0 oy
1,718 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba Arkadaşlar size bir Sorum olacak ama ilk başta Konuyu anlatma istiyorum.. Bize Misafir gelince veya biz Misafirlere gidince ara sıra bana soruyorlar evlendin mi veya baba evinde misin diye. Yani normal soruyorlar bunu ben kötü algılamıyorum. Ama o an benim yerime genelde Annem Cevap verir 'yok o kalsın Baba evinde' diye.. Bunu hep her sorana söylüyor ve benim artık tuhafıma gidiyor.. Acaba benim evlenmemi istemiyor mu veya mutlu olmamı istemiyor mu diye.. Siz nasıl düşünüyor sunuz?? Bu arada ben 27 Yaşındayım :) 

23 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yok canım bir senin annen değil ben de 33 yaşında evlendim benim yerime annem cevap verirdi yaş biraz ilerleyince annelerde de koruma iç güdüsüyle bizden önce cevap verirler millet daha fazla soru sorup üzmesin bizi diye 
(2 puan) tarafından
Beni çok rahatlattın, teşekkür ederim :)) ❤❤
(496 puan) tarafından
Rica ederim şekerim ben evlendikten sonra içinde kileri dokmustu bana şimdi rahmetli oldu 16 ay oldu kaybedeli anneler hiçbir zaman çocuklarının mutsuz olmasını istemez annenin de vardır bir bildiği değerini bil şimdi yanımda olmadı için dunyalari verirdim
(2 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin.. Mekanı Cennettir inşallah :) çok sağol
-Reklam-
+1 oy
(558 puan) tarafından

Annen insanlarin agzina laf vermek istemedigi icin oyle diyor bence hani insanlar yas biraz gecince sorarlar ya isteyenin yok mu vs diye annende bu sorulara karsi rahat oldugunu gostermeye calisiyor diye dusunuyorum (bak bak kimse istemiyor dusunmesinler) de sen istemiyormussun gibi gosteriyor herkesten cok o istiodur mutlu olmani canim :)

(2 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim :)
(558 puan) tarafından
Rica ederim canim :)
0 oy
(12,267 puan) tarafından

Evli değilsin  nerden buldun  kız burayı  merak ettim valla:D

(2 puan) tarafından
Anneler Platformu aradım siz daha iyi bilirsiniz diye :) bu sayfa çıktı hemen
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Evli degil misin canim. Yani kusura bakma sordum merak ettim cunku burdaki herkesin evli oldugunu dusunuyordum ben 
0 oy
tarafından

Aynen evli değilsin çocuğun yok bende merak ettim canım nereden keşfettin burayı :)

0 oy
tarafından

Kız evli deyilsen bebiş yoksa burada ne ediyon :P dedikoduya mi geldin :D

(2,587 puan) tarafından
Hahahahhaha aynen
tarafından
Belliki dedikodu istemiş canı:))) hoşgeldiniz sefa gelmiş
(2 puan) tarafından
Fikrinizi merak ettim :D
tarafından
O zaman sana bir şarkı ile cevap veriyorum:) aklın varsa evlenme gençliğini tüketme:)) alişan
(2 puan) tarafından
Da anneler hep böyle midir, sadece benim annem öyle laflar ediyor başkasını hiç duymadım.... :)
0 oy
tarafından

Iyiligini istiyor bacimm aklın varsa evlenme :)

(2 puan) tarafından
Ben evlenmek istiyorum demedim ki, orasını düşünmedim bile :)... , Annemin dedikleri tuhafıma gitti onu sordum sizde öyle mi düşünüyor sunuz diye
tarafından
Annen hakli kadın yaşamış biliyor anneye selamlar öptüm ellerinden ama.uzaktan malum virüs var
(2 puan) tarafından
Tamam, aslm, teşekkür ederim <3
(1,822 puan) tarafından
Ya herkes mi sikayetci bu kadar evli olmaktan :) bende tam tersini dusunuyorum bence dogru kisiyi bulduysan evlen evlilik cok guzel bisey bence :)
tarafından
Aslında mutluyum ama bazen bekar olsaydım da diyorum ne yalan söyliyim eşimden kaynaklı değil yani 2 kız annesiyim mesela korkuyorum sürekli ya çocuklarıma bişey olursa ya bana bişey olurda ortada kalırlarsa uyusunlar diye saatlerce uğraşıyorum ama alarm kurup yarım saatten blr kalkıp nefeslerini kontrol ediyorum sesleri çıkmaza yüreğim ağzıma geliyor beni biraz yıpratan bu oldu galiba :((
0 oy
(10,844 puan) tarafından
Öyle demesi hiç iyi değil hani seni birileriyle tanıştırmak isteyebilirler ve annen buna engel oluyo sen an benden önce cevap vermelisin
(2 puan) tarafından
Dimi.... Bende öyle düşünüyorum :(
0 oy
tarafından
Evli degilmisin canım evde tek kaldiysan ondan öyledir son çocuğu evlendirmek bira ağır gelir anne babaya
(2 puan) tarafından
Evet tekim, Abim evlendi
tarafından
Ondandir canım babaannemde son evladını yani küçük halami evlendirirken çok zorlandi
(2 puan) tarafından
Beni eziyormuş gibi hissediyorum o an kendimi.. Üzülüyorum da ama o anlamıyor galiba...
(2 puan) tarafından
Cünki gülümsüyor onu diyince, sinirli demiyor yani
0 oy
tarafından

Sizene meraklı kızlar burası özgür bir platform :D

(2 puan) tarafından
:)) sağol
(52,062 puan) tarafından
:) oo lincseverime bak hele koruma ic gudusuyle yapilan bir yorum :) bizede linc edicez :)
0 oy
tarafından
Ananı dinle

EVLENME 
0 oy
tarafından
Ya korumak istiyodur yada ayrilmak istemiyodur
(2 puan) tarafından
Tmm sağol :)
0 oy
tarafından
Aklin varsa evlenme gencligini tuketme diye bi sarki vardi bildinmi dahada bisi demiyom anam :)))
0 oy
(135,895 puan) tarafından
Ben burdaki herkesi evli saniyodum
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Annenin seni evlendirmemek gibi düşüncesi olduğunu sanmıyorum tek değişmeyen bizim insanımızın merak huyudur evli deyilsen yaşta geçtiyse biraz hemen sorarlar annen deseki  nasip bekliyoz yada sen desen aninda sana bı soru da gelir aaaa niyeki bı sorun mu var kimse yokmu felan filan  o nedenle annen Emin ol ağızlarını kapatmak için yok yok evde kalsın o diyodur canım 
(2 puan) tarafından
Haklısın, iyi geldi bunları duymak ❤❤ teşekkür ederim
(7,627 puan) tarafından
Rica ederim canım rabbim hayırlı eş adayı çıkarsın karşına inşallah
(2 puan) tarafından
Amin :)
0 oy
(2,891 puan) tarafından

Bence evli değilsen bu sayfada fazla gezme zira okudukların seni pişman eder evlilikten soğutur kaç kurtar kendini:D

0 oy
(5,817 puan) tarafından

Anneyle ilgili arama yapiyon ama gün gün gebelik indirmişsin hahahahha:D

(307 puan) tarafından
Nedense bana da hiç inandırıcı gelmedi :)
(5,817 puan) tarafından
Kızlar valla  bende bu işten birşey anlamadım acaba erkek mi:)))
(2 puan) tarafından
Ne kadar saçma bir düşüncen var. Erkek olsam böyle bir Soru sormazdım Herhalde :)
(5,817 puan) tarafından
Canım soru önemli değil ki insan şimdi kimseye güvenemiyor
(2 puan) tarafından
Sana özel birşey sormadım ki, hangi güvensizlikten bahsediyorsun canım? Genelde benim durumu anlattım, başkasınla alakası yok. Sen fazla takılma canım
0 oy
(52,062 puan) tarafından
annen neden mutlu olmani istemesin kim evlensin gitsin dese beni istemiyor dersin. bos bos konusan gereksiz merakı olanlara lafini yapistiriyo işte. annene sorsana evlenmemi istemiyor musun diye 
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Günaydın kendinden hiç bahsetmemişsin. Yorum yapmam zor olacak. Kim ne derse desin, karşına gerçekten sevdiğin ve seni seven biri çıkmadıkça sakın evlenme, baba evi gibisi yok. Ben 33 yaşında evlendim. Evlenmeye hiç niyetim yoktu. Eşim karşıma çıktı. Beni sevgisiyle evlenmeye ikna etti 2 gün sonra 35 yaşında olacağım bir tane 8 aylık oğlum var. İyi ki eşimle evlenmiş im ve çok mutluyum
(2 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim :)) iyi ki benimle paylaştın bunu
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Belki seni yanindan ayirmak istmyordur
(2 puan) tarafından
:)) eminim öyledir..
(4,103 puan) tarafından
Oyle degilse nie oyle desin ki kiz

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 949 göst.