Arkadadsariyla arkamdan konusdnu duydum esimde yanimdaydi esime kizdim dedim ben neciyim neden beni alcaltiyor oda annesin azini herkesin icinde kapatdi ohh olmus cadaloza azim var dilim yok ne olsa esime derim
Ayy bu kaynanalari kara toprak tez zamanda alsin ayy wallaha icimi sisirdilerr pacozlar walla b..kmu varmis cekistiriyolar edepsizler istee . Ben agrasif we kinci insanim si irlendigimdede helede kulagimla duyduysam vay hallerinee agzima geleni soylerim hayirdir kaynana . Sen benim neyimi gordunde arkamdan kuyu kazarcasina dedikodu ediyn nerde senin buyuklugun derim . 10dkka telefonla konusmam gozunuze battiysa ben buraya koleye gelmedim . Hayvanda degilim bende ailem var yasantim war tek siler degiliniz derim bir ton laf soylerim . Yapacaklarimda daha geride birde ogluna bir ton sey soylerim cikwrim yesinler birbirlerini esimede surt yaparim.yanasamaz . Ben ole biriyim bu halimi bilirler banada birsey diyemezler esimde dertmez bnim ewim esim kizim karisamazsniz der . 18de evlendim 24yasindayim ikinci bbhni bekliyorum dar ederim ankarayi onlara bliyolar
1,488,444 soru
24,330,340 cevap
345,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın