Eşim askeri personel 35 haftalık hamileyim doğuma az kalmışken bir süre annemlere geldim iki hafta kadar kalıp giderim dedim esimde annesini aramış onlarda gripmis esimde gripsiniz madem Hatice gelmesin zaten doğuma az kaldı oda grip olmasın demiş kaynanamda trip atmış yada kizdiricak bişey söylemiş olmaliki eşim ev bulun tasiycam evi ordan dedi biz kayinvalidemlerin alt katında oturuyoruz ortada hiçbir sebep yokken şu durumda evi nasıl tasicam ben ya cildiricam bu kaynanam neden bu kadar düşüncesiz oğlu zaten tehlikeli yerde yetmiyor bu virus belası var daha oğlana trip atıyor canını sıkıyor bende sakinlestirdim yarın hastaneye gidip ordan eve geçerim dertleri neymiş öğrenirim dedim eve geç hastane çantani falan al annenlerde kal dedi bende yok ben evime gidicem konusucam onlarla eğer laf anlamazlarsa geri annemlere gelirim dedim. Eve gitmeyi aslında istemiyordum çünkü hastaneye gitmem lazım dediğimde hep mirin kırın ediyorlar ama benim riskli durumum var mecbur gidiyorum bunu anlatamıyorum valla o kadar bunaldım ki herşey üst üste geliyor canıma kiyicam Allah affetsin karnımda günahsız olmasa