabiki sizler gibi bende uykusuz kalacam, bebek büyütmek kolay değil .. şunu merak ediyorum anneler ..
Gerçekten çocuk büyütmek bu kadar zor mu kolay mi ? Kimisi diyor emzir,gazını çıkar,altını değiştir .. bu kadar basit .. kimisi diyor eyvah yandın sen .. 1 tane bile zorluyorken sende ikitane ..
Doğum yapmış anneler sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Ve evet ikizlerim olcak (=
Ohoo milleti dinlesek halimiz yaman .. Rabbim yardım ediyor inan vee hemencecik büyüyorlarRabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil her kulaktan çıkanı takmayınBende bebeğimi yanlız büyüyeceğim dediginiz gibi esimin ailesinde öyle bilgili bireyler yokk
Canim bende 15 gün sonra ikizlerimi kucagima alicam insallah..bide 8 yasinda kizım var annem gelicek ilk etapta ama en fazla 15 gün kalabilir sonra yalnızım..en fazla 6 ay zorluk cekerim sonra duzen oturturum gibi geliyo..allah kolaylığını verir canım bakan nasıl bakıyo bizde bakarız
Hayatim bende tek basimaydim ailem yoktu yanimda esimin aileside qelmedi kaynanam 5qun kahwalti koydu sonra qitti ewine nyse konumuz bu deql tek basima sifir tecrube ile bebeqimi sezeryanli bi sekilde kucaqima aldim ewet zordu yani uykusuz kaliorsun gazi falan oluyor ama oyle abartilacak bi zorluquda yok yani qunun coqunu uyuyarak qecirior zaten bence kndini hic kasma ben yaptiysam herkes yapar
Ne kadar zor olursa olsun bir o kadar da guzellAnnelik cok guzel bir duygu cektiyim her zorluk bebeyime kurban olsunn
1,493,022 soru
24,395,149 cevap
349,673 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın